Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(dmu @ 2009 02 09, 12:46)
Gerai, vyniojam prisiminimus iš analoginės fotografijos...

O man labai patiko prisistatymas thumbup.gif Sveikas prisijunges smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 09, 13:43)
Dabar mane iskeiksit? laugh.gif

Mano akim brokas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dmu @ 2009 02 09, 14:41)
Bus, bus. Tik ne iš karto.

kodėl gi ne? biggrin.gif kam slėpti kadrus, ypač geresnius, kad jau prašaisi į kompaniją smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 02 09, 15:44)
dmu, o man saulės takas labiausiai patiko. pamačiau foto sakau wow, po to prierašas (paprasčiausias vaizdo perdavimas, nieko gražaus) nuvylė biggrin.gif nes aš tikrai matau puikią jūrą, su nenuobodžiu saulėlydžiu, puikias spalvas ir tokį "fantasy" paveiksliukų stilių, kuris gali patikt, gali ne. man šioje foto patinka labai. gal vos vos kairės norisi daugiau, kad saulė turėtų erdvės. ir sumoj kadravimas kiek kliūna. bet šiaip - geriausias tavo kadras būtent ši foto. prasčiausi 1, 2 ir paskutinis smile.gif
bet eksperimentai sveikintini. net pavydu tapo žiūrint į sąmoningus bandymus ir eksperimentus  thumbup.gif

hm... o kažkada tą patį kadrą norėjau kažkam (neprisimenu, kam) padovanot, padariau - ir vietoj to "šalto tono", koks čia gavosi, išėjo visiškai priešingai - ne mėlynas, o rudas atspalvis. Tiesiog pasirodė, kaip kažkada skrendant senu geru Tu-154b-2 - ant vienų iliuminatorių buvo žydri filtrai nuo saulės, ant kitų - rudi biggrin.gif Būdavo gi laikai, kai pačiam daryt namie nuotraukas būdavo baisiai didelė prabanga - o jau kaip padarydavo, taip padarydavo. Palyginkime:
user posted image ir user posted image
Pirmoji spalvų atžvilgiu gal ir pusėtina, antrojoje kažkokia nei tai dykuma, nei dar kas - karštis, ir tiek. O ir vanduo - juodas, sustingęs kaip metalas. O, tarkime, čia -
user posted image - jau išvis be žodžių: metalo pondas, dar labiau atšalęs, o tie atšvaitai - kraujas, ne kraujas?.. schmoll.gif
QUOTE(sayonara @ 2009 02 09, 16:04)
kodėl gi ne? biggrin.gif kam slėpti kadrus, ypač geresnius, kad jau prašaisi į kompaniją <...>

M-da... panašu, kad nepritapsiu ir čia... Na, gerai, paaiškinsime: nuotraukos guli namie, niekur neuploadintos. Be to, greičiausiai nepatiks, nes ir man pačiam ne itin patinka.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 02 06, 20:29)
aš ir gėlytes pradėjau fotkint  hihihi.gif

patiko švelnumas smile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 07, 17:36)
galetumem kada organizuoti kokius savaitgalio pasivaiksciojimus po fotografijos parodas

nugi būtų smagu smile.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2009 02 07, 19:03)
o cia mano pirmieji bandymai su blykste

antros nematau, o pirmoje labai tamsus šešėlis po smakru.

QUOTE(Sansara @ 2009 02 07, 21:13)

su tuo ir sveikinu!!!

QUOTE(dmu @ 2009 02 09, 11:24)
Sveiki. Gal galima būtų pabandyti prisijungti prie jūsų būrio?

sveikas prisijungęs 4u.gif
tai krauk fotkes į kokį fotki.com ar panašiai ir rodyk smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 02 09, 14:43)

a kam keikt?
pirma patiktų, jei nebūtų to diiidelio bliko. o antra patinka tokia, kokia yra - atrodo, kad katinas į kamuolį žiūri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 09 vasario 2009 - 15:30
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 09, 15:43)

Nu kaip taip žiauriai biggrin.gif Tik kažkaip įdomu, ar čia to buvo siekta, ar atsitiktinumas? (nieko nenoriu įžeist, tiesiog šiaip įdomu)
Atsakyti
QUOTE(dmu @ 2009 02 09, 14:23)
M-da... panašu, kad nepritapsiu ir čia... Na, gerai, paaiškinsime: nuotraukos guli namie, niekur neuploadintos. Be to, greičiausiai nepatiks, nes ir man pačiam ne itin patinka.

Pritapsi pritapsi 4u.gif Buna tik kartais dienu lyg tycia mirksiukas.gif

Tiesa, jei kol kas neturi nuotrauku, papasakok, ka labiausiai megsti fotografuot bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 09 vasario 2009 - 15:39
QUOTE(dmu @ 2009 02 09, 15:23)

nekreipk dėmesio mirksiukas.gif . ji visada bamba tongue.gif žinai, šviežias kraujas temoj. seniai jau naujokų bebuvo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 09 vasario 2009 - 15:34
QUOTE(dmu @ 2009 02 09, 15:23)

nesakyk taip.. kažkada ne vienas čia atėjom, ir dar su kadrais, kurie atrodė tuo metu geriausi.. ir buvo priimti ohoho su kokia kritika .. ir iki šiol čia gyvuoja. todėl drąsiau

dėl jūros foto.. spalvos spalvomis, gražus šviesų žaismas, bet lieku prie savo, kad būna įspūdingesnių kadrų.
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2009 02 09, 15:33)
nekreipk dėmesio  mirksiukas.gif . ji visada bamba  tongue.gif žinai, šviežias kraujas temoj. seniai jau naujokų bebuvo.

sakau , ko čia tokie ,,saldumai" mastau.gif smile.gif
Atsakyti
Anasko!!! SU GIMTADIENIU!!!
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 02 09, 15:48)
Anasko!!! SU GIMTADIENIU!!!

oi su gimtadieniu!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif daug balionų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 02 09, 15:46)

sakau , ko čia tokie ,,saldumai" mastau.gif  smile.gif

vat aš nusprendžiau pasikeist tongue.gif būsiu gera, gera...
Atsakyti
. . .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 09 vasario 2009 - 15:53