Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Pupeliuk,nuostabu... 4u.gif balionu tau galybes uz toki darba!
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 27, 12:03)
Aš va čia noriu parodyti savo gan ilgai rudenį darytą darbą interjerui.

o bože moj kas per grožis thumbup.gif nereali idėja thumbup.gif . o nuotrauką galima keist? ar jau kai priklijavai, tai jau su visam?
Atsakyti
Pupeliuk! super wub.gif isties, virtuve tokia nuotaikinga ir gamint malonu tokioj, net ir man matyt patiktu biggrin.gif jauciu, kad buvo labai sunku sujungti foto, juolab is tokiu smulkiu gelyciu. dekoratyvu ir novatoriska sakyciau, saunuole wub.gif ir siaip labai grazus virtuves kompelktas
beje, galetum fotkint interjerus, labai kokybiskai (apart kompozicijos) tongue.gif
Atsakyti
RESPEKČIUKAS wub.gif

man, kaip sergančiam progresuojančia fotogigantomanija, tai sukėlė paūmėjmo priepolį.

p.s. o kodėl ant putplasčio kapos ir po stiklu? ar ne geriau ant aliuminio ir laminuoti? dėl rozečių?
p.p.s. nuotrauka nenusiplėš nuo kapos...t.y. nusiplėš, bet nenormaliai.
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2009 01 27, 12:37)
4u.gif Labas fotografės ir fotografai, ieškau pagalbos, patarimo iš jūsų, kritikos, komentarų. vakar naktinėjau po savo miestą,  buvo tirštas rūkas, turiu kelias foto, kurios iš esmės man patinka, bet erzina žibintų šviesa..... kaip padaryt, kad ji būtų na kitokia, nežinau kaip paaiškint... blush2.gif  doh.gif 

Ačiū. 4u.gif

čia blogas baltos balansas. pareguliuok jį ir bus viskas tvarkoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 01 27, 15:15)
man, kaip sergančiam progresuojančia fotogigantomanija, tai sukėlė paūmėjmo priepolį.

p.s. o kodėl ant putplasčio kapos ir po stiklu? ar ne geriau ant aliuminio ir laminuoti? dėl rozečių?
lotuliukas.gif

O kam jas plest? jau kai ples tai tada dar geriau sugalvos ka prikilijuot bigsmile.gif

a be to man tas blizgus stiklas patinka, anas geriau ziuris su matinem baltom spintelem
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 01 27, 13:15)
RESPEKČIUKAS  wub.gif

aš manyčiau, kad dėl praktiškumo po stiklu pakišta g.gif . neįsivaizduoju, kiek laiko laikytųsi ant laminuoto paviršiaus. vis tik tai virtuvė - riebalai, garai etc. nuo stiklo paprasčiau nuvalyt...

nu bet aš ir negaliu atsigrožėt. damn, per anksti remontą pasidariau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 01 27, 12:39)
o bože moj kas per grožis  thumbup.gif nereali idėja  thumbup.gif . o nuotrauką galima keist? ar jau kai priklijavai, tai jau su visam?

Super, grazu, noriu, pavydziu 4u.gif wub.gif Gal galima smulkiau apie technine sio reikalo puse?
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2009 01 27, 13:21)
aš manyčiau, kad dėl praktiškumo po stiklu pakišta  g.gif . neįsivaizduoju, kiek laiko laikytųsi ant laminuoto paviršiaus. vis tik tai virtuvė - riebalai, garai etc. nuo stiklo paprasčiau nuvalyt...
nu bet aš ir negaliu atsigrožėt. damn, per anksti remontą pasidariau  lotuliukas.gif

Remontas - nuolatinis procesas, be aiskiai apibreztos pabaigos - dar gali pasitaisyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2009 01 27, 11:37)
4u.gif Labas fotografės ir fotografai, ieškau pagalbos, patarimo iš jūsų, kritikos, komentarų. vakar naktinėjau po savo miestą,  buvo tirštas rūkas, turiu kelias foto, kurios iš esmės man patinka, bet erzina žibintų šviesa..... kaip padaryt, kad ji būtų na kitokia, nežinau kaip paaiškint... blush2.gif  doh.gif 

Astai dar diafragama labiau uzdaryciau g.gif

Pupeliuk, as prie tu, aikciojanciu biggrin.gif Visa ryta vis ziuriu ir ziuriu wub.gif
Atsakyti
Ojeja kaip jūs čia gražiai atsiliepėt 4u.gif
Andriuska, kažkaip varianto ant aliuminio atsisakėm, nes kaip jau Bitė parašė, virtuvėj visgi gali paviršius ir neatlaikyt plovimo ir panašiai (čia vyrui taip pasakė Procentre, nes ten pirmiausia ir pasiūlė spausdint ant aliuminio, bet sužinoję kad virtuvė, patys pasakė, kad netinka), o ir tokį variantą kaip dabar jau turėjome senesniame bute. Man visiškai nereikia, kad nuotrauka atsiplėštų smile.gif nes jei atsibos tiesiog išmesiu ir tiek. Kažkas klausė ar galima keisti - taip galima, nes prie sienos nėra priklijuota, tik pritvirtinta varžtais kartu su stiklu, bet tik kad stiklą bus bais sunku nuimti, išpjovė tokį, kad įsispraudžia, bet va kaip išimt reiktų tai nžn..

Spausdino 2 gabalus, kad būtų lengviau transportuoti, gali atspausdinti ir viso ilgio, tik kaip po to atvežti tokį 3,5m ilgio (nuotrauka nesusivynioja, kai paklijuota). O ir stiklo negalėjo išpjauti tokio ilgio, ta prasme galėjo, bet grūdint maks. ilgis 1,80m. Tai dalinom ir nuotrauką, ir stiklą pusiau.

BN, o techninė pusė, tai net nežinau ką čia sakyti - fotografuota panorama - 16 vertikalaus formato nuotraukų (na iš tiek sulipdyta, kiek realiai prifotografavau, tai negaliu pasakyt, kelis šimtus matyt biggrin.gif ), fotografuota su teleobjektyvu ant M režimo, parametrų nebepamenu, manual fokusas, kad nešokinėtų fokusas slenkant vaizdui. Po to daug daug darbo su PS. Tai tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 27, 15:44)
o ir tokį variantą kaip dabar jau turėjome senesniame bute.
O koks gi ten buvo variantas? rolleyes.gif gal turi parodyti?
Atsakyti
nu tikrai respektas Pupeliuk.... drinks_cheers.gif
Atsakyti