aš ir gėlytes pradėjau fotkint
QUOTE(bite maja @ 2009 02 06, 22:29)
Sakiau nekomentuosiu, bet pagirt galiu, ane? nuostabios spalvos ir apsvietimas, yyypac pirmoj foto. dievinu toki ruka
QUOTE(bite maja @ 2009 02 06, 20:29)
Žavinga, šilta, minkšta, spinduliuoja rūkuojasi, kvepia. Begalo puiki šviesa.
Grethenn, kas Tau čia su tais komentarais???
Labukas
man gražu, trys skirtingos porelės
dailiai, trys labiau patinka
man dar prie visų trūkumėlių gal ryškumo dar trūksta Bet bandyk dar , bandyk O portretus tu moki fotografuot, nesikuklink jau
šviesa graži, spalvos, (kaip bandymus su šviesa ir spalvom užskaityčiau), bet iš principo man nieko gero Tokie pykšt pokš kadrai
QUOTE(Degutė @ 2009 02 05, 22:57)
va, dar kažką radau archyvuose
man gražu, trys skirtingos porelės
QUOTE(westa @ 2009 02 06, 12:28)
ir aš turiu gėlę
dailiai, trys labiau patinka
QUOTE(Degutė @ 2009 02 06, 15:53)
man dar prie visų trūkumėlių gal ryškumo dar trūksta Bet bandyk dar , bandyk O portretus tu moki fotografuot, nesikuklink jau
šviesa graži, spalvos, (kaip bandymus su šviesa ir spalvom užskaityčiau), bet iš principo man nieko gero Tokie pykšt pokš kadrai
viena originaliausiu paskutiniu metu matytu fotografiju (nu ech kokia puiki, negaliu atsigrozeti - kompozicija, sviesa, viskas savo vietose, emocinis uztaisas )
Laukimas
cia is Gutauto parodos - http://www.bernardin...=articles/90391
galetumem kada organizuoti kokius savaitgalio pasivaiksciojimus po fotografijos parodas
Laukimas
cia is Gutauto parodos - http://www.bernardin...=articles/90391
galetumem kada organizuoti kokius savaitgalio pasivaiksciojimus po fotografijos parodas
sveiki visi , seniai cia bebuvau
bite maja tavo gelytes super, apsvietimas labai patinka.
Degute gelyciu spalvos tokios sodrios, man taip pat patinka.
sea, abi nuortaukeles geros, bandziau suprast, kuri geresne, bet pasirodo, kad abi
Pupeliuk triuksmas leliaus foto, man netgi tinka
c-girl misko apsvietimas labai labai patinka ir as noreciau tokio kadro, tai tikrai isireminciau
nebespejau visko paskaityti, dabar namu darbus darom? kokie tie nd ir kur juos rast? noreciau prisijungt
o kaip del pasiulymo mokintis su blykste fotografuot? pagaliau ir as isigijau
o cia mano pirmieji bandymai su blykste
bite maja tavo gelytes super, apsvietimas labai patinka.
Degute gelyciu spalvos tokios sodrios, man taip pat patinka.
sea, abi nuortaukeles geros, bandziau suprast, kuri geresne, bet pasirodo, kad abi
Pupeliuk triuksmas leliaus foto, man netgi tinka
c-girl misko apsvietimas labai labai patinka ir as noreciau tokio kadro, tai tikrai isireminciau
nebespejau visko paskaityti, dabar namu darbus darom? kokie tie nd ir kur juos rast? noreciau prisijungt
o kaip del pasiulymo mokintis su blykste fotografuot? pagaliau ir as isigijau
o cia mano pirmieji bandymai su blykste
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 07, 20:09)
viktorija09, fotki.com albumas. prisijungimo vardas bitemaja, slaptazodis - senas, jeigu anksciau ji zinojai. dabar iki 10 d. fotografuojame autoportretus
man raso, kad neteisingas prisijungimo vardas arba slaptazodis
atsinaujinusi nuo galvos iki koju griztu i fotopasauli ka tik grizom is lenkijos ir siuo metu mano kovinis arsenalas yra Nikon D90 ir sigma 17-70 objektyvas. sakysit, ko reikejo ten trenktis (600+ km gavos). ogi to, kad sis komplektelis mums isejo pigiau apie 1000 lt, nei butu iseje lietuvoje. kuro islaidos apie 100 lt (dyzelis ten irgi piiiigesnis). tai kazkur 900 lt viskas kainavo pigiau, o tai jau ivertinom kaip verta suma pakentet 12 val kelione uz tiek, kiek isleidom, Lietuvoje buciau nusipirkus tik D90.
jei kam idomu, cia internetu uzsisakiau prekes ir tereikejo nuvykti atsiimti i norima parduotuve (artimiausia Bialystoke). zloto kursas siuo metu apie 0,77 cnt. (ir dar krenta is leto). bet kadangi ju kainos zlotais jau pradines yra zemesnes nei litais, tai gaunasi kazkur 30 proc viskas pigiau.
zodziu - "akcija-atrakcija" pavyko
QUOTE(westa @ 2009 02 06, 12:28)
ir aš turiu gėlę
oo jinai čia tikra, ta prasme gyva? Kur gaut?
Papildyta:
švelnios tavo gėlyčių nuotraukos
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 07, 20:09)
viktorija09, fotki.com albumas. prisijungimo vardas bitemaja, slaptazodis - senas, jeigu anksciau ji zinojai
aš žinojau lyg ir, bet pamiršau
QUOTE(Sansara @ 2009 02 07, 21:13)
Sveikinimai Tegu naujasis draugas ir palydovas nebūna be darbo. Puikių matymų, pamatymų ir parodymų.
Sansara, sveikinu!!!
Rodyk kuo greiciau rezultatus!
Rodyk kuo greiciau rezultatus!