Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 01 26, 12:11)
Neatkalbinek neatkalbinek biggrin.gif gi kaip patogu, tik pakisi po kranu ir jau sausa, vasara nekrasta, zodziu patogu ir stiliova wink.gif ir dar trumpa sukuosena jaunina dazniausiai tongue.gif

lotuliukas.gif tik dėl to ir kirpaus biggrin.gif
mano labai greit auga tai krizės akivaizdoje brangu vaikščiot į kirpyklą dažnai, čia mano toks taupymo rėžimas biggrin.gif
kad nebūt visai of topikas įkelsiu tą savo vaiką ant klozeto smile.gif
user posted image
linijos kreivos šleivos ir išvis ko gero nieko gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 01 26, 14:24)
kad nebūt visai of topikas įkelsiu tą savo vaiką ant klozeto smile.gif
Na zinai ziurejau ziurejau..ir pamaniau, jei vaikas butu mazesnis, nu atseit iamzinimas kaip ismokom sest ant tuliko, tada uzskaityciau. bet dabar matos benriukas jau seniai ant klozeto sedi biggrin.gif tai va man kazkaip nelabai ax.gif
Atsakyti
nu žinok neseniai biggrin.gif tai gal visgi užskaitysi biggrin.gif dar vis laikosi, kad neįkristų, matai? biggrin.gif
visai neseniai tik atsisakė papildomo lanko lotuliukas.gif bet čia jau gaunasi pokalbiai apie vaikus o ne foto lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 26 sausio 2009 - 12:33
QUOTE(peppi @ 2009 01 26, 14:32)
nu žinok neseniai biggrin.gif tai gal visgi užskaitysi biggrin.gif dar vis laikosi, kad neįkristų, matai? biggrin.gif
Tada uzskaitau biggrin.gif Nors labai jau bernas didelis atrodo tongue.gif
Atsakyti
moteriškos, atsikelia mano kelionė į Vilnių unsure.gif .. nesurinko žmonių reikiamo kiekio seminarui, tai nukėlė neribotam laikui

peppi šeimos albumui liux smile.gif ..

c-girl pirmoje visko labai daug, turėtų šiaip toks vaikiškas bardakėlis spalvptai labiau žiūrėtis gal.. antrosios man irgi kampas ne itin

Degute man pilkokas gimtadienis .

Pupeliuko mažulis patinka. nepatinka dėmė ant žemės šalia kojos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 26 sausio 2009 - 13:27
QUOTE(westa @ 2009 01 26, 13:26)
moteriškos, atsikelia mano kelionė į Vilnių  unsure.gif .. nesurinko žmonių reikiamo kiekio seminarui, tai nukėlė neribotam laikui

sąžinės turi? unsure.gif aš jau taip buvau nusiteikus pasimatyt su tavim ... o ji čia mat kiaulę kokią pakišo. irgi mat....
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 01 26, 14:01)
sąžinės turi?  unsure.gif aš jau taip buvau nusiteikus pasimatyt su tavim ... o ji čia mat kiaulę kokią pakišo. irgi mat....

nia aš čia schmoll.gif .. o šiaip ga;ėtumėt Vilnius ir pajūrį aplankyt
Atsakyti
Žinau, kad jau atsibodau bet dar kartą klausiu KAS YRA GYLIS? (gili foto) Atsimenu kažkada Sillwio ( g.gif ) buvo įdėjęs mišką žiemą rašėt kad wooow koks gylis, nu bet man nedaeina kame tas gylis? doh.gif blush2.gif šėšėliai? kompozicija?
googlas nedraugauja su manim angel_sadangel.gif draugaukit bent Jūs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 26, 19:47)
Žinau, kad jau atsibodau bet dar kartą klausiu KAS YRA GYLIS? (gili foto) Atsimenu kažkada Sillwio ( g.gif ) buvo įdėjęs mišką žiemą rašėt kad wooow koks gylis, nu bet man nedaeina kame tas gylis? doh.gif  blush2.gif šėšėliai? kompozicija?
googlas nedraugauja su manim angel_sadangel.gif draugaukit bent Jūs unsure.gif
Na as manau, kad buvo kalbama apie ryskumo gyli gal... kitokio tai nezinau biggrin.gif
Atsakyti
Kada fotografijoje planai keičiasi taip, jog jaučiama erdvė, foto ne plokščia. Čia gal labiau apie peizažus. Šiaip gylį suteikia ir šviesa, šešėliai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 26, 18:47)
KAS YRA GYLIS?

neatsibodai. atsakyti tik sunku. sekantis klausimas - kas yra objektyvo piešimas?
teisingai aiškino, kad gylis sukuriamas planais ir šviesa/šešėliais. tai nėra bokeh (pvz. apačioje juk nesimato bokeh). o dar gylis mistiškai susijęs su informacijos nešėjo fiziniu dydžiu. dėl to manau, kad ir kaip stengtis, mobiliaku gilios nuotraukos nepadaryti (nebent sušopinti meistriškai po to). o vat didelio formato (didesnio už 6x6 cm negatyve) tą gylį lengviau pajausti. man iš nesenų pvz. gylis jaučiasi čia:

user posted image

jei akimis sekti tiltą, atrodo, kad jis įsmigęs į nuotrauką ir tiesiog įgaubė ervę... na lyg stereo fotografija, jei kas matė.

iš senesnių pvz.

user posted image

na vat žiūriu ir jaučiu kiekvieną metrą to grindinio, einančio nuo manęs tolyn.

abu kadrai iš negatyvo 6x6. su cropinta matrica kažkaip nelabai esu pajautęs tai. gal sutapimas g.gif
Atsakyti
Ačiūūūū 4u.gif
Va taip dauguma ir atsakė, kad labai sunku žodžiais nusakyti... unsure.gif
net keista kai tokiose vietose kaip googlas neina rasti info...
Nu bet dbr jau daugmaž daugmaž suprantu aciuks.gif
Atsakyti