sveiki,
Visi issilakste fotosesinasi?as tai antra diena vis nenueinu nuo Pupeliuko virtuves
Degute,pas mane grudininkes laikas atejo,tai negaliu atsiziuret y tavaja..labai viskas vietoj.
Grethen,prasom fokusuoti,o nesimaivyt pries ta grazuoliuka vis noriu pamatyt tavaji visam atsimerkime a to ziuriu susifokusavusi ir temaciau viena karta..ir ta buvo uzsimerkes
Bite,jau minejau,kad svaigstu nuo tos fotografijos.."so quiet so peaceful"
Dar patiko californios berniuku buitis...as kaip visada uzsiziuriu y jusu seimos silta zidini..jie taip visur jaukiai susiglaude.. spinduliuoja fotografijose..
turiu arklini kadra,muskit,jei grudo per daug,bet as svaigstu vel nuo jo..o kazkada buvau issigydzius nesu tikra ir del kompozicijos tvarkingumo..
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 29, 16:17)
Dar norejau pasiteirauti.. gal zinot dar kokiu psl kur galima butu sudeti foto apart photobucket, fotki, flickr? kad biski padoriau atrodytu.. be visokiu ten pribumbasu
O kodel flickr nepatinka? padarai kaip slideshow ir grazu O kitu as puslapiu nezinau
Papildyta:
Zuvialia, man labai patinka , atrodo arkliai kuzdasi, ka tas berniukstis ten daro gal tik daugiau erdves noretusi
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 30, 00:09)
Zuvialia, man labai patinka , atrodo arkliai kuzdasi, ka tas berniukstis ten daro gal tik daugiau erdves noretusi
deja...erdves trukuma bandziau taisyti,bet snipstas gavos tada pagalvojau tebunie jutriju "jaukumas" ir susikuria is to erdves mazumo p.s. pirma kart gyvenime taip is arti maciau tokius ysimylejusius arklius..atrodo net tam mazyliui neleido ysiterpti tarp ju
Grethenn,jei gaudais rusu kalboje,tai jie nemazai saitu turi.vis matydavau,kaip meta is kazkokiu rusisiku saitu fuotkes,bet as jau greiciau pas prancuzus susigaudyciau,nei pas rusus puslapiuose
QUOTE(zuvialia @ 2009 01 30, 01:02)
Dar patiko californios berniuku buitis...as kaip visada uzsiziuriu y jusu seimos silta zidini..jie taip visur jaukiai susiglaude.. spinduliuoja fotografijose..
[/img]
[/img]
Kartais pasiziuriu kaip mano berniukai tarpusavyje sutaria, tai net gera aisku ir susipyksta, susicypina, bet fiziniu mustyniu nebuna...as kai pamenu kaip mudvi su sese pliekdavomes, mergos dar vadinas - ir susikandziodavom, iki krauju susibraizydavom, iki melyniu sugnaibydavom viena kita, plaukai kuokstais skraidydavo... Tai mano vaikai nera ne karto taip susimuse na uz maikiu vien s kita patampo kartais, bet vel draugauja.
Sorry uz of topica
Zuvialiok, o tavo kadras su arkliais nuostabus Kritikos nulis, na gal is berniuko puses vos vos erdves noreciau. I remus ir ant sienos
QUOTE(Stebukle @ 2009 01 28, 15:48)
tu nesijuok, o jei butu tai tavo vestuvines nuotraukos...
eina sau, jei būtų man - ko gero apsiverkčiau
Užsižaidžiau čia jum paskaitinėjus
QUOTE(c-girl @ 2009 01 30, 02:26)
Kartais pasiziuriu kaip mano berniukai tarpusavyje sutaria, tai net gera aisku ir susipyksta, susicypina, bet fiziniu mustyniu nebuna...as kai pamenu kaip mudvi su sese pliekdavomes, mergos dar vadinas - ir susikandziodavom, iki krauju susibraizydavom, iki melyniu sugnaibydavom viena kita, plaukai kuokstais skraidydavo... Tai mano vaikai nera ne karto taip susimuse na uz maikiu vien s kita patampo kartais, bet vel draugauja.
Sorry uz of topica
Zuvialiok, o tavo kadras su arkliais nuostabus Kritikos nulis, na gal is berniuko puses vos vos erdves noreciau. I remus ir ant sienos
QUOTE(_ms_ @ 2009 01 30, 06:36)
zuvialia - pasikabinesiu dabar : dabar atsakyk, kodel reikia gydytis nuo kadro, del kurio svaigsti?
o antra - venk pakreipto komponavimo, nes ilgainiui jis pradeda riboti. Kalbant apie nuotrauka, tai cia ne tu komponavai, o arkliai su beriuku patys isikomponavo, ir.. sakyciau, labai graziai
o antra - venk pakreipto komponavimo, nes ilgainiui jis pradeda riboti. Kalbant apie nuotrauka, tai cia ne tu komponavai, o arkliai su beriuku patys isikomponavo, ir.. sakyciau, labai graziai
california,tu nebuvai kartais mano sesuo?
ms,galvoju,nuo ko gydaus...nuo grudo zinok.ilgainiui jis pradeda gramzdint.Taciau nuo jo turbut pasveikstama labai trumpalaikiskai..o del pakreiptos kompozicijos..manau,kad didziausia kalte versciau 50'ukui..jei ne jis kadras vargu ar butu perkreiptas tik vat kai turi kadra,turi kaip tu sakai,arkliu ysikomponavima,o jie NETELPA,tada ir prasideda
dekui uz nuomones.
QUOTE(zuvialia @ 2009 01 30, 03:02)
Grethen,prasom fokusuoti,o nesimaivyt pries ta grazuoliuka vis noriu pamatyt tavaji visam atsimerkime a to ziuriu susifokusavusi ir temaciau viena karta..ir ta buvo uzsimerkes
Nu nepulkit nepulkit, bite.. bite man liepe zvairiuka idet A rusiskai as ir ni bum bum..
Kadras Tavo labai saunus. Sunku man siaip vertint, megstu atklius, o dar kai jie taip susiglaude tai is vis svaigstu
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 30, 03:09)
O kodel flickr nepatinka? padarai kaip slideshow ir grazu O kitu as puslapiu nezinau
Nu nes bisk ne nuotraukom reikia tai nelabai tinka, reik minimalesnio tokioQUOTE(c-girl @ 2009 01 30, 05:26)
Tai mano vaikai nera ne karto taip susimuse na uz maikiu vien s kita patampo kartais, bet vel draugauja.
Reikia pagalbos,nezinojau kur kreiptis kreipiaus i jus.Gavau dovanu nikon d300,bet instrukcija tik anglu kalba,nes anglijoi pirkta gal kuri turi lietuviska?nors anglijoi sedziu,bet vistik sunku instrukcija skaityt ir supras viska angliskai.Jei kuri galit padet isanksto aciu galit parasyt i am
QUOTE(zuvialia @ 2009 01 30, 01:02)
turiu arklini kadra,muskit,jei grudo per daug,bet as svaigstu vel nuo jo..o kazkada buvau issigydzius nesu tikra ir del kompozicijos tvarkingumo..
kaip mielų senukų porelė susiglaudus ir su meile žiūrintys į žaidžiantį anūkėlį labai patiko
ačiū už komentarus mano fotkei grūdas ten nuo juostos krosinimo, kartais jis gaunasi tooks stambus. bet vat man patinka
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2009 01 30, 09:16)
man vidurinėje foto lūpos kažkokios negražios