Na, aš čia užėjau, nes manau, kad verta atgaivinti senus pomėgius - būtent fotografiją. Šiuo metu tai yra kaip ir sustoję, taigi, kol kas fotografija apsiriboja "pyškinimu", t.y. šeimos gyvenimo fotografavimu. Anksčiau, kai dar buvau jaunas, be ūsų ir be žmonos, mėgdavau kartas nuo karto pasiimt savo Zenitą, sėst ant dviračio ir tiesiog pasiieškot "gražių vaizdų". Aišku, dauguma tų kadrų dabar atrodo beverčiai. Kartais vietoj dviračio rinkdavausi traukinį ar autobusą - paieškot atitinkamų vaizdų kur nors toliau.
Dabar "apsiginklavau" kiek didesniu technikos kiekiu - Zenitą pakeitė K10D, FIL 11 - AF200FG (tik, žinoma, blicas meninėje fotografijoje - labai retai pageidaujamas), prie to dar prisijungė štatyvas, na, eksponometro, apie kurį visada svajojau, lyg ir nebeprireikė. Tiesa, dabar galvoju apie naują, geresnį objektyvą, bet... kol kas tik galvoju.
Taigi, kaip tikriausiai supratot, mano pagrindinė tematika - peizažinės nuotraukos. Paskutiniu metu bandau eksperimentuoti su naktiniu peizažo fotografavimu. Kol kas nelabai kas išeina, bet visi gi tobulėjam.
Tai va, maždaug tiek. Fotografuotojų šiais laikais labai daug, bet fotografų - vienetai. Taigi, būkim fotografais