QUOTE(Karbynė @ 2009 02 08, 11:36)
Aš irgi noriu ką Sansara turi Ir dar tos gėlės nu labai užsimaniau
tu čia apie medvilnę .. jos būna parduotuvėse gėlių.. džiovinta tokia. nereik nei vandens nei saulės .. stovi sau ur dar fotografuot gali
Sansara nu su tokiu pirkiniu tai turi visa tilpt į portretą
QUOTE(westa @ 2009 02 08, 12:02)
tu čia apie medvilnę .. jos būna parduotuvėse gėlių.. džiovinta tokia. nereik nei vandens nei saulės .. stovi sau ur dar fotografuot gali
tobula gėlė
baikit, tikrai nemanau kad spesiu, nebent ant totalaus auto pavaryt. nevaldau dar fotiko. vakar net kaip nuotrauka istrinti, rasti nesugebejau mygtukas kitoje vietoje ir nepastebejau. kol radau kaip pakeisti diafragma ar islaikyma... viskas panasiai, bet kiek kitaip ir vel tenka per nauja visko mokytis valdyme. tik dabar siunciuos rusiska instrukcija, nes lenkiskoje tai "zali lapai, nieko nematyti" kai kalbos nesuprantu beveik.
dar net nezinau kaip filmavimas isijungia gi cia fotoVIDEOaparatas
tiesa, kad vaikui kompensuoti vakar keliones patirta nuovargi ir nusivilima, kad jis nenusipirko sau fotiko, o tik as, nupirkom ir jam skaitmenini fotika sian akropolyje. vaikams nuo 3 metu pritaikyta tai gal bent prie mano kuri laika nekis nagu (tikiuos). rezoliucija klaiki, ale "mianas" nerealus gaunasi
dar net nezinau kaip filmavimas isijungia gi cia fotoVIDEOaparatas
tiesa, kad vaikui kompensuoti vakar keliones patirta nuovargi ir nusivilima, kad jis nenusipirko sau fotiko, o tik as, nupirkom ir jam skaitmenini fotika sian akropolyje. vaikams nuo 3 metu pritaikyta tai gal bent prie mano kuri laika nekis nagu (tikiuos). rezoliucija klaiki, ale "mianas" nerealus gaunasi
Sansara sveikinimai Kaip faina tau dabar, įsivaizduoju Lauksim dabar tavo naujų grožių
tikrai labai graži
visai neblogai
Dėl ND ir kritikos, nu gal jau nebe maži vaikai esam, kad bijotume normalios kritikos O dėl balsavimo, man iš principo tas pats, balsuočiau tikrai be jokio subjektyvumo, nes man visi čia vienodai mieli Bet išsirinkti geriausią būtų tikrai sunku, nes darbai labai skirtingi ir kievienas savotiškai patinka
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 07, 17:36)
viena originaliausiu paskutiniu metu matytu fotografiju (nu ech kokia puiki, negaliu atsigrozeti - kompozicija, sviesa, viskas savo vietose, emocinis uztaisas )
tikrai labai graži
QUOTE(viktorija09 @ 2009 02 07, 19:03)
o cia mano pirmieji bandymai su blykste
visai neblogai
Dėl ND ir kritikos, nu gal jau nebe maži vaikai esam, kad bijotume normalios kritikos O dėl balsavimo, man iš principo tas pats, balsuočiau tikrai be jokio subjektyvumo, nes man visi čia vienodai mieli Bet išsirinkti geriausią būtų tikrai sunku, nes darbai labai skirtingi ir kievienas savotiškai patinka
man neleidzia i nd ieit
QUOTE(Baccardi @ 2009 02 08, 17:44)
Viktorija, ne tau vienai Todėl, kad nei tu nei aš slaptažodžio neturim. Tu numanau, turi folderiui mokomes slaptažodį, o ne į bitės_majos. Aš tai net nedrįstu prašyt, nesijaučiu nusipelnius jį gaut.
tai, kad Gaziulka man buvo parasiusi: fotki.com albumas. prisijungimo vardas bitemaja, slaptazodis - senas,
bet man neleidzia ieiti
QUOTE(viktorija09 @ 2009 02 08, 18:12)
tai, kad Gaziulka man buvo parasiusi: fotki.com albumas. prisijungimo vardas bitemaja, slaptazodis - senas,
bet man neleidzia ieiti
bet man neleidzia ieiti
siaip tai gal duokim viktorijai ir baccardi (nors jeigu zmogus net nepraso ) slaptazodzius? seniai jau niekas neparase
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 08, 18:15)
siaip tai gal duokim viktorijai ir baccardi (nors jeigu zmogus net nepraso ) slaptazodzius? seniai jau niekas neparase
As nepriestarauju