Nesupykit,kad įsiveržiau į jūsų temą,bet gal galėtų kas nors iš čia besilankančių patart,ar galima kur gauti lietuvišką Canon PowerShot A650 IS instrukciją ? nes CD tik rusiškai ir angliškai
Tiktų ir panašių modelių instrukcija
Iš fotofabriko davė parsisiųst canon 620 instrukciją,bet ten labai jau paprasta
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 02, 17:24)
Aciu labai, meginsiu
kzk sakei, daznai pro mano namus vazinet tenka siaip jeigu nebaisai daug tu juostu turesi, gali kada duot - nuskenuosiu tokiam paprastam pasiziurejimui. bet mano paprastas skaneris, nedidikuotas, kaip madinga sakyt. ir juostas prizadi duoti sukarpytas po 6 kadrus ir gerai istiesintas
šeškinėje, kur kazino tornado ir turgelis yra, ten po kodako iškaba toks minilabas. prieš metus už 9 lt juostą su noritsu (minilabine mašina) atskanavo. puse velniu, bet ne geriau, nei gerai pavargus su planšetiniu. juostas reikia nešti nekarpytas. et saugoti geriau karpytas. ir išsitiesina geriau.
p.s. welcome į gretimą temą. pirmosios viduryje nemažai apie skanavimą buvo.
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 02, 21:23)
kzk sakei, daznai pro mano namus vazinet tenka siaip jeigu nebaisai daug tu juostu turesi, gali kada duot - nuskenuosiu tokiam paprastam pasiziurejimui. bet mano paprastas skaneris, nedidikuotas, kaip madinga sakyt. ir juostas prizadi duoti sukarpytas po 6 kadrus ir gerai istiesintas
Tai as ten truputi susimakalojau, ne pro ten daznai vazineju nu damn, buc pasinaudojus galimybe
QUOTE(andriuska @ 2009 02 02, 22:48)
Aciuuu, leksiu skaityt
Nebloga vieta fotografavimui man nuotrauka i desne krenta
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 02, 22:31)
Vo, Kaunas
Labai spalvos malonios. Tik vat kranų galėtų nebūt. O abiejų kraštų pasvirimą, jei reikia, galima tvarkyt su Transform Perspective.
QUOTE(Degutė @ 2009 02 02, 22:57)
O abiejų kraštų pasvirimą, jei reikia, galima tvarkyt su Transform Perspective.
Mhm, reikės matyt kada vis tik užsiimt Kažkada kažką su PS bandžiau pagal kažkokias pamokas kažkokio statinio nuotraukoje kooreguot, bet tiesą sakant likau be rezultato, nesigavo kažkas
O jei taip kito kampo paieskojus - kad ir centrine kompozicija - kranu gal nesimatytu ir griuvimas kitoks butu
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 03, 00:31)
škias atsitempiau kažką
Aha, spalvos malonios, bet per daug netvarkos man cia fotogeniska vieta. noretus simetrijos, arba abstraktaus vaizdo
dar pasikapsčiau nuotraukose
subliuškęs balionas mėlynam debesėly
subliuškęs balionas mėlynam debesėly