Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

aš ir gėlytes pradėjau fotkint hihihi.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 02 06, 22:29)
aš ir gėlytes pradėjau fotkint  hihihi.gif
Sakiau nekomentuosiu, bet pagirt galiu, ane? laugh.gif nuostabios spalvos ir apsvietimas, yyypac pirmoj foto. dievinu toki ruka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 07 vasario 2009 - 10:52
QUOTE(bite maja @ 2009 02 06, 20:29)

Žavinga, šilta, minkšta, spinduliuoja rūkuojasi, kvepia. Begalo puiki šviesa.

Grethenn, kas Tau čia su tais komentarais???
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 02 05, 22:57)
va, dar kažką radau archyvuose smile.gif

man gražu, trys skirtingos porelės thumbup.gif

QUOTE(westa @ 2009 02 06, 12:28)
ir aš turiu gėlę  smile.gif

dailiai, trys labiau patinka smile.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 02 06, 15:53)
gražiai smile.gif
nu pakritikuokit:

man dar prie visų trūkumėlių gal ryškumo dar trūksta g.gif Bet bandyk dar , bandyk mirksiukas.gif O portretus tu moki fotografuot, nesikuklink jau mirksiukas.gif

šviesa graži, spalvos, (kaip bandymus su šviesa ir spalvom užskaityčiau), bet iš principo man nieko gero wink.gif Tokie pykšt pokš kadrai smile.gif
Atsakyti
viena originaliausiu paskutiniu metu matytu nestuke.gif fotografiju rolleyes.gif (nu ech kokia puiki, negaliu atsigrozeti - kompozicija, sviesa, viskas savo vietose, emocinis uztaisas rolleyes.gif )

user posted image

Laukimas

cia is Gutauto parodos - http://www.bernardin...=articles/90391

galetumem kada organizuoti kokius savaitgalio pasivaiksciojimus po fotografijos parodas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 07 vasario 2009 - 17:53
sveiki visi 4u.gif , seniai cia bebuvau blush2.gif
bite maja tavo gelytes super, apsvietimas labai patinka.
Degute gelyciu spalvos tokios sodrios, man taip pat patinka.
sea, abi nuortaukeles geros, bandziau suprast, kuri geresne, bet pasirodo, kad abi thumbup.gif
Pupeliuk triuksmas leliaus foto, man netgi tinka mirksiukas.gif
c-girl misko apsvietimas labai labai patinka ir as noreciau tokio kadro, tai tikrai isireminciau rolleyes.gif

nebespejau visko paskaityti, dabar namu darbus darom? kokie tie nd ir kur juos rast? noreciau prisijungt ax.gif
o kaip del pasiulymo mokintis su blykste fotografuot? pagaliau ir as isigijau blush2.gif

o cia mano pirmieji bandymai su blykste

user posted image

user posted image
Atsakyti
viktorija09, fotki.com albumas. prisijungimo vardas bitemaja, slaptazodis - senas, jeigu anksciau ji zinojai. dabar iki 10 d. fotografuojame autoportretus
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 07, 20:09)
viktorija09, fotki.com albumas. prisijungimo vardas bitemaja, slaptazodis - senas, jeigu anksciau ji zinojai. dabar iki 10 d. fotografuojame autoportretus

man raso, kad neteisingas prisijungimo vardas arba slaptazodis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 07 vasario 2009 - 20:57
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
atsinaujinusi nuo galvos iki koju griztu i fotopasauli thumbup.gif ka tik grizom is lenkijos ir siuo metu mano kovinis arsenalas yra Nikon D90 ir sigma 17-70 objektyvas. sakysit, ko reikejo ten trenktis (600+ km gavos). ogi to, kad sis komplektelis mums isejo pigiau apie 1000 lt, nei butu iseje lietuvoje. kuro islaidos apie 100 lt (dyzelis ten irgi piiiigesnis). tai kazkur 900 lt viskas kainavo pigiau, o tai jau ivertinom kaip verta suma pakentet 12 val kelione cool.gif uz tiek, kiek isleidom, Lietuvoje buciau nusipirkus tik D90.
jei kam idomu, cia internetu uzsisakiau prekes ir tereikejo nuvykti atsiimti i norima parduotuve (artimiausia Bialystoke). zloto kursas siuo metu apie 0,77 cnt. (ir dar krenta is leto). bet kadangi ju kainos zlotais jau pradines yra zemesnes nei litais, tai gaunasi kazkur 30 proc viskas pigiau.
zodziu - "akcija-atrakcija" pavyko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 07 vasario 2009 - 21:15
QUOTE(westa @ 2009 02 06, 12:28)
ir aš turiu gėlę  smile.gif

oo jinai čia tikra, ta prasme gyva? bigsmile.gif Kur gaut? biggrin.gif
Papildyta:

švelnios tavo gėlyčių nuotraukos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 07, 20:09)
viktorija09, fotki.com albumas. prisijungimo vardas bitemaja, slaptazodis - senas, jeigu anksciau ji zinojai

aš žinojau lyg ir, bet pamiršau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 02 07, 21:13)

Sveikinimai thumbup.gif Tegu naujasis draugas ir palydovas nebūna be darbo. Puikių matymų, pamatymų ir parodymų.
Atsakyti
Sansara, sveikinu!!! clap_1.gif thumb_yello.gif yahoo.gif
Rodyk kuo greiciau rezultatus!
Atsakyti