lietuvos pastas - kazkokia tragedija tapo. darbe po 2 sav keliauja laiskai is vieno lietuvos gala i kita... ir pradingsta vis daugiau jau normalu, kad per 2 sav nenueina laiskai keikiasi visi... ale pastas dar etatu mazina
blin. kur bekontaktuociau, visos e-pardes neturi D90 siuo metu... tipo laikina... bet neturi ech...
QUOTE(Opa @ 2009 02 04, 14:10)
Nebesitikejau, kad gausi, nes man paste pasake kad mazdaug Kaledom turetu nueiti Vakar kaip tik gavau is naujo atspausdinta foto, jau ruosiausi pakartotinai siusti...pagal viska jau turejau but issiuntus mazdaug pries 2 savaites, bet visokie reikaliukai ir t.t. taip ir susivelinau O va netiketai ir gavai Labai dziugina, kad patiko Sunku man su mainu nuotraukom
Ten jokia dviguba ekspozicija, tiesiog nerealiai besiskleidziantys spinduliai. Veiksmas apie 9 ryto, leidomes miskeliu link vandenyno.
Dabar ir paciai teks remintis...atsispaudziau is naujo dar net pora
QUOTE(c-girl @ 2009 02 04, 16:49)
Zinok sia nuotrauka tai rastum kas dar issiremintu Labai labai faina
Tiesa nuotrauku nedaug, tai pasidziaugsiu, kokia pas mus ziema (kam neatrodo didelis stebuklas, tai pasakysiu, kad praeitais metais prisnigo balandi ir laikesi sniegas pusdieni, o dar pries metus visai jo nebuvo)
C-girl, labai yyyspudinga cia tiktu tai moterai kuri iesko misko foto viesbuciui kokiam tai
Wyshnia, labai kokybiskos foto. gerai tas spalvotas zmogeliukas atrodo baltam fone
Wyshnia, labai kokybiskos foto. gerai tas spalvotas zmogeliukas atrodo baltam fone
C-girl - tikra pasaka! Net pavydu tokios mainu foto Tiesa, sau irgi pavydziu - gavau nuostabu darba Gal tikrai reiktu juos sudeti prie ND - beveik geriausi metu kadrai gaunas
Wysnia, nuostabi ziema, ir kadrai kokybiski Tikras malonumas ziureti ypac geras spalvotas Wyshniukas sniege
Wysnia, nuostabi ziema, ir kadrai kokybiski Tikras malonumas ziureti ypac geras spalvotas Wyshniukas sniege
QUOTE(c-girl @ 2009 02 04, 17:49)
tai siųsk čia dar Rasim kur pakabint Puiki foto
QUOTE(wyshnia @ 2009 02 04, 17:59)
Tiesa nuotrauku nedaug, tai pasidziaugsiu, kokia pas mus ziema
stebuklas, stebuklas Pajūry retokai mes tą žiemą irgi matom
Labai fainos nuotraukos, neįsivaizduoju kaip tokią kokybę reikia išgaut
QUOTE(westa @ 2009 02 04, 19:33)
pasiilgau tokios vasaros ir tokios žiemos pasiilgau.
o ko nepasiilgai Kaip bebūtų liūdna ir aš žinau ko nea , pilkumos tos nuolatinės
O as sedziu visa pajuodavusi is pavydo, nu baisiai grazi sviesa, tie spinduliukai, kiekviena ryta matyti tiki kadra ant sienos, ir pozityvine nuotaika garantuota
Wyshnia, liuks kadriukai, ypac antras, o su kokiu objektyvyu cia?
As itariu mano fotikui kazkas atsitiko, gal kas zino, (paklausiu blondiniskai
) kaip fotografuoja fotoaparatas su pazesta matrica? apart visokiu demeliu kas dar gali buti?
Smiltis, kokios spalvos tavo kadruose su blykste o pas mane viskas i geltonuma buvo
Wyshnia, liuks kadriukai, ypac antras, o su kokiu objektyvyu cia?
As itariu mano fotikui kazkas atsitiko, gal kas zino, (paklausiu blondiniskai
) kaip fotografuoja fotoaparatas su pazesta matrica? apart visokiu demeliu kas dar gali buti?
Smiltis, kokios spalvos tavo kadruose su blykste o pas mane viskas i geltonuma buvo
Ooo, California Tikrai be galo gražu
Wyshnia, nu žinok kaip grožiuosi tavo šitom nuotraukom ir dar dėl to, kad niekaip negaliu padaryti normalios žiemiškos nuotraukos, kai išeinam į lauką, paslampinėju aplink šeimyną su fotiku, padarau kelis kadrus, lieka kiauras 0 o ir šiaip kažkaip sunkiai besekasi fotografuot
Na bet vis vien rodau vieną kukulinį kadrą nežinau net ar reikia čia tonavimo, ar ne.. verčiau į j/b, nes netyčia užmiršau iso nuleist iš 1250 iki apynormalio tai triukšmelis nemenkas..
Wyshnia, nu žinok kaip grožiuosi tavo šitom nuotraukom ir dar dėl to, kad niekaip negaliu padaryti normalios žiemiškos nuotraukos, kai išeinam į lauką, paslampinėju aplink šeimyną su fotiku, padarau kelis kadrus, lieka kiauras 0 o ir šiaip kažkaip sunkiai besekasi fotografuot
Na bet vis vien rodau vieną kukulinį kadrą nežinau net ar reikia čia tonavimo, ar ne.. verčiau į j/b, nes netyčia užmiršau iso nuleist iš 1250 iki apynormalio tai triukšmelis nemenkas..
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 04, 22:22)
Na bet vis vien rodau vieną kukulinį kadrą
Na kukulis tai labai grazus bet Tu man atleisk, tie 2 kukuliai tai kaip istatyti manau cia prie akiu tikrai lista