Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

kodel kudroj yra gimtadienio tradicija, o pas mus jokiu tradiciju nera mastau.gif
Atsakyti
Anasko su gimimo diena wub.gif
user posted image
Atsakyti
Anasko,
Tau linkiu sparnuoto skrydžio,
Mėlyno vilčių dangaus.
Ir svajonių tokio dydžio,
Kokios būna tik žmogaus.

Su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 09, 18:00)
kodel kudroj yra gimtadienio tradicija, o pas mus jokiu tradiciju nera mastau.gif

tai gal ir mes susigalvokim? g.gif
Atsakyti
bis.gif aciu aciu aciu bis.gif tikrai be galo malonu kai gauni tiek sveikinimu blush-anim-cl.gif:

QUOTE(Sea_ @ 2009 02 09, 18:12)
Sea, koks grozis wub.gif ir toks svelnus, aciu wub.gif
Atsakyti
anasko, su n-ioliktuoju ir čia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 02 09, 17:30)
Kalbant apie zenitinius kadrus biggrin.gif
user posted image

labai gražus kadras. klasikinis, išskyrus mobilką..biggrin.gif

Anasko, ten pasveikinau, čia nebesimaivysiu tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu Anasko!! 4u.gif 4u.gif

Ta proga biški abstrakcijų gėlių tema.. Kritika labai wellcome 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Wyshnia, labai gražus kadras 4u.gif kaip Sayonara jau pasakė, klasikinis 4u.gif
Atsakyti
pupeliuk, trečia užbūrė. kitos su kabliukais (ypač antroje nelabai dvigubinimasis man patinka). bet trečia tiek tonais, tiek tuo kas pavaizduota, griebė už širdies.

wyshnia, viskas teisinga, bet tik tiek biggrin.gif pritariu sayonaros komentarui
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 02 09, 17:30)
Kalbant apie zenitinius kadrus biggrin.gif

nu va koks gėris wub.gif

Pupeliuk, kad net nežinau ką čia kritikuoti, taip švelniai, raminančiai veikia wub.gif gražu labai wub.gif Einu ieškot informacijos apie makro žiedus, gal ir man jų reikia, jei nebrangūs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 10, 10:40)

Pupeliuk, kad net nežinau ką čia kritikuoti, taip švelniai, raminančiai veikia  wub.gif gražu labai  wub.gif Einu ieškot informacijos apie makro žiedus, gal ir man jų reikia, jei nebrangūs bigsmile.gif

Smiltie, žinok visai pigūs jie, pirkau grynai pabandymui ar makro fotografija patiks, nes makro objektyvas brangokas, kaip pabandymui.

Sansara, nugi nepasveikinau su pirkiniu thumbup.gif Jau buvau girdėjusi apie tokį pigumą Lenkijoje, draugai važiavo užsiprekinti fototechnikos, ir man siūlė nupirkti 50mm objektyvą, tik kad mes dabar pinigus į baldus kišam, tai nėr atliekamų.. Na niekis pavasario pabaigoj vyras į JAV važiuos, tai ten gal užpirks. Reik keist mano 50mm fix'ą ir vyras nori makro objektyvo savo darbiniams tikslams, na o man jis tarnaus kaip portretinis rolleyes.gif nu reik pinigus taupyt biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif Mergaites, nu aciukas jums oro_buckis.gif

Pupeliukai, kabinciau ant sienos bigsmile.gif
Atsakyti
necituokit manęs kai kritikuojat wyshnios kadrą, nes man tas kadras žiauriai patinka biggrin.gif biggrin.gif išskyrus mobilką smile.gif ax.gif

pupeliuk, paskutinė tikrai unreal.. ir šiaip gražu ir švelnu labai smile.gif
Atsakyti