Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Nesupykit,kad įsiveržiau į jūsų temą,bet gal galėtų kas nors iš čia besilankančių patart,ar galima kur gauti lietuvišką Canon PowerShot A650 IS instrukciją ? nes CD tik rusiškai ir angliškai verysad.gif
Tiktų ir panašių modelių instrukcija ax.gif
Iš fotofabriko davė parsisiųst canon 620 instrukciją,bet ten labai jau paprasta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 02, 17:24)
Aciu labai, meginsiu  4u.gif

kzk sakei, daznai pro mano namus vazinet tenka biggrin.gif siaip jeigu nebaisai daug tu juostu turesi, gali kada duot - nuskenuosiu tokiam paprastam pasiziurejimui. bet mano paprastas skaneris, nedidikuotas, kaip madinga sakyt. ir juostas prizadi duoti sukarpytas po 6 kadrus ir gerai istiesintas biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
šeškinėje, kur kazino tornado ir turgelis yra, ten po kodako iškaba toks minilabas. prieš metus už 9 lt juostą su noritsu (minilabine mašina) atskanavo. puse velniu, bet ne geriau, nei gerai pavargus su planšetiniu. juostas reikia nešti nekarpytas. et saugoti geriau karpytas. ir išsitiesina geriau.

p.s. welcome į gretimą temą. pirmosios viduryje nemažai apie skanavimą buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 02 vasario 2009 - 20:49
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 02, 21:23)
kzk sakei, daznai pro mano namus vazinet tenka biggrin.gif siaip jeigu nebaisai daug  tu juostu turesi, gali kada duot - nuskenuosiu tokiam paprastam pasiziurejimui. bet mano paprastas skaneris, nedidikuotas, kaip madinga sakyt. ir juostas prizadi duoti sukarpytas po 6 kadrus ir gerai istiesintas  biggrin.gif mirksiukas.gif
Tai as ten truputi susimakalojau, ne pro ten daznai vazineju laugh.gif
nu damn, buc pasinaudojus galimybe hihihi.gif

QUOTE(andriuska @ 2009 02 02, 22:48)
p.s. welcome į gretimą temą. pirmosios viduryje nemažai apie skanavimą buvo.
Aciuuu, leksiu skaityt wink.gif
Atsakyti
škias atsitempiau kažką unsure.gif Žiemą fotografuot šalta dry.gif
user posted image
Atsakyti
Nebloga vieta fotografavimui smile.gif man nuotrauka i desne krenta g.gif
Atsakyti
Taigi va kad...pasuki taip - krenta vienur, pasuki kitaip...kitur cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 02, 22:31)
škias atsitempiau kažką  unsure.gif Žiemą fotografuot šalta    dry.gif
user posted image

Vo, Kaunas smile.gif
Labai spalvos malonios. Tik vat kranų galėtų nebūt. O abiejų kraštų pasvirimą, jei reikia, galima tvarkyt su Transform Perspective.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 02 02, 22:57)
O abiejų kraštų pasvirimą, jei reikia, galima tvarkyt su Transform Perspective.

Mhm, reikės matyt kada vis tik užsiimt cool.gif Kažkada kažką su PS bandžiau pagal kažkokias pamokas kažkokio statinio nuotraukoje kooreguot, bet tiesą sakant likau be rezultato, nesigavo kažkas blush2.gif
Atsakyti
O jei taip kito kampo paieskojus - kad ir centrine kompozicija - kranu gal nesimatytu ir griuvimas kitoks butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 03, 00:31)
škias atsitempiau kažką  unsure.gif
Aha, spalvos malonios, bet per daug netvarkos man cia smile.gif fotogeniska vieta. noretus simetrijos, arba abstraktaus vaizdo
Atsakyti
dar pasikapsčiau nuotraukose ax.gif

subliuškęs balionas mėlynam debesėly
user posted image
Atsakyti