Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 01 27, 14:55)
O koks gi ten buvo variantas?  rolleyes.gif  gal turi parodyti?

Turiu:

user posted image

Čia panoramos nereikėjo, tiesiog cropinta nuotrauka, o ir dar nebuvau pradėjusi taip giliai domėtis fotografija ax.gif dabar tą patį vazdą būčiau nufotografavus žyyymiai geriau ir įdomiau.. Čia fotografavau į kažkokią j/b juostą su uošvio zenitu biggrin.gif
Atsakyti
Pupeliukai, uzejau .... ir nukritau blink.gif thumbup.gif Nerealu, ne-re-a-lu! Gerai kad pas mus remontas geriausiu atvieju nusimato vasara blush2.gif
Atsakyti
Pupeliuk prisidedu prie pagyrų .. labai labai puiku.. tikroviška ir originalu ..

aš už ND smile.gif
Atsakyti
Aš už ND, ir už autoportretą smile.gif reik biški papildyt albumą savo nuotraukom biggrin.gif nes liūdesys, kaip visai nebeturiu nuotraukų, būtų proga biggrin.gif
Atsakyti
1. apie atsiplėšimą kažkas klausė, tai ir parašiau, kad nuotraukos neišeina gražiai atplėšti nuo kapos.

2. laminatą galima valyti drėgnu skudurėliu. aišku, tai ne stiklas. bet ir stiklas virtuvėje, kad ir grūdintas, kartais dūžta. vėl gi, nuo šeimininkės/o rankų tiesumo tas priklauso. idėja nereali. jei neužpatentuosi - bus plagiatorių mirksiukas.gif

3. bet primečiau - gražų pinigėlį toks dizaino elementas kainavo. vien foto 260 neskaičiuojant klijavimo, kapos ir stiklo..... nors košerinis vaizdas, košerinis.... savo darbui (dar įtariu, gerai padarytam) negaila.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 27, 13:03)
Aš va čia noriu parodyti savo gan ilgai rudenį darytą darbą interjerui.

Neturiu žodžių koks nuostabumas wub.gif
Atsakyti
Andriuska, tai nėra nauja idėja, prieš 4 metus, kai darėme sename bute, tai buvo tikrai nauja ir reta, tiek stiklas virtuvėje, tiek nuotrauka po ja, (mes bent jau niekur nebuvome matę, kažkaip išmąstėm patys), stiklininkai niekaip nesuprato, ko iš jų norim biggrin.gif Dabar jau tai populiarėja, ir dėl praktiškumo, ir dėl dizaino. Na net nežinau ar daug yra dedančių po stiklu savo nuotraukas, bet yra dedančių fototapetus, tapetus, šiaip stiklas su apšvietimu..

O piniginė pusė aišku didesnė nei plytelės (nuotraukos kainą gan tiksliai pasakei wink.gif ), bet gi kaip liux atrodo tongue.gif o ir gerokai geriau valosi nei plytelės. O dar ir darbas savas, o ne fototapetas iš Senukų rolleyes.gif

Vat kokį offtopic'ą užvedžiau biggrin.gif

Anasko - va tau ir idėja virtuvei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 27 sausio 2009 - 16:23
QUOTE(Anasko @ 2009 01 26, 23:42)
Opa doh.gif  lotuliukas.gif  nu as uz, tik jau minciu jokiu neturiu sitam reikalui biggrin.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 01 27, 08:03)
Pritariu Opos pasiulymui ND atgaivinti su Autoportreto tema thumbup.gif 

QUOTE(westa @ 2009 01 27, 16:38)
aš už ND  smile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 27, 16:41)
Aš už ND, ir už autoportretą smile.gif reik biški papildyt albumą savo nuotraukom biggrin.gif nes liūdesys, kaip visai nebeturiu nuotraukų, būtų proga biggrin.gif

Na ka, 5 uz su manim, tai gal ir startuojam? Ir paliekam darbu gamybai 2 savaites - iki vasario 10 d. 20 val? Sukursiu albuma namu darbuose.

QUOTE(andriuska @ 2009 01 27, 17:12)
3. bet primečiau - gražų pinigėlį toks dizaino elementas kainavo.

Net susijuokiau. Koks tu pragmatiskas, atkreipiau demesi kad visada viskas yra apskaiciuota thumbup.gif Siaip, labai pagirtina savybe.
Atsakyti
Pupeliuk, susizavejau. saunuole thumbup.gif neimanoma nepagirti idejos, kai zmogus savo hobi pavercia praktiskomis aplinkos detalemis, o ne siaip i remelius ir ant sienos... thumbup.gif integracija taip sakant lotuliukas.gif

ND sakot biggrin.gif auto sakot biggrin.gif

mano naujas fotikas D90 po truputi materializuotis pradejo. dabar tik reik susiorganizuot nusipirkti (pirksiu ne LT, tiek Latvijoje, tiek Lenkijoje daug pigiau, o ir atrakcija kazkur palekti, todel tereik susisiekti su kazkuriais prakeiviais...) biggrin.gif netikiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu pupeliuk fantastika 4u.gif Aš pamenu, kai pirmą kartą pamačiau stiklą virtuvėje prieš kokius du metus gerus jau susilydžiau:)( seniai buvau nusprendus tokioje vietoje stiklą dėt), o dabar dar ir tavo darbas - super! Šita idėja labai graži. Tikiuosi nepyksi, jei kas nors kada nors, kai rengsis savo virtuvę kažką panašaus pas save padarys blush2.gif ax.gif smile.gif negaliu atsigrožėt.
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 01 27, 18:10)
Tikiuosi nepyksi, jei kas nors kada nors, kai rengsis savo virtuvę kažką panašaus pas save padarys 

O kodėl turėčiau 4u.gif Juk tai nėra kažkoks mano autorinis darbas ar naujovė, na gal anksčiau tai rečiau pasitaikė, bet dabar jau galima pamatyti ir tokių sprendimų virtuvėje, pati idėjų interjerui semiuosi iš daug kur smile.gif

Valio namų darbams 4u.gif Stengsiuos sudalyvauti
Atsakyti
Pupeliuk, nu nerealuuuuuuuuuu rolleyes.gif As suzaveta ideja ir rezultatu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti