Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki,
Wyshniukinai,fainuoliskas zenitinis kadras!!O dar sakei nieko nesigaus nieko nesigaus.Va prasau.

QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 11, 00:28)
Turi sitas kadras kokios potencijos? g.gif ar nurasyti prie nevykusiu bandymu su sviesa?

user posted image

oi gera Gaziulkinai ,gera 4u.gif Ce uzuodziu ta kontra...tram pam pam..apsvietima.Labai gerai mano akim smile.gif

Zuzu,tu man irgi patinki biggrin.gif ,ir is visu man tavo matytu bandymu sis labai toks vykes :)padirbet biskiuka ir butu visai super.

Saules puga,kokiu ten rekvizitu pavydi,pakartok?

Pupeliuskinai,del tavuju ziedu tai svaigstu wub.gif kaip ir nuo tavo pievos virtuvej... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 11 vasario 2009 - 03:30
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 11, 01:28)
Turi sitas kadras kokios potencijos? g.gif ar nurasyti prie nevykusiu bandymu su sviesa?

Puikus kadras thumbup.gif Ir as noreciau tokio savo albume rolleyes.gif

Atsiprasau, kad nieko nekomentuoju...noriu pasakyti, kad be galo patiko Pupeliuko mazojo portretas, grozetis ir grozetis tokiu wub.gif Ir Wyshniuko zenitinis kadras liuks thumbup.gif aiksku butu idealus jei zuikis be mobiliako butu blush2.gif 4u.gif

Sansara, su nauju pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti
Zuzu - labai patiko. 9 rasyciau. o nepatiko melyna spalva: ant nugaros kazkas, nelabai suprantu ir akys melynai padazytos. Bet is esmes tokiam trenktam protretui labai nemaiso smile.gif

Gaziulka - labai patiko. irgi 9 rasyciau. nepatiko:1. kadravimas. 2 kojos pozicija buitine smile.gif
Atsakyti

man irgi smagus labai, toks "gyvas" kadras thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas, nesu piktoji prižiūrėtoja, ale kodėl kai kas iš temos nesilaiko taisyklės, kad namų darbuose įdėta foto iki balsavimo pabaigos nerodoma kitose vietose? ax.gif

Nes nesilaikant šios taisyklės (nepamenu, ar ji rašyta kur, ar ne) nėra prasmės ND daryti anonimiškai..smile.gif
Atsakyti
Oi Sorry 4u.gif čia ir man šitas tinka. Kažkaip nesusimąsčiau - blondinė ( kad negalima kitur rodytis) o dar prieš tai pamačiau kitos mūsų dalyvės foto įdėta į kūdrą,tai net mintis nekilo, kad negalima. Persiprašau dideliausiai blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
Gaziulka, puikus kadras. Šviesa nuostabi, ne tik į albumą bet ir į parodą smile.gif apie kokius išmetimus gali eiti čia kalba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 02 11, 09:28)
Oi Sorry 4u.gif  čia ir man šitas tinka. Kažkaip nesusimąsčiau - blondinė ( kad negalima kitur rodytis) o dar prieš tai pamačiau kitos mūsų dalyvės foto įdėta į kūdrą,tai net mintis nekilo, kad negalima. Persiprašau dideliausiai blush2.gif  4u.gif
Papildyta:
Gaziulka, puikus kadras. Šviesa nuostabi, ne tik į albumą bet ir į parodą smile.gif apie kokius išmetimus gali eiti čia kalba  ax.gif

nereik atsiprašinėti, ypač šios temos kontekste bigsmile.gif nes visos daugiau mažiau esam matytos, pažįstamos ir pan., bet manau, kad atėjo laikas padiskutuoti, ar apskritai reikia šios taisyklės. kaip visos manot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 11, 09:33)
kodėl kai kas iš temos nesilaiko taisyklės, kad namų darbuose įdėta foto iki balsavimo pabaigos nerodoma kitose vietose?  ax.gif

turbut todel, kai dar darem (tiksliau dareT) senuosius ND buvo kilus diskusija ar galima kitur rodytis ar ne.. bet taip ir liko nenuspresta kaip daryt.. ax.gif

Aciu komentavusioms nuotrauka.. 4u.gif Del vertimo i JB tai nelb ziurisi.. atrodo va: bitute - pavasaris - silta bigsmile.gif ir shnai JB.. angel_sadangel.gif: Nu gal cia man dbr toks etapas kai kazkiek vengiu to JB.. o gal del to kad neivaldzius konvertavimo g.gif

Gaziulkos kadras istrigo bet ant sienos nekabinciau blush2.gif noretusi siek tiek ryskenio berniuko ir vietos jo seseliui.. cia aisku kabinejimasis prie smulkmenu.. ax.gif

p.s. mano nuomone del ND darbu rodymu kituose saituose, tai as buciau PRIES.. vien del saliskumo... nes pvz paziuri foto ir zinai kad ten dare kazkas neblogai ivaldes fotografija ir net jei nuotrauka puiki, pagalvoji neee Ji/Jis gali daaaaug geriau.. o jei nezinai ir pagalvoji kad ja dare kazkas daug silpnesnis, galvoji oho kaip pazenge, kaip padirbejo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 11 vasario 2009 - 10:04
QUOTE(sayonara @ 2009 02 11, 09:44)
... kad atėjo laikas padiskutuoti, ar apskritai reikia šios taisyklės. kaip visos manot?  4u.gif
As, kaip ir anksciau, uz anonimiskuma 4u.gif nors, aisku beveik visus modelius ir beveik visus vaikus pazistam, bet man taip lengviau balsuoti,ir dar patinka kai yra vienos dienos intriga, kol vyksta balsavimas ir kol autoriai pasiraso ax.gif

Papildyta:
Gaziulka, as nenurasyciau ax.gif

Zuzu, man patinka, bet kaip jau pastebejo, nepatinka segtukai plaukuose ir zaliai padazyti vokai ax.gif
Atsakyti
Zuzu labai neblogai žiūrisi Bitute .. kritika išsakyta. taip ir toliau mirksiukas.gif

Gaziulka man irgi kadras žiūrisi šviesa gera, emocija yra smile.gif

dėl ND. Mano akimis nėra taip sudėtinga pakentėt ir nedėt darbo vieną ar kelias savaites kur nors kitur smile.gif

prabalsavau smile.gif žiauriai faina kai tiek daug darbų.. jau senai taip bebuvo.
Atsakyti
na aš irgi pasisakyčiau už anonimiškumą - ir dėl intrigos, kuri yra savaip žavinga, ir dėl to, kad vis tiek anonimiškų foto atveju lengviau išvengti subjektyvumo..smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 02 10, 20:29)
baigesi dejimo i ND albuma laikas tai dedu cia ko nedrisau det ten...  blush2.gif

nugi fainai, galėjai ir į ND dėti drąsiai. Man tik akies padažymas tokia spalva kliūna.

geras smile.gif graži šviesa. kažin, jei ji sklistų kampu šiokiu tokiu, o ne tiesiai į objektyvą, gal šešėliai įdomiau dėliotusi?

QUOTE(sayonara @ 2009 02 11, 09:44)
nereik atsiprašinėti, ypač šios temos kontekste bigsmile.gif nes visos daugiau mažiau esam matytos, pažįstamos ir pan., bet manau, kad atėjo laikas padiskutuoti, ar apskritai reikia šios taisyklės. kaip visos manot?  4u.gif

ai, ką čia beprislėpsi. aš manau, kad šita taisyklė nereikalinga smile.gif jei ne iš auto/vaikų/katinų/stiliaus pažinsi, tai dar fotikas gali išduot. nebent griežtai nepalikt ir tokios info?
Atsakyti