QUOTE(Sansara @ 2009 02 09, 15:44)
dmu, o man saulės takas labiausiai patiko. pamačiau foto sakau wow, po to prierašas (paprasčiausias vaizdo perdavimas, nieko gražaus) nuvylė
nes aš tikrai matau puikią jūrą, su nenuobodžiu saulėlydžiu, puikias spalvas ir tokį "fantasy" paveiksliukų stilių, kuris gali patikt, gali ne. man šioje foto patinka labai. gal vos vos kairės norisi daugiau, kad saulė turėtų erdvės. ir sumoj kadravimas kiek kliūna. bet šiaip - geriausias tavo kadras būtent ši foto. prasčiausi 1, 2 ir paskutinis
bet eksperimentai sveikintini. net pavydu tapo žiūrint į sąmoningus bandymus ir eksperimentus
hm... o kažkada tą patį kadrą norėjau kažkam (neprisimenu, kam) padovanot, padariau - ir vietoj to "šalto tono", koks čia gavosi, išėjo visiškai priešingai - ne mėlynas, o rudas atspalvis. Tiesiog pasirodė, kaip kažkada skrendant senu geru Tu-154b-2 - ant vienų iliuminatorių buvo žydri filtrai nuo saulės, ant kitų - rudi
Būdavo gi laikai, kai pačiam daryt namie nuotraukas būdavo baisiai didelė prabanga - o jau kaip padarydavo, taip padarydavo. Palyginkime:
ir
Pirmoji spalvų atžvilgiu gal ir pusėtina, antrojoje kažkokia nei tai dykuma, nei dar kas - karštis, ir tiek. O ir vanduo - juodas, sustingęs kaip metalas. O, tarkime, čia -
- jau išvis be žodžių: metalo pondas, dar labiau atšalęs, o tie atšvaitai - kraujas, ne kraujas?..
QUOTE(sayonara @ 2009 02 09, 16:04)
kodėl gi ne?
kam slėpti kadrus, ypač geresnius, kad jau prašaisi į kompaniją <...>
M-da... panašu, kad nepritapsiu ir čia... Na, gerai, paaiškinsime: nuotraukos guli namie, niekur neuploadintos.
Be to, greičiausiai nepatiks, nes ir man pačiam ne itin patinka.