Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 02 06, 12:03)
Viskas as darbu nebekomentuosiu, nepykit, atsibodo kabinetis prie zmoniu biggrin.gif

Galit man pasakyt kur tie ND? kaip suprantu ne prie techniniu...
oj Grethen Grethen lotuliukas.gif nu gi cia ND slptzd tu zinai mirksiukas.gif

Westa, man atrodo cia mes visos bijom rasyti, nes nezinai po kokios zinutes bus tyla biggrin.gif Visiskai sutinku su tavo pamastymais del vertinimo, net nezinau, as vertinciau tik foto, nors ka gali zinoti, ar pavyktu tai g.gif Oj sunku bus vertinti, sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 06, 12:03)
Viskas as darbu nebekomentuosiu, nepykit, atsibodo kabinetis prie zmoniu biggrin.gif

Galit man pasakyt kur tie ND? kaip suprantu ne prie techniniu...

Namu_darbai reikia psw, jei neturi, parašyk AŽ

ir aš turiu gėlę smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 02 06, 14:28)
oj Grethen Grethen  lotuliukas.gif  nu gi cia ND slptzd tu zinai  mirksiukas.gif
lotuliukas.gif na as truputi issiblaskius... aciu Anasko, westa 4u.gif

O jau autoportretai kokie rolleyes.gif as kiekviena diena ruosiuos pasifotkint, bet nekyla rankos, ir svyra galva, kojos, peciai.. viskas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 06 vasario 2009 - 13:20
QUOTE(westa @ 2009 02 06, 12:28)
ir aš turiu gėlę  smile.gif

Čia medvilnė??? Norėčiau paliesti (mačiau kažkokioje parduotuvėje "džiovintą"). Gražu, kaip atsakas orchidėjoms (ar kaip ten jos) smile.gif

Grethenn, tai Tu nieko ir nekelk, nei rankų, nei kojų - fotografuokis gulinti...
Atsakyti
westa, labai labai smile.gif
Atsakyti
Westa, gražuuu!

Opa - su gimtadieniu tavo jaunėlį 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 02 06, 12:28)

ir aš turiu gėlę  smile.gif

gražiai smile.gif

nu pakritikuokit:

user posted image

man nepatinka viršutinis dešinys kampas, kad jis per tamsus, bet jei labiau nukirpsiu, tada ranka jau negerai nusikirps.
Atsakyti
Degute tokios kompozicijos kadrai mano akimis turi būti su pakankamai sterilia aplinka.. o dabar man apskritai detalių per daug.. ir pagrindas margas, ir antra planas pakankamai blaško.. o norėčiau matyti tik blakstienytes , veido išlinkimus, rankytę...

ačiū už medvilnę.. sugalvojau kažkaip ant sienos ką pasikabint.. ką manot apie tokį va poveiksliuką

user posted image
Atsakyti
Degute, aguonos mhu, labai smile.gif Portretas - g.gif
westa, trys man labiau patinka nei viena. Ale liuks ideja - priespriesa orchdejoms smile.gif
Atsakyti
tai va, portretą man dar mokytis ir mokytis.. smile.gif

westa, aišku gerai ir taip, bet dar variantas - palaipsniuj kiekvienoj foto su fokusavimo vieta lipti - aukštyn ar žemyn g.gif būtų ta pati, bet kitokia ax.gif
Atsakyti
westa, kaip ir nuotraukoje, gerai kad butu trys, is kuriu vienas kitoks. taip ir cia.

degutes aguonu foto manes nekabino. na gal tiesiog ja matau kitaip, todel si toli nuo to, ka as matau doh.gif sumaliau lotuliukas.gif

sea arkliukas tik spalvotas, o voratikli leisciau labai smarkiai zemyn, kad jo centre esantis lapas butu ties 1/3 susikirtimo linija mazdaug. dabar man kompoziciskai nesiziuri.

degute, su berniuku nesikritkuoja. lyg ir viskas teisinga. grazu, svelnu. as prasta vaiku foto kritike. doh.gif tiesiog man limpa is 100 viena, todel si kartu su kitom 98 patenka ton kategorijon, kur nelimpa. vel sumaliau.... doh.gif

wyshnia - antroji - super. snaigiu pagavimas vien paperka iki "negaliu", liezuvukas ir siaip - puiki foto. cia matyt tas 1 atvejis is 100 wub.gif bet nepazinau jau tavo wysniuko blink.gif kadangi ir avatara pasikeitei, tai net grizau paziuret, kur ten wyshnia savo vaika rode doh.gif

tiesa, ar patikesit, kad man auto idejos nepavyko igyvendinti fiziskai lotuliukas.gif tiesiog neisejo susitalpinti ten, kur planavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 06 vasario 2009 - 17:11
Sansara, dar laiko yra, tikiuos sutalpinsi ka norejai ir kur norejai i ND wub.gif

Westa, grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 06 vasario 2009 - 18:21