Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

lietuvos pastas - kazkokia tragedija tapo. darbe po 2 sav keliauja laiskai is vieno lietuvos gala i kita... ir pradingsta vis daugiau verysad.gif jau normalu, kad per 2 sav nenueina laiskai blink.gif keikiasi visi... ale pastas dar etatu mazina doh.gif

blin. kur bekontaktuociau, visos e-pardes neturi D90 siuo metu... verysad.gif tipo laikina... bet neturi smile.gif ech... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2009 02 04, 14:10)
Taigis, taigis, o as su dziugiom, labai labai dziugiom naujienom  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Nebesitikejau, kad gausi, nes man paste pasake kad mazdaug Kaledom turetu nueiti biggrin.gif Vakar kaip tik gavau is naujo atspausdinta foto, jau ruosiausi pakartotinai siusti...pagal viska jau turejau but issiuntus mazdaug pries 2 savaites, bet visokie reikaliukai ir t.t. taip ir susivelinau blush2.gif O va netiketai ir gavai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai dziugina, kad patiko rolleyes.gif Sunku man su mainu nuotraukom blush2.gif

Ten jokia dviguba ekspozicija, tiesiog nerealiai besiskleidziantys spinduliai. Veiksmas apie 9 ryto, leidomes miskeliu link vandenyno.
user posted image

Dabar ir paciai teks remintis...atsispaudziau is naujo dar net pora biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 02 04, 16:49)

ax.gif Zinok sia nuotrauka tai rastum kas dar issiremintu biggrin.gif Labai labai faina 4u.gif

Tiesa nuotrauku nedaug, tai pasidziaugsiu, kokia pas mus ziema (kam neatrodo didelis stebuklas, tai pasakysiu, kad praeitais metais prisnigo balandi ir laikesi sniegas pusdieni, o dar pries metus visai jo nebuvo) biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 04 vasario 2009 - 18:08
Cgirl, grazu wub.gif

Wyshnia koks grazuoliukas. Spalvos wub.gif

I ND galima deti 3 savo auto?
Atsakyti
C-girl, labai yyyspudinga bigsmile.gif cia tiktu tai moterai kuri iesko misko foto viesbuciui kokiam tai ax.gif

Wyshnia, labai kokybiskos foto. gerai tas spalvotas zmogeliukas atrodo baltam fone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 04 vasario 2009 - 18:49
C-girl - tikra pasaka! Net pavydu tokios mainu foto ax.gif Tiesa, sau irgi pavydziu - gavau nuostabu darba 4u.gif Gal tikrai reiktu juos sudeti prie ND - beveik geriausi metu kadrai gaunas smile.gif
Wysnia, nuostabi ziema, ir kadrai kokybiski 4u.gif Tikras malonumas ziureti biggrin.gif ypac geras spalvotas Wyshniukas sniege wub.gif
Atsakyti
californiagirl išties puikus šviesos žaismas .. ech kaip pasiilgau tokios vasaros

wyshniuk ir tokios žiemos pasiilgau. man ypač antras kadras patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 02 04, 17:49)

tai siųsk čia dar biggrin.gif Rasim kur pakabint bigsmile.gif Puiki foto wub.gif wub.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 02 04, 17:59)
Tiesa nuotrauku nedaug, tai pasidziaugsiu, kokia pas mus ziema

stebuklas, stebuklas drinks_cheers.gif Pajūry retokai mes tą žiemą irgi matom doh.gif
Labai fainos nuotraukos, neįsivaizduoju kaip tokią kokybę reikia išgaut blink.gif

QUOTE(westa @ 2009 02 04, 19:33)
pasiilgau tokios vasaros ir tokios žiemos pasiilgau.

o ko nepasiilgai biggrin.gif mirksiukas.gif Kaip bebūtų liūdna ir aš žinau ko nea , pilkumos tos nuolatinės doh.gif
Atsakyti
O as sedziu visa pajuodavusi is pavydo, nu baisiai grazi sviesa, tie spinduliukai, kiekviena ryta matyti tiki kadra ant sienos, ir pozityvine nuotaika garantuota rolleyes.gif

Wyshnia, liuks kadriukai, ypac antras, o su kokiu objektyvyu cia?

As itariu mano fotikui kazkas atsitiko, gal kas zino, (paklausiu blondiniskai
) kaip fotografuoja fotoaparatas su pazesta matrica? apart visokiu demeliu kas dar gali buti?

Smiltis, kokios spalvos tavo kadruose su blykste blink.gif o pas mane viskas i geltonuma buvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 04 vasario 2009 - 20:13
Ooo, California wub.gif Tikrai be galo gražu 4u.gif

Wyshnia, nu žinok kaip grožiuosi tavo šitom nuotraukom rolleyes.gif ir dar dėl to, kad niekaip negaliu padaryti normalios žiemiškos nuotraukos, kai išeinam į lauką, paslampinėju aplink šeimyną su fotiku, padarau kelis kadrus, lieka kiauras 0 verysad.gif o ir šiaip kažkaip sunkiai besekasi fotografuot angel_sadangel.gif

Na bet vis vien rodau vieną kukulinį kadrą biggrin.gif nežinau net ar reikia čia tonavimo, ar ne.. verčiau į j/b, nes netyčia užmiršau iso nuleist iš 1250 iki apynormalio unsure.gif tai triukšmelis nemenkas..

user posted image
Atsakyti
Pupeliukai labai grazu, tai gaila kad nei viena mergaite neturi tokiu foto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 04, 22:22)
Na bet vis vien rodau vieną kukulinį kadrą biggrin.gif
Na kukulis tai labai grazus smile.gif bet Tu man atleisk, tie 2 kukuliai tai kaip istatyti ax.gif manau cia prie akiu tikrai lista
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 04 vasario 2009 - 20:57