Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Smiltis @ 2009 01 16, 22:30)
bijau ką nors ir sakyti, gal mano kompas nušviesina dar, bet man mergytės veidukas per baltas, nebeliko bruožų visai  g.gif Bet gal čia ir mano kompo problema  unsure.gif Ir rankyčių man trūksta, nu ne tas kadras kur nekreiptum jau dėmesio į tai  smile.gif O natra irgi, arba mano kompas per šviesiai rodo, arba taip ir yra  g.gif

user posted image

user posted image

Turiu dar kelias į tą pačią seriją, bet gal šiam vakarui užteks  blush2.gif

aciu uz nuomone.Ce nevyke bandymai su blykste..Tik del modeliuku turbut biciulystes fotkes man tokios mielos wub.gif Keliau y virsu berods blykste-y sviesos saltini.Neturiu laiko vis paanalizuot,kaip ten kas turetu buti,kaip su ja susidraugauti,bet cia ykelus man irgi viskas apsisviete ...reiktu samdyt wyshniauskaite gal,kad pamokintu,bo ziuriu neatsitraukia nuo darbu per mokslus..

tavos paskutiniosios super!jei pirmosios ir netiek sudomino,tai pastarosios labai gerai ziurisi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 16 sausio 2009 - 23:40
Zuvialia, pirmasis butu labai grazu, bet panaikinai mergytes veida,per daug isbalinai 4u.gif Bet jei sugrazintum bruozus,tai labai patinka man sis portretas thumbup.gif o antros nesuprantu 4u.gif

Smiltis, patinka jb vertimas visu 4u.gif 1ir 2 atrodo nukirptos foto ten, kur reikia daugiau erdves ir palikta toje puseje kur nereikia 4u.gif Labai patiko paskutine foto 4u.gif

Atsakyti
ačiuks mergaitės 4u.gif

Geras posakis- sugrąžinti bruožus thumbup.gif
Papildyta:
Dar porą įkelsiu, ta pati serija smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2009 01 16, 23:36)
Metu kritikai.
Jo, tenka pripazint, kad bruozai isnaikinti smile.gif siaip pirmas labai mielas portretukas, mergyte nereali! per ta jos nerealuma net nukirptos rankytes nepastebiu, nors noretusi jos smile.gif o antrajoj tai kakta issilieja, atrodo, kad be plauku, per daug sviestu tikrai

QUOTE(Smiltis @ 2009 01 17, 01:30)
Va siose Tavo nuotraukose as jauciu miesto dvasia smile.gif tikros reportazines nuotraukos, tikrai neblogos. pirmojoj ir antrojoj su kompozicija kazkas ne taip, kaip minejo Sea nukirpta ne ten kur reikia. bet is esmes viskas liux, jb.. fantastiskas! naudoji kazkoki plugina?
na o si nuotrauka man labai labai patiko!
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 01 16, 23:30)
bijau ką nors ir sakyti, gal mano kompas nušviesina dar, bet man mergytės veidukas per baltas, nebeliko bruožų visai  g.gif Bet gal čia ir mano kompo problema  unsure.gif

Pas mane tas pats, nors pirma žiūrisi. Antra man asmeniškai žiūrisi nejaukiai labai unsure.gif Kažkaip kaip nukirstos galūnės užkliūva, taip čia kad ir to paties nosiuko nebuvimas - aišku suprantu, kad toks ko gero sumanymas, gal čia rimtų žmonių ir būtų įvertinta kitaip, bet aš tik apie savo žvilgsnį... blush2.gif

Iš Smilties nuotraukų tai labiausiai berniukas ant akmenėlio patinka biggrin.gif O aš tai šiaip ir kompleksuoju fotkint nepažįstamus žmones blush2.gif . Antra vertus su mano technika tai turėtų atrodyt juokingai hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 17 sausio 2009 - 09:24
Zuvialia, man irgi labai persviestas veidas pirmoje, o del rankos- teoriskai-blogai bigsmile.gif praktiskai, seimos albumui palieku topsecret.gif O antra foto-man atrodo ji turi buti visai nieko, tik ne toks apdirbimas, man jis nelabai.
Zuvialia, o kokia blykste pas tave?

Smiltis, nu zinai, ziauriai patiko, kazkaip seniai niekas nededa tokias foto unsure.gif Bet kritikos gausi vis tiek tongue.gif 1-super tas susikuprines zmogeliukas, bet norisi kad butu ir desineje erdves, o kaires nebutu, 2- gaila kad to vezimelio nesimato aiskiau, pasimeta tarp detaliu,3-man virsaus daugoka,4-super, bet kodel nehorizontaliai, irgi norisi is desines maziau, o kaireje daugiau. O dvi paskutines- nu nieko nematau, kad man patiktu blush2.gif 4u.gif
O tu nuo klubo fotkinai? Su kokiu objektyvu cia?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 17 sausio 2009 - 12:32
Ačiū labai už komentarus 4u.gif

Grethen, su Photo tools verčiu, nu plius dar curves patampiau smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2009 01 17, 12:27)
Bet kritikos gausi vis tiek tongue.gif

kritika yra gėris thumbup.gif Tuo labiau kad čia galima sakyti mano pirmi bandymai tokie smile.gif

Dieduką įdėsiu dar vieną variantą su daugiau erdvės, bet čia jau kirpta iš didesnio formato, tai kokybė prastesnė gavos unsure.gif Šiaip jis labai piktai žiūrėjo , tai aš apsimečiau kad gatvę fotkinu doh.gif O antros turiu dar vieną variantą, bet jis dar prastesnis nei šitas unsure.gif Ketvirtą tokia tik turiu smile.gif

Nea, ne nuo klubo, įprastai fotkinau unsure.gif O objektyvas Nikor 16-85 smile.gif

user posted image

Atsakyti
Smiltis, labai akiai miela j/b vertimas. rolleyes.gif
Atsakyti
Smiltie, matau, kad Miunchene lankeisi biggrin.gif pirmos dalies paskutinės patiko, o toliau visos kitos visai nieko buvo, paskutinės patiko tos kompanijos prie aludės vaizdas..smile.gif šauniai smile.gif man kai kuriose šiose miesto/gatvės foto trūksta dinamikos, kurią siūlau padaryti kitą kartą nefotkinant tiesiai - kreipk drąsiai fotiką į šoną, iškart kreivame kadre atsiras daugiau judesio, keistumo, tikros gatvės foto smile.gif
p.s. myyyyyliu Vokietiją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 01 17, 16:27)
Smiltie, matau, kad Miunchene lankeisi biggrin.gif pirmos dalies paskutinės patiko, o toliau visos kitos visai nieko buvo, paskutinės patiko tos kompanijos prie aludės vaizdas..smile.gif šauniai smile.gif man kai kuriose šiose miesto/gatvės foto trūksta dinamikos, kurią siūlau padaryti kitą kartą nefotkinant tiesiai - kreipk drąsiai fotiką į šoną, iškart kreivame kadre atsiras daugiau judesio, keistumo, tikros gatvės foto smile.gif
p.s. myyyyyliu Vokietiją biggrin.gif

Aha, buvau, panašiu metu kaip ir tu mirksiukas.gif
Ten kompanija prie ledainės doh.gif Labai ačiū už patarimą, būtinai pasinaudosiu 4u.gif

Stebukle 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, ačiū už komentarus 4u.gif kažkaip per stipriai matyt kirptelėjau nuotraukas smile.gif įmanoma atitaisyti kai kuriose.

Sayonara 4u.gif na labai patiko! Pirmoji ne tiek, nes kiek blaško šešėliukai ant veido, bet antra ir trečia super! Ir šviesa puiki! Geras daiktas tas reflektorius..

Smiltie - irgi patiko tavo reportažinės fotografijos, labai patiko gražus j/b, pagauti momentai, gal gyvumo kur ir norėtųsi vos vos, kaip Sayonara parašė - drąsiai kreipk aparatą kampu. Bet šiaip tikrai puiku! Labiausiai patiko berniukas ant akmens.

Na o čia mūsų naujas šeimos narys Pranciškus, gimė 01.15.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 18, 16:23)
Na o čia mūsų naujas šeimos narys Pranciškus, gimė 01.15.

ui, koks wub.gif wub.gif thumbup.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti