QUOTE(sayonara @ 2009 01 25, 10:32)
Anasko, ne tik fotkės fainos, bet ir komentarai
Man vakar tikrai labai smagu buvo as uz daznesnius susibegimus
Bite, kur tavo triuksmai nuotraukose
Labaryta
Zuzu, o gal visi pasiulom po tema ir isrenkam? nes perspektyva tai tikrai labai lengva rast, visur aplink mus perspektyva, na ganetinai lengva tema as surpantu, kad galima sgalvot kaip idomiai pateikti ir gali tekt pasukt galva, bet norisi, kad jau labai reiktu pasukt galva
Papildyta:
meetininkai, o kur jusu foto?
Zuzu, o gal visi pasiulom po tema ir isrenkam? nes perspektyva tai tikrai labai lengva rast, visur aplink mus perspektyva, na ganetinai lengva tema as surpantu, kad galima sgalvot kaip idomiai pateikti ir gali tekt pasukt galva, bet norisi, kad jau labai reiktu pasukt galva
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 25, 01:50)
Dar komentaram dedu foto, mano vaikis ir tiek. Jau yra kas matė šitos popierinį variantą meet'e.
Labai man faina sita foto liux liuxPapildyta:
meetininkai, o kur jusu foto?
QUOTE(Sansara @ 2009 01 25, 09:12)
Bite, aciu uz susitikimo foto. laukiau laukiau
ten pirmos ne mano, o Anasko
QUOTE(Anasko @ 2009 01 25, 11:24)
Man vakar tikrai labai smagu buvo as uz daznesnius susibegimus
Bite, kur tavo triuksmai nuotraukose
oi, yra yra... tik kai sumažini ne taip matosi
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 25, 12:38)
Zuzu, o gal visi pasiulom po tema ir isrenkam? nes perspektyva tai tikrai labai lengva rast, visur aplink mus perspektyva, na ganetinai lengva tema
galim, zinoma as tik pasiuliau...
tiesiog, kazkaip kai budavo ND tai vis sukdavau galva kazka bandydavau ir nors nepasirodai bet kazka naujo ismoksti, o dbr tiesiog pasyvus plaukimas skyrelyje... vieni lb graziu kadru "pagauna" kiti nelb.. bet bent man nera to stimulo ieskoti..
o gal tiesiog atejo laikas prasytis pas "jaunesnius" kaimynus...
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 25, 14:51)
galim, zinoma as tik pasiuliau...
tiesiog, kazkaip kai budavo ND tai vis sukdavau galva kazka bandydavau ir nors nepasirodai bet kazka naujo ismoksti, o dbr tiesiog pasyvus plaukimas skyrelyje... vieni lb graziu kadru "pagauna" kiti nelb.. bet bent man nera to stimulo ieskoti..
Na as asmeniskai noriu ND, bet butent, noris kazko, kas labai sudomintu tiesiog, kazkaip kai budavo ND tai vis sukdavau galva kazka bandydavau ir nors nepasirodai bet kazka naujo ismoksti, o dbr tiesiog pasyvus plaukimas skyrelyje... vieni lb graziu kadru "pagauna" kiti nelb.. bet bent man nera to stimulo ieskoti..
jauciu eisiu pas jaunesnius jie ten aktyvus. ale siaip pastaruoju metu visai apatiska esu, tai nieko neprisizadu
QUOTE(peppi @ 2009 01 25, 20:11)
sveikos
pas mane nebus fotkių...na gal kokia viena tik
smagu buvo visus pamatyti, sorry, kad buvau kaip iš medžio iškritusi, man scenos baimė
va.. as del tos baimes net neeinu
smagu buvo visus pamatyti, sorry, kad buvau kaip iš medžio iškritusi, man scenos baimė
QUOTE(peppi @ 2009 01 25, 18:11)
sveikos
pati ta, kuri baili
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 25, 18:47)
aaaaaaaaa.... pfffff.... daug prarandi..
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 25, 18:47)
Nu tikrai laaaabai daug prarandi Va ka radau ir nereikia jokios blykstes vidinei blikstei