Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(viktorija09 @ 2009 02 08, 18:12)
tai, kad Gaziulka man buvo parasiusi: fotki.com albumas. prisijungimo vardas bitemaja, slaptazodis - senas,
bet man neleidzia ieiti  verysad.gif

Na, jei rašai slaptažodį "senas", tai tikrai netinka biggrin.gif Čia šiaip pastebėjimas, prajuokino smile.gif

Jau turit?
Atsakyti
as irgi uz slaptazodzio davima abiem 4u.gif
Atsakyti
issiunciau abiems mirksiukas.gif

gi nepasveikinau Sansaros ir maziaus su pirkiniais 4u.gif biggrin.gif Isivaizduoju, kokia dabar laiminga bigsmile.gif . Su nekantrumu lauksim rezultatu.
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif Nuo SP net velnių gavau tongue.gif Sansara, pavydžiu baltai gero daikto - būtų įdomu Nikon`ą rankose palaikyt smile.gif Gerų tau kadrų ax.gif
Atsakyti
aciu jums labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ryt bandysiu savo sedevra sukurt photo.gif hihihi.gif ir jums prisistatyt
beje Sansara, sveikinu su pirkiniu, isivaizduoju kokia laminga esi, nes man taip pat buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 08 vasario 2009 - 22:43
Sansara, labai sveikinu thumbup.gif As savo Liepai padovanojau kaledom fotoaparata,tai visur ir visada su savim nesiojasi ir abi fotografuojam lotuliukas.gif

Baccardi, Viktorija09 laukiam ND thumbup.gif

Mes uzvakar ir vakar Dallas lankemes, tai turejau progos paspragseti wub.gif
Papildyta:
Tiesa, as vis tik noreciau,kad vertintumem namu darbus, taip idomiau 4u.gif Gal netycia bus ir kiti ND vykdomi,tai visai smagu stengtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 07, 13:24)
Grethenn, kas Tau čia su tais komentarais???
Man ATSIBODO kritikuoti, o as kitaip nemoku laugh.gif savo gyvenime nieko daugiau nedarau kaip kritikuoju laugh.gif turiu toki sindroma

QUOTE(Sansara @ 2009 02 07, 23:13)
Sveikinu 4u.gif
a tai kap cia uzsisakyt, tipo lenkiskai reik razumit? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 09, 00:41)
Sveikinu  4u.gif
a tai kap cia uzsisakyt, tipo lenkiskai reik razumit?  blink.gif

nu tik tiek, kad moketum suvesti i atitinkamus laukelius varda/pav/e-maila/adresa ir panasius registracijai butinus duomenis. biggrin.gif moketum susirasti ir i krepseli susidet prekes ir pasirinkti parde reikiama. na ir suprastum savo uzsakymo statusa lotuliukas.gif mes lenkiskai ne razumim smile.gif bet problemu nebuvo rimtesniu.

del laimes lotuliukas.gif tiesiog seniai zinojau, kad sausi/vasari turesiu fotika ir tiek, 2 sav planavom kelione, todel kazkokio netiketumo nera. na vat sigma nubyrejo netiketai vien del kainu skirtumo nerealaus. o tokio didesnio dziaugsmo pojucio "va turiu D90" kaip ir nera. tik nereali RAMYBE thumbup.gif turiu veikianti fotika, geresni objektyva, atrodo dabar viskas savo vietose, kaip ir turi but cool.gif
siaip kai pagalvoju, kad ten Nikon D700 kainuoja tik apie 5300 lt (lt 8000) (dabar gal neber prekyboje, litovcai ispirko biggrin.gif), tai kazkaip liudna, kad jis man nepasiekiamas, nors ir toks "papigintas". doh.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal galima būtų pabandyti prisijungti prie jūsų būrio?
Atsakyti
Sansara, ten tik Nikonai ane...? doh.gif

Dėl namų darbų tai ir aš niekada nesupratau to susijautrinimo smile.gif dar labai norėčiau suspėti dar vieną portretą padaryt ale nežinau ar bespėsiu ax.gif iki kada dėti dar galima?
Atsakyti
peppi, nu kad ne vien nikonai cia canonai, cia objektyvai canonams, cia blykstes tiek canonams, tiek kitiems.
draugei, beje, paemiau Canono 580 EX blykste, uz 1160 lt gavosi. is anksto neuzsakinejau, visa laime, kad buvo pardeje.

dmu, zinoma, kad galima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 09 vasario 2009 - 12:35
QUOTE(peppi @ 2009 02 09, 12:07)

Dėl namų darbų tai ir aš niekada nesupratau to susijautrinimo smile.gif dar labai norėčiau suspėti dar vieną portretą padaryt ale nežinau ar bespėsiu ax.gif iki kada dėti dar galima?

čia aš susijautrinu ? hihihi.gif man dzin, aš bijau, kad pati ko neįžeisčiau blush2.gif .. po to vėl prasidės nuotraukų dingimas cool.gif

dmu velkam smile.gif .. rodyk ką fotografuoji smile.gif
Atsakyti