Pupeliuko sagutės tokios nuotraukos nevertos kritikos
Sea arklys įdomus.. ale manau neverta tau užsižaist su tokiais dalykais.. moki ir be tų ,,navarotų" puikiai fotografuot
peržiūrėjau ND... ar mes juos vertinsim? man asmeniškai bus be galo sunku tai daryti.. subjektyvu, asmeniška.. žodžiu gal nevertinam ?
QUOTE(westa @ 2009 02 05, 21:51)
oi kaip gerai
va, ir dar, kad nekompleksuotum
ačiū už komentarus mano paskutinei foto
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 03, 11:53)
Na man per daug nesterilu
nu juk nebūtinai visos sterilios turi būti.
QUOTE(c-girl @ 2009 02 04, 17:49)
Veiksmas apie 9 ryto, leidomes miskeliu link vandenyno.
oo, koie spinduliai fainai
QUOTE(wyshnia @ 2009 02 04, 17:59)
Tiesa nuotrauku nedaug, tai pasidziaugsiu, kokia pas mus ziema (kam neatrodo didelis stebuklas, tai pasakysiu, kad praeitais metais prisnigo balandi ir laikesi sniegas pusdieni, o dar pries metus visai jo nebuvo)
ypatingai patiko antroji o jau kokybė ir momentas fainas pagautas
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 04, 20:22)
Na bet vis vien rodau vieną kukulinį kadrą nežinau net ar reikia čia tonavimo, ar ne.. verčiau į j/b, nes netyčia užmiršau iso nuleist iš 1250 iki apynormalio tai triukšmelis nemenkas..
aaaaa fainai labai
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 04, 22:25)
klausykit, o leiskit man is biski senesniu foto i ND idet - nes as niekada su savo juosta i juos nespeju
nu tai aišku
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 05, 05:17)
spalvota! ir labai faina! arklys juokinga poza man labai patiko
va, dar kažką radau archyvuose
Degute! Nereali! Labai patinka!
QUOTE(Degutė @ 2009 02 05, 22:57)
va, dar kažką radau archyvuose
ŠVIESA Ir spalvos mėlyna - raudona gamtoje puikiai atrodo.
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 06, 02:37)
Westa, ir as kartais taip galvoju
gerai, kad aš ne viena... (rašykit greitai "po manim" )
Westa, aš tai visai sutinku, kad ND nevertintume. Nors, aš tai iš veidų nikeo beveik ir nepažįstu
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 06, 11:32)
Westa, aš tai visai sutinku, kad ND nevertintume. Nors, aš tai iš veidų nikeo beveik ir nepažįstu
o aš ten beveik visus pažįstu .. bet ne vien tame esmė.. bijau, kad nepriimtumėm kritikos asmeniškai.. o ir šiaip kažkaip net nežinau kaip kritikuot . Auto tai auto, į temą atsakyta, o visa kita, ką žmogus norėjo juo parodyt yra teisinga gi, nes jei save parodė taip ,vadinasi taip ir turi būti .. vienžo kažką sumaliau, bet gal kas išpainios mano mintis
Degute puikios spalvos, puikiai pagauta šviesa.. bet lyg kažko trūksta iki wow , ir nežinau ko
Viskas as darbu nebekomentuosiu, nepykit, atsibodo kabinetis prie zmoniu
Galit man pasakyt kur tie ND? kaip suprantu ne prie techniniu...
Galit man pasakyt kur tie ND? kaip suprantu ne prie techniniu...