Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(BN @ 2009 01 28, 18:38)
Jo, bepigu mums juoktis, bet jei nuotraukoj i mane ziuretu snerves - as irgi nusiminciau  biggrin.gif
Oj mergos prisikvatojau cia lotuliukas.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 01 28, 22:05)
pasikapsčiau po senas foto  smile.gif
Na man super rolleyes.gif nu tas zmogas truputi blasko, ale kaip tayst padeti nzn..
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 01 28, 23:15)
Degute, nuostabi foto, tik kas ten apačioje kairėje pusėje? Kažkoks žmogaus siluetas?  4u.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 01 28, 23:52)
Na man super  rolleyes.gif nu tas zmogas truputi blasko, ale kaip tayst padeti nzn..

ai, tą žmogų jau pradanginau smile.gif bet čia jau nedubliuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 01 28, 20:05)
pasikapsčiau po senas foto  smile.gif

man labai patinka tai, ką tu darai paskutiniu metu mirksiukas.gif
Atsakyti
As su klausimu. Fotkinu A rezimu ir zinau kad ISO pati galiu nusistatyt.. bet va pagaliau isiinstaliavau programa su EXIF.. ir man raso kad ISO 1600 blink.gif o nuotraukos tragiskos... tikrai tokio neuzstatinejau, fotkinau su statyvu ant 100...
Atsakyti
Hmmm, Grethenn, maniškis senas Canonukas, tai ant auto neleidžia ISO reguliuoti. Tai bent savo atveju čia matyčiau problemą, kodėl taip nutiko. Tavo atveju kaltinčiau tik fotobildukus turbūt...
Atsakyti
A tai matyt aperture priority... iso turi rodyti ir aparatinė įranga (bent jau kanone galima pasirinkti peržiūros variantą su visa informacija (histograma, korekcijomis, tame tarpe ir iso). kodėl taip atsitiko g.gif
jeigu A Nikone vis tik auto - tai ir iso žinoma automatiniu režimu parenkama, jei nustatymuose pažymėtas autoiso o ne konkretus dydis.
Atsakyti
Tai as tada esurpantu kokio velnio man leidzia ta ISO reguliuoti.. jei fotikas po to vis tiek pagal save prireguliuoja doh.gif nors dabar man neaktualu, kai su hellios fotkinu, tai tik ant M smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 29, 16:52)
Tai as tada esurpantu kokio velnio man leidzia ta ISO reguliuoti.. jei fotikas po to vis tiek pagal save prireguliuoja  doh.gif  nors dabar man neaktualu, kai su hellios fotkinu, tai tik ant M smile.gif

peržiūrėk meniu. aš nepamenu, kur tiksliai tas yra smile.gif greičiausiai pas tave nustatytas automatinis ISO. na, kai pats fotikas parenka ISO. tą funkciją paprasčiausiai išjunk ir galėsi reguliuot ISO.
Atsakyti
ISO ant A tikrai gali reguliuot. jei, kaip bite sako, nera uzdeta AUTO ISO smile.gif

degute nereali foto bigsmile.gif

bite, patiko man tavo "piesinys" erdve problematiska, bet patys "strichai" nerealus. isimintina foto (bent jau man)

grethen, niu katinai ir tiek doh.gif nieko idomesnio nepamaciau (juolab kokybisko). na gal ta su zvairiumi kaip juokinga su nuotaika galima ivertinti. issiskirsiu su daugumos nuomone, bet tavo zaidimuose su objektyvu tuo zenitiniu nematau nieko ypatingo ar viliojancio ar patrauklaus ar isskirtinio doh.gif tokia ryskumo zona (juolabiau 90 proc nugrybaves fokusas) manes nezavi. atsiprasau uz kritika blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 01 29, 18:58)
peržiūrėk meniu. aš nepamenu, kur tiksliai tas yra  smile.gif greičiausiai pas tave nustatytas automatinis ISO. na, kai pats fotikas parenka ISO. tą funkciją paprasčiausiai išjunk ir galėsi reguliuot ISO.
Tai jauciu, kad as is tos laimes, kad statyva turejau, ISO net nejudinau ir palikau ant Auto doh.gif nu ot vepla.. dabar viskas klaikiai atrodo.. (nieko nerodysiu nes tiesiog fotkinau tapybos darbus)

QUOTE(Sansara @ 2009 01 29, 19:11)
grethen, niu katinai ir tiek  doh.gif nieko idomesnio nepamaciau (juolab kokybisko). na gal ta su zvairiumi kaip juokinga su nuotaika galima ivertinti. issiskirsiu su daugumos nuomone, bet tavo zaidimuose su objektyvu tuo zenitiniu nematau nieko ypatingo ar viliojancio ar patrauklaus ar isskirtinio  doh.gif tokia ryskumo zona (juolabiau 90 proc nugrybaves fokusas) manes nezavi. atsiprasau uz kritika  blush2.gif
Prasom, Sansara 4u.gif
Atsakyti
Bite - labai labai patiko tavo katinas! Murrr.. cool.gif Gražios linijos

Degute - puikus darbas. Labai patinka. rolleyes.gif
Atsakyti
Dar norejau pasiteirauti.. gal zinot dar kokiu psl kur galima butu sudeti foto apart photobucket, fotki, flickr? unsure.gif kad biski padoriau atrodytu.. be visokiu ten pribumbasu
Atsakyti