Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 02 04, 21:57)
Na kukulis tai labai grazus smile.gif bet Tu man atleisk, tie 2 kukuliai tai kaip istatyti  ax.gif manau cia prie akiu tikrai lista

biškelį topsecret.gif čia vis dėl savo muilino 50mm objektyvo vos ryškinu akis visada, šį kartą visgi gerokai mažiau nei paprastai.. nes matai naujagimių akys labai blizgios, o kukulio dar ir tamsios, tai taip ir atrodo smile.gif
Atsakyti
klausykit, o leiskit man is biski senesniu foto i ND idet - nes as niekada su savo juosta i juos nespeju doh.gif
Atsakyti
4u.gif

QUOTE(Anasko @ 2009 02 04, 19:12)
o su kokiu objektyvyu cia?

Pirma 24-70, antra 70-200 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 04, 19:22)
Na bet vis vien rodau vieną kukulinį kadrą biggrin.gif nežinau net ar reikia čia tonavimo, ar ne.. verčiau į j/b, nes netyčia užmiršau iso nuleist iš 1250 iki apynormalio unsure.gif tai triukšmelis nemenkas..

Pupeliuk, kazkaip stilis ir pas mane. O tavoji nuotrauka man pasakiska - nei triuksmai netrukdo, nei akytes dirbtinai atrodo... Ziuri ir gera gera wub.gif
Atsakyti

g.gif 4u.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
Labuks 4u.gif
QUOTE(Anasko @ 2009 02 04, 20:12)
Smiltis, kokios spalvos tavo kadruose su blykste  blink.gif  o pas mane viskas i geltonuma buvo unsure.gif

nu kažkiek koreguoju WB, bet pažiūrėjau originalus , būna visai ir gelsvi ir normalūs ir melsvi atspalviai, bet aš visada iš RAW versdama pakoreguoju ir pakanka smile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 04, 20:22)
Na bet vis vien rodau vieną kukulinį kadrą biggrin.gif nežinau net ar reikia čia tonavimo, ar ne.. verčiau į j/b, nes netyčia užmiršau iso nuleist iš 1250 iki apynormalio unsure.gif tai triukšmelis nemenkas..

grožybė wub.gif man ir čia viskas puikiai smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 02 05, 05:17)

šiaip man spalvota būtų labiau, labai gražios spalvos, tik tiek raudoni kliaksai kažkokie neaiškūs man unsure.gif Bet šiaip faina, tokia kaip iš pasakos wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 04, 22:25)
klausykit, o leiskit man is biski senesniu foto i ND idet - nes as niekada su savo juosta i juos nespeju doh.gif

aš tai leidžiu bigsmile.gif

Pažiūriu į jūsų autoportretus ir deprsiją eilinį kartą pradedu įsivaryt doh.gif Aš tai bandau, bandysiu, bet kad ką parodysiu tai nepažadu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 05 vasario 2009 - 08:33
Sea, spalvota labai labai patiko 4u.gif

Wyshnia, jau buvau pasiilgusi tavo wyshniuko. Visai nerodai. O nuotraukytes labai tvarkingos, sterilios, na tokios i kurias visad gera ziuret. Man patinka, labai.

Pupeliuk, ziuri i tavo kukuli ir nesinori nieko kritikuot. Grazu ir miela wub.gif

Papildyta:

Gaziulka, manau kad niekas nepriestaraus. Vakar net uzmaciau netycia ax.gif

Smilciau, bandyk ir dek! Laukiam gi labai.

Ei, o kada pradesim mokytis kartu isnaudoti visas blykstes galimybes? Menuo jau praejo, darom ka nors ax.gif

Beje, pasukausiu, gal kas isgirs - ar kas nors turi canon ex 580 blykstes lietuviska instrukcija????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 05 vasario 2009 - 08:52
QUOTE(Opa @ 2009 02 05, 08:51)
Ei, o kada pradesim mokytis kartu isnaudoti visas blykstes galimybes? Menuo jau praejo, darom ka nors  ax.gif

mes vakar prisijuokėm, aš bandžiau su nuimta blykste fotografuot, iš pradžių tipo save - vienoj rankoj fotikas , kitoj blykstė , paskui jau ir mažąjam prireikė, tai prisifotkinom su plačiu kampu visokių iškraipytų veidų smile.gif O šiaip gal būtų stovas gerai, bet turbūt su viena blykste nelabai užteks to apšvietimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 05 vasario 2009 - 09:27

vat būtent g.gif biggrin.gif spalviškai man gražu, bet....nepatinka kadravimas ir tas voratiklis ... nu nesuprantu 4u.gif
Atsakyti

Spalvota labai graži. Arkliukas nori sušlamšti lapelį nuo voratinklio. Bet iš tiesų - voratinklis ne čia ir dabar, jis ant senos nuotraukos, tik žirgelis pats to nesupranta, kad jis toje nuotraukoje. Paini istorija išėjo smile.gif Man tai patinka. Tik tas šešėlis ten apačioje truputį blaško.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 05, 00:14)
nes matai naujagimių akys labai blizgios, o kukulio dar ir tamsios, tai taip ir atrodo smile.gif
Na gal, as apie naujagimius nieko neismanau biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 02 05, 07:17)
TIk tik uz spalvota! labai geros spalvos ir kleckai geri. Psichhodelika tokia smile.gif
Atsakyti
Sea, man ir j/b ir spalvota patinka biggrin.gif bet be voratinklio 4u.gif tas arkliukas visai graziai ziurisi ir be dirbtinio papuosimo ax.gif

As perziurejau rusiskus sajtus,apie blykste, nu nieko gero neraso jie, apart to kad tai blogis, bet tam tikrom salygom tai geris doh.gif Nu net pati nezianau nuo ko pradeti unsure.gif

Gaziulka, kaip del manes, tai man tas pats kada foto daryta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 05 vasario 2009 - 13:45
Aciuks wub.gif nes as pati be nuomones biggrin.gif
Atsakyti