Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

namų darbai
kas kur kada?
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 01 28, 15:22)
nu jei WB pakoreguotum, rūkelis nedingtų, bet gal irgi gerai žiūrėtusi?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
būna žvairų katinų?
meginau, tada tas rukelis nebe toki ispudi priduoda, atrodo kaip su brushu uzdeta smile.gif bet gal nemoku

Zvairu kaip matai buna biggrin.gif visa laime, kad jam tai netrukdo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2009 01 28, 15:28)
Grethenn  tai stai kur ji tupi!  biggrin.gif  Mars i rusu melynuju tema mergaiciu pamokyti  fotografuoti!!!  lotuliukas.gif  Mums viskas liejasi ir nesigauna!  biggrin.gif
lotuliukas.gif
Bite, bite kvieskit lotuliukas.gif
Atsakyti
Ziauriai grazus tie jusu katinai, ir bites, ir grethen 4u.gif akivaizdziai pas fotografus ir katinai fotogeniski biggrin.gif
Atsakyti
grethen, bet katulis tavo tikrai juokingai atrodo.

bites katulis toks svelnybe (nors katinu nemegstu), tokia siluma is fotkes rolleyes.gif tik erdves kiek truksta unsure.gif

Papasakosiu ivyki, kuris ivyko siandien. Ateina pas mane kaimyne su savo vestuviniu albumu ir sako, gal galima ka nors padaryt, kad normalus zmoniu portretai cia atrodytu, sako tikrai mes taip neatrodom. Nu perverciu visa jos albuma. Portetinese nuotraukose tikrai kazkokie deformuoti zmoniu veidai unsure.gif Disko fotografas nedaves ir tipo kadru nebeturi skaitmenoj(vestuves buvo sia vasara). Pagal nuotraukas sprendziant, fotografas fotkino su placiakampiu, gal kit'u, todel iskraipyti veidai doh.gif jauciu ir labai pasistengus nieko nepataisysi? Gal kas zino atsakyma?
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 01 28, 17:31)
Gal kas zino atsakyma?
Manau ne lotuliukas.gif na tikrai juokas ima is tokiu absurdisku situaciju
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 28, 16:42)
Manau ne  lotuliukas.gif  na tikrai juokas ima is tokiu absurdisku situaciju

tu nesijuok, o jei butu tai tavo vestuvines nuotraukos... Is toliau kur visu ugiu zmones, tai ten viskas ok. Siaip labai grazios nuotraukos, jei ne tie portretai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 01 28, 17:48)
tu nesijuok, o jei butu tai tavo vestuvines nuotraukos... Is toliau kur visu ugiu zmones, tai ten viskas ok.  Siaip labai grazios nuotraukos, jei ne tie portretai unsure.gif
a. grazios.. maniau koks nevykelis fotkino unsure.gif bet tai kaip cia taip.. gal Tu tiesiog pakalbek jiems graziai, kad cia dabar taip labai madinga tokius neformatus daryt biggrin.gif
Atsakyti
Stebukle, na neisivaizduoju kiek smarkiai deformuoti veidai, bet su PS maciau kazkokias pamokas, kur siek tiek galima paploninti/pastorinti, nuimti, prideti g.gif Nezinau kaip tai reikia daryt bet jei idomu pasiknisiu tarp savo archyvu, gal rasiu ka nors.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 28, 16:50)
a. grazios.. maniau koks nevykelis fotkino  unsure.gif  bet tai kaip cia taip.. gal Tu tiesiog pakalbek jiems graziai, kad cia dabar taip labai madinga tokius neformatus daryt biggrin.gif

hihihi.gif gal koks peizazistas unsure.gif neisivaizduoju net... Kad leistu man kas sugrazint mano zodzius kuriuos jai pasakiau doh.gif "crazy portretukai" .
Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2009 01 28, 16:53)
Stebukle, na neisivaizduoju kiek smarkiai deformuoti veidai, bet su PS maciau kazkokias pamokas, kur siek tiek galima paploninti/pastorinti, nuimti, prideti  g.gif Nezinau kaip tai reikia daryt bet jei idomu pasiknisiu tarp savo archyvu, gal rasiu ka nors.

butu aciu. Nes kai as su tuo nesusidurus tai nezinau net ka ir bandyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 01 28, 17:56)
hihihi.gif gal koks peizazistas unsure.gif neisivaizduoju net... Kad leistu man kas sugrazint mano zodzius kuriuos jai pasakiau doh.gif "crazy portretukai" .
biggrin.gif
O siaip as su ps tik zinau filter-> liquify.. ten galima patampyt biski, siaip galima neatpazistamai pakeisti zmogu, tuo paciu jo nesudarkant smile.gif na zodziu pasimegink, paeksperimentuok, gal kas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 28, 16:59)
biggrin.gif
O siaip as su ps tik zinau filter-> liquify.. ten galima patampyt biski, siaip galima neatpazistamai pakeisti zmogu, tuo paciu jo nesudarkant smile.gif na zodziu pasimegink, paeksperimentuok, gal kas gausis smile.gif

jauciu reik kaimyne pasisodint sone ir tada tvarkyt, nes is kur zinot kaip turi atrodyt tas zmogus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 28, 15:50)
a. grazios.. maniau koks nevykelis fotkino  unsure.gif  bet tai kaip cia taip.. gal Tu tiesiog pakalbek jiems graziai, kad cia dabar taip labai madinga tokius neformatus daryt biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Stebukle @ 2009 01 28, 15:56)
hihihi.gif gal koks peizazistas unsure.gif neisivaizduoju net... Kad leistu man kas sugrazint mano zodzius kuriuos jai pasakiau doh.gif " lotuliukas.gif crazy portretukai" .
Papildyta:

butu aciu. Nes kai as su tuo nesusidurus tai nezinau net ka ir bandyt unsure.gif

smagiai jūs čia varot biggrin.gif
bet ką patart tai nežinau unsure.gif
Atsakyti