Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Negalvojau,kad taip sunku auto bus fotografuoti, vaikai, tai i kadra,tai prie fotoaparato lenda,o dar reikia pozuoti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 31, 01:47)
Negalvojau,kad taip sunku auto bus fotografuoti, vaikai, tai i kadra,tai prie fotoaparato lenda,o dar reikia pozuoti lotuliukas.gif  doh.gif

O tu fotografuok kai vaikai miega mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2009 01 31, 03:52)
O tu fotografuok kai vaikai miega  mirksiukas.gif

bandziau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, viena is Mamyciu pasiule kreitis i Jusu skyreli blush2.gif
Gal kas turite miskio tema nuotrauku ir norite,kad jos butu iskabintos naujai atidaromo iesbucio kambariuose? Prasau pasykite a.z. jei kuri susidomes ir tures tokiu nuotraukeliu. Nelabai tinka ziemos vaizdas, nes noriu siltu nuotrauku.
Viesbucio pavadinimas gile, tai labai tiktu nuotraukos su gilemis, azuolais....

ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,

pirmiausia labai noriu padėkoti visiems už puikiai praleista laiką susitikimo metu thumbup.gif Ech, tokia gera atgaivos valandėlė buvo wub.gif Gaila kad ne su visais teko pabendrauti, bet kai tiek daug žmonių ir tiek nedaug laiko , tai turbūt tas yr nerealu unsure.gif Andriuska , tau ypač didelis dėkui už konsultaciją (dar kol kas nieko nepabandžiau doh.gif , nes pasirodo teko prie mokslų pasėdėt gerokai daugiau nei planavau doh.gif ), tai dabar lauksiu savaitgalio ir tikiuosi jau pavyks pabandyt smile.gif Sayonara, tau irgi dar kartelį dėkui už juostelę, dabar jau teks būtinai išfotografuot bigsmile.gif (čia turbūt taip bandai į juostelininkų klaną kuo daugiau žmonių pritraukt biggrin.gif, bet aš nepykstu jei ką mirksiukas.gif ). Šiaip labai smagu buvo daugumą pamatyt "gyvai", nors iš "matymo" (nuotraukų) dauguma jau matyti buvo, ir daugumos įvaizdis toks ir liko, kokį ir buvau susidariusi internetinėje erdvėje, bet tikras bendravimas bet kokiu atveju yra gėėėris. Reikia būtinai kai atšils susiorganizuoti bendrą visų miestų susitikimą wub.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 27, 12:03)
Aš va čia noriu parodyti savo gan ilgai rudenį darytą darbą interjerui.

tik galiu prisijungti prie visų pagyrų 4u.gif wub.gif Nuostabus darbas ir labai gražiai atrodo virtuvė thumbup.gif

Degute, labai patiko tavo paskutinė foto wub.gif

QUOTE(zuvialia @ 2009 01 30, 01:02)
turiu arklini kadra,muskit,jei grudo per daug,bet as svaigstu vel nuo jo..o kazkada buvau issigydzius hihihi.gif nesu tikra ir del kompozicijos tvarkingumo..

labai dailus kadras wub.gif Labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Labaryta smile.gif

Noreciau pasiteirauti kas dirbate su juostelemis. Kaip darot foto. ar skanuojat isryskinta juostele? ar pasidarot indeksus? ar visas mazas nuotraukas, o paskui jei reik issididinat? galvoju kaip cia butu pigiau ir geriau
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 02, 12:22)
Labaryta smile.gif

Noreciau pasiteirauti kas dirbate su juostelemis. Kaip darot foto. ar skanuojat isryskinta juostele? ar pasidarot indeksus? ar visas mazas nuotraukas, o paskui jei reik issididinat? galvoju kaip cia butu pigiau ir geriau

kadangi skanerio neturiu (liet. skenerio lotuliukas.gif), tai teko indeksus daryti. bet labai pravertė. (kaina man buvo 7 lt atrodo vieno). atsirinkau vos 2 kadrus iš 2 juostelių po 12-13 kadrų ir pasidariau didelius 20x20 ar 25x25 nepamenu doh.gif (vidutinio formato juostelė, todėl toks formatas). o kitus pusėtinus palikau "iki kada nors", matėsi ir sujudinimai, ir didesni nefokusai, kadrų persiklojimai ir t.t.

žuveliok, puikus kadras wub.gif man patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 02 vasario 2009 - 14:46
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 02, 11:22)
Labaryta smile.gif

Aš dažniausiai juosteles skenuoju minilabe, maždaug 3-5 Mb "sunkumo", 50cnt/kadras. Arba pas draugę vežuosi. Tokio kadro pilnai užtenka A4 formato nuotraukai. Jei kokio kadro reiktų didesnio, ten pat skenuočiau didesne raiška, tik tada brangiau. Jei jau norėčiau tiesiai iš juostelės, neverčiant į skaitmeninį formatą, turbūt važiuočiau į Procentrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 02 vasario 2009 - 15:52
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 02, 11:22)
Labaryta smile.gif

aš darau tiesiai iš negatyvo, jeigu negatyvas tenkina, kartais skenuoju ir tada spausdinu.
fototechnikoje, žinau, vis dar spausdina nuotraukas senuoju būdu.
indeksų nebedarau, nes namie yra skeneris - jis ir parodo, ką turim.
Atsakyti
Na va, visi skirtingai smile.gif aciu uz patarimus
O siaip indeksus zinau ne visur daro, gal galit isduot kur vln nesat? smile.gif
Degute, apie koki Tu minilaba? cia greiciausiai kaune.
as tai zinau tik vln kur prie vingio rimi uz lita skanuoja blink.gif na tai visa juostele truputi daug gaunas.. juk dar po to foto pasidaryt
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 02 02, 17:06)
Degute, apie koki Tu minilaba? cia greiciausiai kaune.

Elektrėnuose. Regmana.
Jų taškai yra ir Vilniuje: Žalgirio g. 72, Saltoniškių g. 9 (Panorama), Justiniškių g. 91.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 02 02, 19:20)
Elektrėnuose. Regmana.
Jų taškai yra ir Vilniuje: Žalgirio g. 72, Saltoniškių g. 9 (Panorama), Justiniškių g. 91.
Aciu labai, meginsiu 4u.gif
Atsakyti