Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2009 02 09, 15:50)
vat aš nusprendžiau pasikeist  tongue.gif būsiu gera, gera...

nu ka visos mes čia geros.. tik dar kai kurios ir ..teisingos hihihi.gif . nėr čia ko.. nori mokytis, lai stengiasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 09 vasario 2009 - 15:53
Na, aš čia užėjau, nes manau, kad verta atgaivinti senus pomėgius - būtent fotografiją. Šiuo metu tai yra kaip ir sustoję, taigi, kol kas fotografija apsiriboja "pyškinimu", t.y. šeimos gyvenimo fotografavimu. Anksčiau, kai dar buvau jaunas, be ūsų ir be žmonos, mėgdavau kartas nuo karto pasiimt savo Zenitą, sėst ant dviračio ir tiesiog pasiieškot "gražių vaizdų". Aišku, dauguma tų kadrų dabar atrodo beverčiai. Kartais vietoj dviračio rinkdavausi traukinį ar autobusą - paieškot atitinkamų vaizdų kur nors toliau.

Dabar "apsiginklavau" kiek didesniu technikos kiekiu - Zenitą pakeitė K10D, FIL 11 - AF200FG (tik, žinoma, blicas meninėje fotografijoje - labai retai pageidaujamas), prie to dar prisijungė štatyvas, na, eksponometro, apie kurį visada svajojau, lyg ir nebeprireikė. Tiesa, dabar galvoju apie naują, geresnį objektyvą, bet... kol kas tik galvoju.

Taigi, kaip tikriausiai supratot, mano pagrindinė tematika - peizažinės nuotraukos. Paskutiniu metu bandau eksperimentuoti su naktiniu peizažo fotografavimu. Kol kas nelabai kas išeina, bet visi gi tobulėjam.

Tai va, maždaug tiek. Fotografuotojų šiais laikais labai daug, bet fotografų - vienetai. Taigi, būkim fotografais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dmu @ 2009 02 09, 14:55)
Tai va, maždaug tiek. Fotografuotojų šiais laikais labai daug, bet fotografų - vienetai. Taigi, būkim fotografais smile.gif

Aisku 4u.gif Stengiames stengiames, tik zinai, laiko/noro/jaunatvisko entuziazmo/ikvepimo stoka, tai pvz as paskutiniu metu (nors ir aplamai) tik seimos albuma ir pildau doh.gif Na stengsimes kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 02 09, 17:15)
Aisku 4u.gif Stengiames stengiames, tik zinai, laiko/noro/jaunatvisko entuziazmo/ikvepimo stoka, tai pvz as paskutiniu metu (nors ir aplamai) tik seimos albuma ir pildau doh.gif Na stengsimes kartu smile.gif

va, būtent, tikriausiai esminis dalykas... Noras gali būt, bet laikas... Dvi dienos per savaitę kaip ir mažoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dmu @ 2009 02 09, 15:22)
va, būtent, tikriausiai esminis dalykas... Noras gali būt, bet laikas... Dvi dienos per savaitę kaip ir mažoka smile.gif

Del esminio dalyko, tai pasakysiu taip - kai nori atrandi simta galimybiu, kai nelabai nori,atrandi simta priezasciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 02 09, 17:29)
pirma patiktų, jei nebūtų to diiidelio bliko. o antra patinka tokia, kokia yra - atrodo, kad katinas į kamuolį žiūri.
karsta.gif na va, bent kazkam biggrin.gif

QUOTE(dmu @ 2009 02 09, 17:29)
Tik kažkaip įdomu, ar čia to buvo siekta, ar atsitiktinumas?
Buvo buvo, daug meginta gaudant "broka" tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 09 vasario 2009 - 17:15
Kas čia per gerųjų būrelis blink.gif Viena nekritikuos nes per daug kritikuoja, kita gera bus doh.gif lotuliukas.gif O tai kaip mes mokysimės bigsmile.gif

dmu, sveikas (jei teisingai supratau g.gif ) prisijungęs 4u.gif Tai dėk tuos zenitinius tavo nuomone beverčius kadrus mirksiukas.gif mažu mums kitaip pasirodys biggrin.gif Šiaip vat mes dabar namų darbus darom -autoportretą, gali prisijungti smile.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu 4u.gif

Nu ***** kaip susiparinau- tipo nusipirkom išorini hardą, susikėliau visas foto ten, kad saugu būtų ir ką jūs manot? - šiandien jau keletos folderių nebeatidaro mad.gif kitų nebeleidžia kopijuot į senąjį diską. Žodžiu - pasaulio pabaiga cry.gif Ar gali taip būt, kad aš jį atjungdama kažką padariau ir dabar finito mano nuotraukoms? doh.gif unsure.gif

Sveikinam naująjį narį su pirmaisiai žingsniai čia - nebijok, lengva nebus wink.gif tik sunkiau ir sunkiau tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 02 09, 17:55)
Kas čia per gerųjų būrelis  blink.gif Viena nekritikuos nes per daug kritikuoja, kita gera bus  doh.gif  lotuliukas.gif O tai kaip mes mokysimės  bigsmile.gif

dmu, sveikas (jei teisingai supratau  g.gif ) prisijungęs  4u.gif Tai dėk tuos zenitinius tavo nuomone beverčius kadrus  mirksiukas.gif mažu mums kitaip pasirodys  biggrin.gif Šiaip vat mes dabar namų darbus darom -autoportretą, gali prisijungti  smile.gif

Taigi kelis jau įdėjau. Kiti - dar prastesni.

QUOTE(Baccardi @ 2009 02 09, 18:05)
<...>
Nu ***** kaip susiparinau- tipo nusipirkom išorini hardą, susikėliau visas foto ten, kad  saugu būtų ir ką jūs manot? - šiandien jau keletos folderių nebeatidaro  mad.gif  kitų nebeleidžia kopijuot į senąjį diską. Žodžiu - pasaulio pabaiga  cry.gif  Ar gali taip būt, kad aš jį atjungdama kažką padariau ir dabar finito mano nuotraukoms?  doh.gif  unsure.gif
<...>

Nebandėt patikrint dėl failų sistemos klaidų?
Atsakyti
Kalbant apie zenitinius kadrus biggrin.gif

user posted image

Anasko, tave su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 09 vasario 2009 - 17:31
Anasko, su gimimo dienaaa! 4u.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie sveikinimu 4u.gif
Geru kadru, graziu dienu, daugiau saules wink.gif
Atsakyti