Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki!
Smagu buvo sudalyvaut susitikime, tik man jis taip greitai pasibaige doh.gif (velavau, nes vaikai miegojo)

Pupeliuk, toks jausmas, kad tu sia fotografija jau mums rodei, tik seniau. Arba gal kazka panasaus, nes kai pamaciau, taip pries akis ir iskilo matytas vaizdas. Cia juosta? Grazus portretas seimos albumui.

Degute, pilkokas kadras ir labai daug priekyje demesi nukreipianciu daiktu.

Ca-girl, pirmoji man patinka. Toks namu vaizdelis, draugiski broliukai - idile. Cia gal net spalvu noretusi, kad pabrezti ta grazia, spalvota vaikyste. O antrojoje nepatinka kadruote.

Andriuska, kaip visada su naudingais ir vaizdziais komentarais thumbup.gif Dekui tau!

Zinot, ZuZu iniciatyva pasitelkus ir prisiminus viena is aktyviausiu namu darbu temu, siulau atgaivinti namu darbus su Autoportreto tema. Ka manot?
Atsakyti
Sayonara, duok savo emaila, nusiusiu tau Tavo foto biggrin.gif nu jklmn, ji TIK paspaude umn.gif Man Peppi portretas favorite, ir Gaziulkos rolleyes.gif

Peppi, jei nori duok savo emaila, as savo vizija tavo portreto isiusiu rolleyes.gif

Opa doh.gif lotuliukas.gif nu as uz, tik jau minciu jokiu neturiu sitam reikalui biggrin.gif

Andriuska, nu ka as galiu pasakyti, gyvai man tavo foto visai kitaip atrodo, cia as, galit mane primusti kada, nematau to gylio, o vat ant poperiaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 01 26, 23:42)
Opa doh.gif  lotuliukas.gif  nu as uz, tik jau minciu jokiu neturiu sitam reikalui biggrin.gif

Aha, Anasko, prisimenu ir as biggrin.gif Ir Sayonara tuo paciu metu atejo. Ir tie nedrasieji netgi pasirode. :-)

Peppi, praleidau tavo tupinti. Smagus, nuotaikingas kadras, ale jau kazkaip labiau seimos albumui.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 01 26, 11:03)
a ko bijai smile.gif tik čirkšt ir viskas biggrin.gif ataugs cool.gif

Bijau...nes palukai labai ploni, vaikiski tokie. Man atrodo, kad nukripus lb. trumpai "plike" svies lotuliukas.gif

Linksmas kadras ant tuliko. Tik man vaidenasi, ar veidukas sujudejes/issiliejes? ax.gif

QUOTE(westa @ 2009 01 26, 13:26)
c-girl pirmoje visko labai daug, turėtų šiaip toks vaikiškas bardakėlis spalvptai labiau žiūrėtis gal.. antrosios man irgi kampas ne itin

QUOTE(Opa @ 2009 01 26, 22:10)
Ca-girl, pirmoji man patinka. Toks namu vaizdelis, draugiski broliukai - idile. Cia gal net spalvu noretusi, kad pabrezti ta grazia, spalvota vaikyste. O antrojoje nepatinka kadruote.

Aciu mergaites. Triju berniuku foto spalvota gal ir geriau butu, jei tai butu dienos apsvietimas. Prie vakariniu lempu, man asmeniskai, kadrai tragiski, tai geriau jau j/b ax.gif Del antro...nu va- mane mamiskos akys apgaudinejo. Dekui labai uz tiesaaa biggrin.gif

Pritariu Opos pasiulymui ND atgaivinti su Autoportreto tema thumbup.gif Man kaip tik dabar reiketu savo fuota nurezt...alia va tingiu, neprieinu, neprisiruosiu- plaukai negraziai...blogai ismiegojau...paakiai pajuode...spuogas ant zando, vaikai trukdo ir t.t. ir pan. lotuliukas.gif 100 priezasciu atideliojimui. Sakau gal prisiversiu jei ND bus ta tema bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 01 26, 14:02)
o šiaip ga;ėtumėt Vilnius ir pajūrį aplankyt

škias...lankėm jau... cool.gif

QUOTE(Anasko @ 2009 01 26, 22:42)
Peppi, jei nori duok savo emaila, as savo vizija tavo portreto isiusiu rolleyes.gif

dafai bigsmile.gif rašau

QUOTE(Opa @ 2009 01 26, 23:32)
Peppi, praleidau tavo tupinti. Smagus, nuotaikingas kadras, ale jau kazkaip labiau seimos albumui.

ačiū, jo ten ir sujudėjo ir šiaip nieko blatno ant klozeto fotkint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 01 26, 23:42)
Andriuska, nu ka as galiu pasakyti, gyvai man tavo foto visai kitaip atrodo, cia as, galit mane primusti kada, nematau to gylio, o vat ant poperiaus thumbup.gif

aha, popieriuje jos gražiau atrodo, bet vat man gylis geriau matosi būtent ekrane (lcd). gal tai skananvimo, gal švytėjimo įtaka, nežinau....

pabandysiu paaiškinti, kap aš žiūriu ir matau tą "gylį". žinai tokius paveikslėlius, kur paslėptas 3D vaizdelis? toks vienodas ornamentas, į kurį žiūrint tam tikru būdu pamatai erdvinį vaizdą. taigi, nuotraukom aš irgi naudoju panašią techniką smile.gif tiltelio foto: pradedu žiūrėti nuo dešinės kadro kraštinės tilto. ten yra tilto pagrindas (ne turėklai, ne atrama, bet tokia kaip juosta, einanti iš dešinės įkadro centrą). akimis seku tą pagrindą (juostą) gylin į kadrą ir nesustoju ties tilto pabaiga o lyg ir žiūriu dar toliau. šiek tiek. ne į šoną (kairę kraštinę), o būtent į kadro gylį, į namus už tilto.
grindinio nuotraukoje niekur gilyn nežiuriu, tik vos vos toliau, nei apatinė kadro riba. į kokį 2-3 metrą nuo kadro pradžios. ir pamatau ervę. o tai mano galvoje reiškia, kad žmonės apatiniame kairiame kadro kampe atrodo akivaizdžiai arčiau, nei pastatai. tarp jų yra matomas atstumas (ne protu suvokiamas pagal mastelį, o būtent matomas). kaip stereonuotraukoje.

nežinau, gal čia tik man taip? bet ai matau tikrai ne kiekvienoje nuotraukoje g.gif ar dar yra kažką panašaus matančių?
Atsakyti
California - kažkaip man šioje foto dar priduoda tas išsiterliojimas veiduko blush2.gif Pati nelabai tą mėgstu, bet šioje kažkaip tas man nekrito į akis. Anyway, į šeimos albumą foto 4u.gif Opa, gali būt kad gal panašią, nes skenerio nebuvau pajungus per visą gyvenimą nuomotam bute be interneto, o čia kadras kaip tik tuo metu darytas..

Peppi - linksmas kadras, net nežinau kaip čia vertinti tą sėdėjimą ant wc, bet kadras linksmas smile.gif

Degute - pilkokas j/b, ir foto gan paprasta..

Aš va čia noriu parodyti savo gan ilgai rudenį darytą darbą interjerui. Kaip tik vakar vyras parnešė iš Procentro atspausdintą ir pritvirtino. Gal pati kaip nuotrauka nėra kažkuo labai vertinga, bet man labai tinka interjerui, dekoratyviai atrodo ir akys atsigauna cool.gif o padirbėti teko nemažai. Čia panoraminė nuotrauka klijuota su PS iš 16 vertikalių nuotraukų (ilgis 350cm, aukštis 50cm), fotografuota su teleobjektyvu. Padariau nežinau kiek šimtų kadrų, kol galų gale programa susiprato apynormaliai suklijuoti. dar daug teko peckioti PS, nes kai kur matėsi panoramos klijavimo vietose trūkiai, persiklojimai. Na žodžiu rezultatas mane džiugina, tai pasidžiaugiu ir su jumis, jei ne šitas skyrelis, tokio dalyko tikrai nebūčiau padariusi pati 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Pupeliuk - swoon.gif ar irgi noriu tokios pievos virtuvej... wub.gif nereali ideja... ir suuuper atrodo wub.gif wub.gif wub.gif

o ant ko spausdinta ta foto? ant to stiklo ar kaip cia? g.gif negaliu atsiziuret....
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 27, 13:11)
Pupeliuk - swoon.gif ar irgi noriu tokios pievos virtuvej...  wub.gif  nereali ideja... ir suuuper atrodo  wub.gif  wub.gif  wub.gif 

o ant ko spausdinta ta foto? ant to stiklo ar kaip cia?  g.gif  negaliu atsiziuret....

Ne, stiklas ant viršaus. Spausdinta tiesiog ant fotopopieriaus ir klijuota ant putų kartono, Spausdinimo ir klijavimo darbus darė Procentras.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 27, 12:19)
Ne, stiklas ant viršaus. Spausdinta tiesiog ant fotopopieriaus ir klijuota ant putų kartono, Spausdinimo ir klijavimo darbus darė Procentras.

aciu uz info 4u.gif pasikartosiu biggrin.gif , bet labai labai sauni ideja wub.gif
Atsakyti
Pupeliuk, super!!!! NA ziauriai faina, gera ideja, labai labai ir verta to darbo.
Beje, Procentras va toki visa mazdaug 3m ilgi ir suklijavo, ar vis tik dalimis???
Atsakyti
4u.gif Labas fotografės ir fotografai, ieškau pagalbos, patarimo iš jūsų, kritikos, komentarų. vakar naktinėjau po savo miestą, buvo tirštas rūkas, turiu kelias foto, kurios iš esmės man patinka, bet erzina žibintų šviesa..... kaip padaryt, kad ji būtų na kitokia, nežinau kaip paaiškint... blush2.gif doh.gif

user posted image

user posted image

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti