Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 01 25, 18:47)
va.. as del tos baimes net neeinu huh.gif

Siulau imti pavyzdi is mano vaiko - ji visad sako "baisu, bet reikia priprasti". As tuo vadovaujuosi, ir man kazkiek sekasi ax.gif
Aciu visiems uz kompanija, buvo labai smagu pamatyti tiek daug susirinkusiu (gaila, kad teko isbegti). Kaip del antradienio ir Westos?
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 01 25, 20:18)
ir nereikia jokios blykstes

o geras bigsmile.gif as kazkada experimentavau balta lapa uzdejus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 01 25, 19:01)
pati ta, kuri baili biggrin.gif

net neįtari kokie demonai manyje gyvena biggrin.gif

QUOTE(BN @ 2009 01 25, 20:00)
Siulau imti pavyzdi is mano vaiko - ji visad sako "baisu, bet reikia priprasti". As tuo vadovaujuosi, ir man kazkiek sekasi  ax.gif
Aciu visiems uz kompanija, buvo labai smagu pamatyti tiek daug susirinkusiu (gaila, kad teko isbegti). Kaip del antradienio ir Westos?

jo jo, sakykite kuriuo paros metu?
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 24, 23:50)
Dar komentaram dedu foto, mano vaikis ir tiek. Jau yra kas matė šitos popierinį variantą meet'e.

Labai faina foto smile.gif Akys užhipnotizuoja smile.gif Patinka apšvietimas, ryškumo zona.

QUOTE(Anasko @ 2009 01 25, 19:18)
Va ka radau  bigsmile.gif  ir nereikia jokios blykstes

Ai, čia tik labai iš bėdos. Juk vidinės blykstės ir galingumas mažesnis, tai ir aprėpiamas atstumas mažas.

Peržiūrėjau susitikimo nuotraukas smile.gif Fainos, kaip ir visada smile.gif

Dedu dar vieną naminį vaizdelį. Nžn, man pačiai patinka nuotaika. Tik pašalinių daiktų per daug. Na, bet tam ir naminis ax.gif

gimtadienis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 01 25, 21:18)
Va ka radau  bigsmile.gif  ir nereikia jokios blykstes vidinei blikstei smile.gif
uf geras koks atradimas smile.gif elementaru, bet nebuvau sugalvojus, reikes meginti , nors ir juokingai atrodys biggrin.gif
QUOTE(Degutė @ 2009 01 26, 00:53)
gimtadienis
Man nelabai ax.gif per daug tu daiktu, nelabai jie dera ir apsvietimas tikrai ne koks... mergaites veidas plokscias
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 25 sausio 2009 - 23:23
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 24, 23:50)

Geras kadras, tik viena pastaba butu- neitin patinka maistu isterlioti veidukai (bendrai nuotraukose)....blush2.gif bet kadras i seimos albuma, tai viskas OK 4u.gif

Labai patiko visu buitiniai kadrai, ipatingai Opos buitiakas thumbup.gif

Paziurrejau susitikino nuotraukas thumbup.gif Kas ten taip puikiai vercia i j/b??? thumbup.gif Bitele???
Pavydziu peppi jos sukuosenos ax.gif Man taip grazu taip grazu ir as noreciau ir vyras kalbina trumpai kirpt, o as bijau doh.gif

Neturiu ka rodyt...Ikeliu ir as buitiaka biggrin.gif
user posted image

O kaip si??? Atvirai... ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 01 26, 02:11)
Neturiu ka rodyt...Ikeliu ir as buitiaka biggrin.gif
oj pirmoj kaip vyrai susiglaude biggrin.gif faina fotke seimos albumui.
o antra tai kreivai ziurisi kreivai biggrin.gif nelabai man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 26, 00:17)
oj pirmoj kaip vyrai susiglaude biggrin.gif faina fotke seimos albumui.
o antra tai kreivai ziurisi kreivai biggrin.gif nelabai man smile.gif

Aciux 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 01 26, 00:11)
Pavydziu peppi jos sukuosenos ax.gif  Man taip grazu taip grazu ir as noreciau ir vyras kalbina trumpai kirpt, o as bijau doh.gif

a ko bijai smile.gif tik čirkšt ir viskas biggrin.gif ataugs cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 25, 22:55)
Man nelabai  ax.gif per daug tu daiktu, nelabai jie dera ir apsvietimas tikrai ne koks... mergaites veidas plokscias

aha.. sutinku smile.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 01 26, 00:11)
1.Neturiu ka rodyt...Ikeliu ir as buitiaka biggrin.gif

2.O kaip si??? Atvirai... ax.gif

1. labai faina į šeimos albumą smile.gif smalsuoliai smile.gif
2. liūdesiukas smile.gif man ji gal per daug užspausta. ir irgi suku galvą, kad žiūrėt smile.gif
QUOTE(peppi @ 2009 01 26, 11:03)
a ko bijai smile.gif tik čirkšt ir viskas biggrin.gif ataugs cool.gif

taigi.. ne pirštai gi, ataugs. bet žinok, atsiauginti kaip sunku.. ir į kirpyklą varinėt labai dažnai reik.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 01 26, 14:08)
taigi.. ne pirštai gi, ataugs. bet žinok, atsiauginti kaip sunku.. ir į kirpyklą varinėt labai dažnai reik.
Neatkalbinek neatkalbinek biggrin.gif gi kaip patogu, tik pakisi po kranu ir jau sausa, vasara nekrasta, zodziu patogu ir stiliova wink.gif ir dar trumpa sukuosena jaunina dazniausiai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 26, 12:11)
Neatkalbinek neatkalbinek biggrin.gif gi kaip patogu, tik pakisi po kranu ir jau sausa, vasara nekrasta, zodziu patogu ir stiliova wink.gif ir dar trumpa sukuosena jaunina dazniausiai tongue.gif

čia iš patirties tongue.gif taip, patogumas nerealus (mano tokia jau 6 metai ko gero )
Atsakyti