QUOTE(zuvialia @ 2009 01 14, 12:10)
"pasilenk,ateina sniecke!"
man patinka Patinka kad kartu dera ir kontrastas ir nuo krentančio sniego atsiradęs švelnumas
QUOTE(Anasko @ 2009 01 14, 15:59)
nu ir savo, kaip jus, sakot miaaaana cia noreciau, jei galima, kad griezciau pakritikuotumet
nu katės gražiai kokybiškai, pirma patinka kad gal katė parodyta ne visai įprastai, o antra man šiaip dailiai.
Mu bet miaaanas, mane varo į depresiją Kaip jūs taip ir sugalvojat ir taip išeina Žodžiu esu nevilty , eisiu kur pabliaut į kampą Man tai labai labai patinka
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 14, 18:41)
Šian ir aš draugę pafotkinau šiek tiek.. gavau leidimą publikuoti Be didelių menų. Komentarams:
spalvos
Ai nežinau, gal ir trūksta tos erdvės, bet man vėl gi patinka, kad visi portretai tokie lyg ir paprasti, bet gerai atskleista tai kas merginos bruožuose yra ryšku ir įdomu Nežinau aš kai pamačiau, tai man tas pirmas įspūdis ir išliko, kad ir atidžiau panagrinėjus. Ir šviesą mano akiai išnaudojai puikiai Tik aišku norėtųsi didesnes pamatyt
QUOTE(c-girl @ 2009 01 14, 20:14)
Traukiau ji is ruko kazkiek. Man mamiskai patinka, bet mamiska intuicija gali ir apgauti. Jei shhh...... taip ir sakykit
man pirmam variante ant veiduko per daug žalios spalvos, bet su tom spalvom slidus dalykas, gal realiai taip ir nėra O originalas gerai
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 14, 20:58)
o cia temos pabaigai
linksma
QUOTE(BN @ 2009 01 14, 22:15)
Neispudinga; zinau; taciau sis kadras man patinka.
patinka tavo istorijos, nuotrauka, nu kaip pati sakai neįspūdinga Kažkaip galvoju, norint perteikti kokius neįprastus akcentus, būdingus vietai, šaliai, gal geriau kokios mini serijos būtų ir daugiau pasakotų Ir man atrodo mažai kada suklysi fotografuojant kelionėse žmones, kokias įdomesnes situacijas ir pan. Bent jau man toks kelioninis vaizdavimas dažniausiai labiausiai įsimena