Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2009 01 23, 15:48)
Avataras tavo  lotuliukas.gif  pati?
Niaa... ne mano darytas smile.gif
Atsakyti
hell low smile.gif

atvarysiu mirksiukas.gif
tai gerai, kad perskaičiau, bučiau 14h į univermagą atvarius biggrin.gif ačiū wink.gif
kaip manot, nuotrauka su vaiku sėdinčiu ant klozeto - ne etiška? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 24 sausio 2009 - 12:39
QUOTE(peppi @ 2009 01 24, 13:38)
kaip manot, nuotrauka su vaiku sėdinčiu ant klozeto - ne etiška? biggrin.gif

priklauso nuo zmogaus poziurio.. as su viena SM apsipykus situo klausimu buvau ax.gif As jai pradejau aiskint, kad man yra nepriimtina vaiko vos ne iki puses sulindusio i klozeta foto, o ji man atgal: kad moters issirengusios iki "staniko" ( nestuke.gif ) foto irgi nepriimtina..
tai padariau isvada, kad kiek zmoniu tiek nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
Opa 4u.gif nuostabi muotrauka. tikrai.Šviesa nereali.

Anasko irgi patiko nuotraukos, kilimas gal ir intensyvokas, bet šiaip labai mielos 4u.gif

Degutės norisi šviesos truputėlį geresnės, bet momentas labai mielas..

Kaip aš norėjau į susitikimą... rolleyes.gif ech...
Atsakyti
Kaunas, visi pavydim meet'o? Gal pries valentinke ir mes susiorganizuojam? rolleyes.gif

Gal galetumete paaiskinti kas yra gylis fotografijoje?

Dabar apie ND...
*Kadangi darytume pagal temas (pas mane ju 11; kiekvienoje temoje po kelias uzduotis) tai nugaletojui nereiktu galvoti naujos temos. Tai gal kaip apdovanojima dedam nugaletojas foto i sekancios temos tituline zinute? rolleyes.gif
**kadangi nereiktu skubet skelbt nauja tema, gal balsavima pratesiame iki 2d? (ne visi speja per 1d)..
Tada dedam iki 2dienio 20.00; balsuojam iki 4dienio 20.00?
***Reiktu nusprest ar foto iki balsavimo pabaigos galima rodyt kitur (mano asmenine nuomone, kad galetume net ir skyrelyje rodytis ir diskutuot kas gerai, kas blogai, aisku ir fotki'ese galima ta daryt bet cia dazniau lankomasi tai gal daugiau komentaru/patarimu sulauktume; o balsuojam vistiek ne uz nari, o uz jo darba ax.gif )

Taigi pirmoji uzduotis:
vizualaus mazejimo perspektyva
Ir gal reiktu idet sekancioj temoj i tituline zinute nuoroda i nd
www.fotki.com
Vardas: mokomes
Slaptazodis: mokomes
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 24 sausio 2009 - 20:32
Zuzu, idek pavydziu vizualaus mazejimo perspektyvos g.gif bandysiu daryt ND bigsmile.gif
Bendrai supratau blush2.gif zirafa as zirafa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 24 sausio 2009 - 21:12
Dedu viena pavyzdi, gal kazkam dar prireiks smile.gif
vizualaus mazejimo perspektyva tai vienodu objektu "tiese", kur arciau fotoaparato atrodo objektai atrodo didesni nei esantys toliau..
idedu pvz, tik cia tikriausiai netinka kad diafragma per daug atidaryta..
user posted image
Atsakyti
Sea_ - koks avataras....... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 24, 21:18)
Taigi pirmoji uzduotis:
vizualaus mazejimo perspektyva

Zuzu, tik nesupyk, bet... kokia siu namu darbu prasme? Tiesiog pasipraktikuoti? Nes kurybiskumo bent jau is pirmosios uzduoties ir pavyzdzio as labai daug neizvelgiu g.gif Ir dar sunkiai isivaizduoju vertinima, nors gal mane klaidina pirmoji uzduotis ir viskas bus labai idomu ir naudinga. 4u.gif

Pupeliuk, dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 24 sausio 2009 - 22:48
QUOTE(Opa @ 2009 01 24, 23:09)
Zuzu, tik nesupyk, bet... kokia siu namu darbu prasme? Tiesiog pasipraktikuoti?

Sias temas ir siulau i techninius nd. tai prasme turbut ir butu pasipraktikuoti... blush2.gif
As tik pasiuliau, jei nera norinciu tai galim nedaryt.. blush2.gif
Atsakyti
Žužu - techninių ND norėtųsi kiek sudėtingesnių (man asm.) blush2.gif na tarkim šviesos išnaudojimo pasipraktikavimas ar pan.. Na bet čia gal tik man 4u.gif Aš tik svarstau, kad jei jau prikelti ND, tai jau kad tikrai būtų stimulas ir info pasieškot, ir gerokai padirbėti.. Aš manau, kad truputį per paprasta užduotis. Bet tikiu, kad bus kitaip manančių 4u.gif

Dar komentaram dedu foto, mano vaikis ir tiek. Jau yra kas matė šitos popierinį variantą meet'e.

user posted image
Atsakyti
Bite, aciu uz susitikimo foto. laukiau laukiau thumbup.gif
Atsakyti