Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sayonara, aciu uz tiek linku, megaujuosi su arbatos puodeliu wub.gif

Man patiko 2 ir 3 portretai wub.gif , patiko reflektoriaus perduodama sviesa. Cia pas mus kiek maciau fotosesiju gamtoje, tai visi juos naudoja, aisku ne patys laiko, o asistentai smile.gif

Atsakyti
Syaonara, patiko visi biteles portretai 4u.gif Matosi skirtumas kur fotografuota su reflektorium thumbup.gif As irgi turiu ji, bet nepanaudoju, nes asistento neturiu...
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 01 15, 18:07)
Syaonara, patiko visi biteles portretai 4u.gif  Matosi skirtumas kur fotografuota su reflektorium thumbup.gif  As irgi turiu ji, bet nepanaudoju, nes asistento neturiu...

žinok, visai gaunasi, jei į savo koją jį atremi ir bandai fotkint, kol nenukrinta wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 01 15, 10:26)
pirmą kartą gyvenime su reflektorium fotkinau lotuliukas.gif sunkus tat darbas, reikia asistento smile.gif

aha, iš kart pamačiau. reflektoriaus su niekuom nesupainiosi (nebent su didžiuliu softboksu ir kokių 500W blykste, bo saulės šviesa yra galybė). žinok, kad tie mažiukai (60 cm skersmens) tik veidui ir tiks pašviesti. aš turiu 1x1,5 m 5in1. labai geras daiktas, bet asistento reikia. ir šviesti kiek subtiliau reikia. ypač kai saulė kontrinėje pozicijoje. tik atrodo akimi, kad vos matosi, o iš tiesų tai net labai. man auksinė patinka. žiema pamėlę kūneliai atrodo kaip iš Karibų pakrantės.... o labiausiai man patinka, kad mano reflektoriaus vidinis sluoksnis yra permatomas ir galima uždengus objektą nuo saulės sudaryti labai švelnią, išsklaidytą šviesą. siūlau šiltesniu oru prisiminti reflektoriaus temą ir organizuoti treningą gryname ore. bus ir asistentų, ir modelių smile.gif
Atsakyti
As visus mokytis kalbinau, o pati i krumus daviau doh.gif Bet nebesuprantu - niekam laiko ner, kazkur dingsta jis man. Tikiuosi kita savaite aprims viskas, tada ir jus pasivysiu 4u.gif
Atsakyti
sayonara, va šios foto žavi ne vien tuo, kad mes modelį pažįstam blush2.gif antroji man superinė. reflektorių iš karto "pažinau", nes labai akivaizdus panaudojimas, bet ir nauda akivaizdi thumbup.gif
Atsakyti
Sayonara, man taip pat antroji labiausiai patiko. ax.gif Ir pirmoji ir trečioji taip pat. O apie reflektorių jau viską išsakė smile.gif
Atsakyti
sveiki... ax.gif

Anasko - tavo fantazija ir ismone kartais privercia abstulbt... biggrin.gif tu man pasakyk, kokiu tu budu papuolei i medicina? hihihi.gif netrauke kazko susijusio su menais rinktis? g.gif

Pirma katinelio foto tai nelabai man - kazkaip tu chaosisku spalvu gal per daug... g.gif o antra pamacius mano mazoji iskart pareiske, kad ir jinai tokio kaciuko nori biggrin.gif nors labai panasus po namus laksto - ale jai reik butent tokio biggrin.gif grazi grazaus katiniuko foto, tik tas baltas isdeges plotas kiek blasko...

na o apie miana - tai net nzn ka pasakyt... g.gif Man grazu labai wub.gif jau kelis kart atsivertus ziurejau.. ax.gif toks svelnus, moteriskas darbas... nors nuvalyt ta "serksna" ir geriau isiziuret, ka ta moteris (beje labai grazi moteris mirksiukas.gif wub.gif ) ten atsitupus daro, vis tik norisi... biggrin.gif

---------

Pupeliuko drauge pavydetinai fotogeniska wub.gif patiko spalvos, kokybe thumbup.gif gal kiek uzspausta jinai tose foto... g.gif paskutinej kazkaip nepatogiai ranka pasidejus atrodo... g.gif is pirmo zvilgsnio man ji labiausiai ir patiko, gal kad issiskiria is ju kitokia kompozicija... g.gif dabar jau balsuociau uz antra... nes joje moteris tokia gaivi, sviezia, o paskutinej susidaro nuovargio jausmas... gal del tu seseliu paakiuose... g.gif

Papildyta:
---------------

C-girl - as irgi uz originala 4u.gif vientisesnes spalvos toj foto... ta sviesa taip graziai liejasi per foto, kol po truputi isnyksta... wub.gif tokia svelni tingaus ryto nuotaika 4u.gif

-----------

Pamacius prima Grethen ideta foto - net siurpai nuejo.. biggrin.gif visos labai labai patiko...

--------------

Sea - pralinksmino biggrin.gif man gal spalvos sitoj foto nelabai... g.gif

---------------

BN
foto norisi prisitraukt ir apziuret idemiau, ka tie vyriokai ten daro... biggrin.gif

-------------

Sayoanaros portretai visi 3 patiko wub.gif o labiausiai as uz pirma 4u.gif

Atsakyti
Peperoni flirt.gif aciu uz visus komplimentus blush-anim-cl.gif ir uz komentara. I menus netrauke niekada biggrin.gif Tiesiog vyras pries perkant fotoaparata, pasake kad gules jis ant lentynos, kaip ir sena muiline hihihi.gif Plius pamaciau kaip mergaites cia per 6 menesius isprogresavo ax.gif
Del tos atsitupusios "mergaites" (aciu Ca-girl biggrin.gif ) galiu pasakyti, kad nieko blogo ji ten nedaro bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 16 sausio 2009 - 14:55
QUOTE(Anasko @ 2009 01 16, 14:48)
Peperoni flirt.gif aciu uz visus komplimentus  blush-anim-cl.gif ir uz komentara. I menus netrauke niekada biggrin.gif Tiesiog vyras pries perkant fotoaparata, pasake kad gules jis ant lentynos, kaip ir sena muiline  hihihi.gif

Tai tu dabar jam "kerstauji" uz tuos zodzius hihihi.gif

kad ir kaip bebutu - sauniai ta darai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
letai kazkaip juda tema.Kiba riauses fotkijat?

BN,turiu pastebejima,kad nemazai keliauji,taciau noriu paklaust,ar kaip nors apdirbi foto?Nes tavosios visada tokios atrodo,kaip natural,t.y. prasosi pasarpinamos,pakontrastinamos,spalvu pasodrinamos.Visa tai atlikus fotografija ygytu kitoki atspalvi.Tai vat vis noredavau paklaust,ar dedi originalus,ar koreguotas foto?

QUOTE(sayonara @ 2009 01 15, 07:37)
Kritikai ir komentarams - patys žinot, kas čia smile.gif
user posted image

nu modeli tai turi pavydetina..nieko irnesakyk.gif .isaus ir mano eile hihihi.gif as uz treciaji bandyma,nors kai pasakei apie simetrija tai pagalvojau,kad noreciau pamatyti ir su ja smile.gif to peties trukuma jauciu..Su tuo reflektorium gan idomiai gavos,noreciau pamatyti procesa.
Aciu labai uz nuorodas 4u.gif
QUOTE(Anasko @ 2009 01 15, 13:14)
Dar norejau paklausti del blykstes, kaip pvz lauke su ja fotografuoti (su isorine, ar kaip ji ten vadinasi g.gif ) kreipti i veida? nes lyg i sona ar i virsu kaip suprantu nera prasmes sukti. Bet tada kitas klausimas, o kuom ji skyriasi nuo vidines, tik galingumu g.gif  Ir kaip isvengti lauke veido perkalimo, seselius visokiausius g.gif  tik pagal nustatymus g.gif Nebus plokscias veidas? Gal kas zino atsakymus 4u.gif

Paryskinau tavo klausimus,nes jie man gana aktualus.Bet manau,kad cia ir yra visas mokslas.Zadu kibt y juos,kai tik atsiras laiko.
Metu kritikai.Tiesa,mergaites fotografuot be galo smagu,pastebejau.Ju mimikos daug ydomesnes,nei vyriskos gimines atstovu..Isbandziau Elzes j/b ir sitas variantas ,man ziurisi geriausiai,tik turiu klausima,ar labai truksta rankyciu?O antrame variante pirma karta isbandziau toki portreto issviesinima.Noreciau nuomones.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 16 sausio 2009 - 21:37
QUOTE(zuvialia @ 2009 01 16, 21:36)
Metu kritikai.

bijau ką nors ir sakyti, gal mano kompas nušviesina dar, bet man mergytės veidukas per baltas, nebeliko bruožų visai g.gif Bet gal čia ir mano kompo problema unsure.gif Ir rankyčių man trūksta, nu ne tas kadras kur nekreiptum jau dėmesio į tai smile.gif O natra irgi, arba mano kompas per šviesiai rodo, arba taip ir yra g.gif

aš ir noriu keliais įdėti kritikai, marinuoju nuo vasaros ir niekaip neapsisprendžiu, ar čia laikyt jas, ar mest į šiukšlinę g.gif

Bavarijos žmones

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Turiu dar kelias į tą pačią seriją, bet gal šiam vakarui užteks blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 16 sausio 2009 - 23:33