Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sveiki,
Visi issilakste fotosesinasi?as tai antra diena vis nenueinu nuo Pupeliuko virtuves smile.gif
Degute,pas mane grudininkes laikas atejo,tai negaliu atsiziuret y tavaja..labai viskas vietoj. 4u.gif

Grethen,prasom fokusuoti,o nesimaivyt pries ta grazuoliuka biggrin.gif vis noriu pamatyt tavaji visam atsimerkime smile.gifa to ziuriu susifokusavusi ir temaciau viena karta..ir ta buvo uzsimerkes smile.gif

Bite,jau minejau,kad svaigstu nuo tos fotografijos.."so quiet so peaceful" smile.gif

Dar patiko californios berniuku buitis...as kaip visada uzsiziuriu y jusu seimos silta zidini..jie taip visur jaukiai susiglaude.. wub.gif spinduliuoja fotografijose..

turiu arklini kadra,muskit,jei grudo per daug,bet as svaigstu vel nuo jo..o kazkada buvau issigydzius hihihi.gif nesu tikra ir del kompozicijos tvarkingumo..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 29, 16:17)
Dar norejau pasiteirauti.. gal zinot dar kokiu psl kur galima butu sudeti foto apart photobucket, fotki, flickr?  unsure.gif  kad biski padoriau atrodytu.. be visokiu ten pribumbasu

O kodel flickr nepatinka? padarai kaip slideshow ir grazu wub.gif O kitu as puslapiu nezinau 4u.gif
Papildyta:
Zuvialia, man labai patinka wub.gif , atrodo arkliai kuzdasi, ka tas berniukstis ten daro biggrin.gif gal tik daugiau erdves noretusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 30, 00:09)
Zuvialia, man labai patinka wub.gif , atrodo arkliai kuzdasi, ka tas berniukstis ten daro biggrin.gif gal tik daugiau erdves noretusi g.gif

deja...erdves trukuma bandziau taisyti,bet snipstas gavos tada pagalvojau tebunie jutriju "jaukumas" ir susikuria is to erdves mazumo smile.gif p.s. pirma kart gyvenime taip is arti maciau tokius ysimylejusius arklius..atrodo net tam mazyliui neleido ysiterpti tarp ju biggrin.gif

Grethenn,jei gaudais rusu kalboje,tai jie nemazai saitu turi.vis matydavau,kaip meta is kazkokiu rusisiku saitu fuotkes,bet as jau greiciau pas prancuzus susigaudyciau,nei pas rusus puslapiuose hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 30 sausio 2009 - 01:20
QUOTE(zuvialia @ 2009 01 30, 01:02)
Dar patiko californios berniuku buitis...as kaip visada uzsiziuriu y jusu seimos silta zidini..jie taip visur jaukiai susiglaude.. wub.gif  spinduliuoja fotografijose..
[/img]

4u.gif
Kartais pasiziuriu kaip mano berniukai tarpusavyje sutaria, tai net gera wub.gif aisku ir susipyksta, susicypina, bet fiziniu mustyniu nebuna...as kai pamenu kaip mudvi su sese pliekdavomes, mergos dar vadinas lotuliukas.gif - ir susikandziodavom, iki krauju susibraizydavom, iki melyniu sugnaibydavom viena kita, plaukai kuokstais skraidydavo... blush2.gif lotuliukas.gif Tai mano vaikai nera ne karto taip susimuse ax.gif na uz maikiu vien s kita patampo kartais, bet vel draugauja.
Sorry uz of topica 4u.gif

Zuvialiok, o tavo kadras su arkliais nuostabus rolleyes.gif Kritikos nulis, na gal is berniuko puses vos vos erdves noreciau. I remus ir ant sienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 30 sausio 2009 - 03:30
zuvialia - pasikabinesiu dabar smile.gif : dabar atsakyk, kodel reikia gydytis nuo kadro, del kurio svaigsti? smile.gif
o antra - venk pakreipto komponavimo, nes ilgainiui jis pradeda riboti. Kalbant apie nuotrauka, tai cia ne tu komponavai, o arkliai su beriuku patys isikomponavo, ir.. sakyciau, labai graziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 01 28, 15:48)
tu nesijuok, o jei butu tai tavo vestuvines nuotraukos...

eina sau, jei būtų man - ko gero apsiverkčiau ph34r.gif

Užsižaidžiau čia jum paskaitinėjus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 30 sausio 2009 - 09:53
QUOTE(c-girl @ 2009 01 30, 02:26)
4u.gif 
Kartais pasiziuriu kaip mano berniukai tarpusavyje sutaria, tai net gera wub.gif aisku ir susipyksta, susicypina, bet fiziniu mustyniu nebuna...as kai pamenu kaip mudvi su sese pliekdavomes, mergos dar vadinas lotuliukas.gif - ir susikandziodavom, iki krauju susibraizydavom, iki melyniu sugnaibydavom viena kita, plaukai kuokstais skraidydavo... blush2.gif lotuliukas.gif  Tai mano vaikai nera ne karto taip susimuse ax.gif  na uz maikiu vien s kita patampo kartais, bet vel draugauja.
Sorry uz of topica 4u.gif

Zuvialiok, o tavo kadras su arkliais nuostabus rolleyes.gif  Kritikos nulis, na gal is berniuko puses vos vos erdves noreciau. I remus ir ant sienos 4u.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 01 30, 06:36)
zuvialia - pasikabinesiu dabar smile.gif : dabar atsakyk, kodel reikia gydytis nuo kadro, del kurio svaigsti? smile.gif
o antra - venk pakreipto komponavimo, nes ilgainiui jis pradeda riboti. Kalbant apie nuotrauka, tai cia ne tu komponavai, o arkliai su beriuku patys isikomponavo, ir.. sakyciau, labai graziai smile.gif

california,tu nebuvai kartais mano sesuo? hihihi.gif

ms,galvoju,nuo ko gydaus...nuo grudo zinok.ilgainiui jis pradeda gramzdint.Taciau nuo jo turbut pasveikstama labai trumpalaikiskai..o del pakreiptos kompozicijos..manau,kad didziausia kalte versciau 50'ukui..jei ne jis kadras vargu ar butu perkreiptas smile.gif tik vat kai turi kadra,turi kaip tu sakai,arkliu ysikomponavima,o jie NETELPA,tada ir prasideda hihihi.gif

dekui uz nuomones.
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2009 01 30, 03:02)
Grethen,prasom fokusuoti,o nesimaivyt pries ta grazuoliuka  biggrin.gif vis noriu pamatyt tavaji visam atsimerkime smile.gifa to ziuriu susifokusavusi ir temaciau viena karta..ir ta buvo uzsimerkes smile.gif
Nu nepulkit nepulkit, bite.. bite man liepe zvairiuka idet lotuliukas.gif
A rusiskai as ir ni bum bum..

Kadras Tavo labai saunus. Sunku man siaip vertint, megstu atklius, o dar kai jie taip susiglaude tai is vis svaigstu biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 01 30, 03:09)
O kodel flickr nepatinka? padarai kaip slideshow ir  grazu wub.gif O kitu as puslapiu nezinau 4u.gif
Nu nes bisk ne nuotraukom reikia ax.gif tai nelabai tinka, reik minimalesnio tokio

QUOTE(c-girl @ 2009 01 30, 05:26)

Tai mano vaikai nera ne karto taip susimuse ax.gif  na uz maikiu vien s kita patampo kartais, bet vel draugauja.
Teisingas auklejimas, teisinga aplinka ax.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos,nezinojau kur kreiptis kreipiaus i jus.Gavau dovanu nikon d300,bet instrukcija tik anglu kalba,nes anglijoi pirkta gal kuri turi lietuviska?nors anglijoi sedziu,bet vistik sunku instrukcija skaityt ir supras viska angliskai.Jei kuri galit padet isanksto aciu smile.gif galit parasyt i am
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akse: 30 sausio 2009 - 11:38
QUOTE(zuvialia @ 2009 01 30, 01:02)
turiu arklini kadra,muskit,jei grudo per daug,bet as svaigstu vel nuo jo..o kazkada buvau issigydzius hihihi.gif nesu tikra ir del kompozicijos tvarkingumo..

kaip mielų senukų porelė susiglaudus ir su meile žiūrintys į žaidžiantį anūkėlį ax.gif labai patiko smile.gif

ačiū už komentarus mano fotkei smile.gif grūdas ten nuo juostos krosinimo, kartais jis gaunasi tooks stambus. bet vat man patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2009 01 30, 09:16)

Užsižaidžiau čia jum paskaitinėjus  biggrin.gif

biggrin.gif
man vidurinėje foto lūpos kažkokios negražios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 01 30, 12:40)
man vidurinėje foto lūpos kažkokios negražios  ax.gif

beee.gif biggrin.gif
Atsakyti
zuvialia , labai puiki foto. O jau arklių meilumas - tikrai tokie įsimylėję smile.gif Bet tas berniukas beveik dar labiau patiko, toks savo reikaliukais užsiėmęs, nė motais jam tie įsimylėjėliai smile.gif
Atsakyti