Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 27, 16:49)
O man nuotrauka labai patinka, kiek as ja cia matau smile.gif tik nelabai tinkamai panaudota ax.gif na bet dabar tai jau istobulejai biggrin.gif\

Beje, nepamenu ar sakiau, bet as taip pat uz auto 4u.gif tik damn, sunku bus su tuo zenitiniu
Atsakyti
Na radau tokia nuotrauka, del kurios jau seniai neapsisprendziu. Ir nutariau parodyt ja jums. zinau ka galiu isgirst, bet patinka man tas apsiniaukimas, patinka neatitinkantis WB, patinka buitiakas, patinka zvilgsnis smile.gif
laukiu nuomoniu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 27, 22:36)
Na radau tokia nuotrauka, del kurios jau seniai neapsisprendziu. Ir nutariau parodyt ja jums. zinau ka galiu isgirst, bet patinka man tas apsiniaukimas, patinka neatitinkantis WB, patinka buitiakas, patinka zvilgsnis smile.gif
laukiu nuomoniu

Jazus tu mano...zvilgsnis kaip pas zmogu lotuliukas.gif thumbup.gif Patinka man buitiakas, zvilgsnis(kas be ko) biggrin.gif, tik va apsiniaukimas jei butu nuo naturalios sviesos, tai patiktu labiau ax.gif Tas kleckas(lempa?) blasko. Bet siaip nuotrauka i katino seimos albuma tai labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 27 sausio 2009 - 23:50
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 27, 22:06)
O man nuotrauka labai patinka, kiek as ja cia matau smile.gif tik nelabai tinkamai panaudota  ax.gif na bet dabar tai jau istobulejai biggrin.gif\

kodėl netinkamai? aš mačiau gyvai. labai gerai atrodė thumbup.gif

ai, neišeina man iš galvos tavo virtuvė, pupeliuk, niekaip doh.gif

laukiu nuomoniu

apsiniaukimas nemaišo, bet maišo lempa smile.gif šiaip man žvairiuko nuotrauka labiau patinka ax.gif parodyk ir čia

seniai jau ir aš rodžiau savo katinienas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 28 sausio 2009 - 08:16
QUOTE(bite maja @ 2009 01 28, 08:09)

man Tavo katiniena primena ne foto, o kokio 18 amžiaus piešinį, kurį piešė kokia nors egzaltuota Jane Austen herojė Miss Catherine tuo metu, kai ją paliko jos slaptai mylėtas seras Robertas ir nusprendė apsiženyti su klastinga ir turtinga Mere Diuval..biggrin.gif
Nu norėjau pasakyti, kad piršinį primena ir man patinka biggrin.gif

Grethen, man nelabai tokia katiniena..smile.gif kažkaip arba visiško kontražūro norisi, arba tada tradicinio apšvietimo ax.gif dabar ni ryba, ni miaso blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 01 28, 10:09)
kodėl netinkamai? aš mačiau gyvai. labai gerai atrodė  thumbup.gif

apsiniaukimas nemaišo, bet maišo lempa  smile.gif šiaip man žvairiuko nuotrauka labiau patinka  ax.gif parodyk ir čia
Nu man atrodo vot netinka tas miestas ruke prie violetavo sppinteliu tongue.gif bet mozit byt kad gyvai visai kitaip wink.gif

O mano zvairiuko cia akys nefokuse, tai jau bus didelis minusas biggrin.gif bet tebunie smile.gif

user posted image

Taviski jau gyriau tongue.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 01 28, 11:31)
man Tavo katiniena primena ne foto, o kokio 18 amžiaus piešinį, kurį piešė kokia nors egzaltuota Jane Austen herojė Miss Catherine tuo metu, kai ją paliko jos slaptai mylėtas seras Robertas ir nusprendė apsiženyti su klastinga ir turtinga Mere Diuval..biggrin.gif
lotuliukas.gif

Del dydeles lempos pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 28, 12:01)
O mano zvairiuko cia akys nefokuse, tai jau bus didelis minusas biggrin.gif bet tebunie smile.gif

nu nigaliu... koks jis man juokingas hihihi.gif na, taip fokusas tarpuakyje berods. galėtum padaryt su fokusu akyse mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 01 28, 09:31)
Nu norėjau pasakyti, kad piršinį primena ir man patinka biggrin.gif

vis gundai su Austin biggrin.gif duosiu aš jai dar vieną šansą hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 01 28, 14:07)
nu nigaliu... koks jis man juokingas  hihihi.gif na, taip fokusas tarpuakyje berods. galėtum padaryt su fokusu akyse  mirksiukas.gif
As maniau cia tik man vienai jis toks juokingas hihihi.gif Parodysiu kai perfotkinsiu tongue.gif
Atsakyti
Gtrethen - tas antras katulis nejucia privercia nusisypsot biggrin.gif nu toks juokingas ir patiesnas jis, kad net to pabegusio fokuso nesimato biggrin.gif

pirmoji foto savo sviesa ir spalvom taip pat kabinanti bigsmile.gif tik tas lempos "blynas" tikrai maiso... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 28, 14:26)
Nu klausyk, Peperoni, o Tu kada ka parodysi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 01 26, 12:24)
kad nebūt visai of topikas įkelsiu tą savo vaiką ant klozeto smile.gif

nu ką, kokybiškai, bet vaizdelis naminis smile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 27, 12:03)
Aš va čia noriu parodyti savo gan ilgai rudenį darytą darbą interjerui.

labai labai patiko smile.gif esu anksčiau mačius taip stiklą dedant, bet niekad nekabino. O Tavo variantas tai labai patiko, gaivi tokia virtuvė atrodo smile.gif

QUOTE(astisius @ 2009 01 27, 12:37)
bet erzina žibintų šviesa..... kaip padaryt, kad ji būtų na kitokia, nežinau kaip paaiškint... blush2.gif  doh.gif 

Na, sakė jau merginos - baltos šviesos balansą susitvarkyk ir pridaryk diafragmą, nu bent iki kokių 11 - tada žvaigždutės bus, mažiau to rėžiančio baltumo. Be to, tamsoj vistiek fotkinsi nuo štatyvo, tai nedaryk ISO didelio - imk mažiausią.

laukiu nuomoniu

prileisk katę prie kompo.. nieko ten paskui nerasi smile.gif
lempa trukdo, apsiniaukimas ne, nu jei WB pakoreguotum, rūkelis nedingtų, bet gal irgi gerai žiūrėtusi?

QUOTE(bite maja @ 2009 01 28, 08:09)

fainai smile.gif užsimerkęs iš malonumo smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 01 28, 12:01)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
būna žvairų katinų?

Atsakyti
Grethenn tai stai kur ji tupi! biggrin.gif Mars i rusu melynuju tema mergaiciu pamokyti fotografuoti!!! lotuliukas.gif Mums viskas liejasi ir nesigauna! biggrin.gif
Atsakyti