Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(andriuska @ 2009 01 23, 11:40)
aš ko gero pasuoju. kai čia laikas buvo suderintas, tai susitariau susitikti su draugu, kurio jau beveik metus nemačiau, nors gyvena netoli manęs. jau ir šeima jo papilnėjo.... jei dabar atidėsiu, tai rizikuoju dar metus nesimatyti.

bet temą pasižiūrėsiu ir jei anas susitikimas dėl kokių nors priežasčių neįvyks - atvažiuosiu.

logika gelezine..tiesiog matematine biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 01 23, 01:54)
na ir aš naminę rodau smile.gif
Na irgi miela smile.gif
Atsakyti
Buitiakai tikrai verčia seilę varvinti smile.gif
Nevidat mne tokix svoix foto nikogda biggrin.gif
Atsakyti
Andriuska, gaila kad taip... Bet negalim is taves atimti draugu dar metams.
Tai galutinis laikas 15:00 PizaJazz gedimino prospekte. Bitele, stalas tavo vardu?
Ispesiu Smilti, ir lauksim visu galinciu prisijungti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 23 sausio 2009 - 13:42
Degute, man irgi labai mielas kadras, gal pilkokas g.gif ar man jau kontrastlige biggrin.gif
Grethen, buvo f 2,5
Avataras tavo lotuliukas.gif pati?

As dar turiu toki pasiulyma, galim susitikima padaryti 14.00, tada ir Andriuska gales siek tiek pabuti, ir Smiltis atvaziuos ax.gif vis vien manau busim nemaziau 2val g.gif Kaip galvojat? Ar paliekam 15.00?
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 01 23, 13:41)
Andriuska, gaila kad taip... Bet negalim is taves atimti draugu dar metams.
Tai galutinis laikas 15:00 PizaJazz gedimino prospekte. Bitele, stalas tavo vardu?
Ispesiu Smilti, ir lauksim visu galinciu prisijungti  4u.gif

aha. tik stalas Jurgos vardu bus, ne bitės lotuliukas.gif

QUOTE(Anasko @ 2009 01 23, 13:48)
As dar turiu toki pasiulyma, galim susitikima padaryti 14.00, tada ir Andriuska gales siek tiek pabuti, ir Smiltis atvaziuos ax.gif  vis vien manau busim nemaziau 2val g.gif  Kaip galvojat? Ar paliekam 15.00?

galim ir 14 val..... tai ką darom dėl laiko? doh.gif man tai jau jokio skirtumo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 01 23, 13:58)
aha. tik stalas Jurgos vardu bus, ne bitės  lotuliukas.gif
galim ir 14 val..... tai ką darom dėl laiko?  doh.gif man tai jau jokio skirtumo  unsure.gif
Palauksim gal kol Andriuska parasys, ar ateis jis 14, jei ne tada darom 15 smile.gif
Man irgi jokio skirtumo, kada ir kur, vat jei butu 13 tada ateiciau kiek veliau tongue.gif
Atsakyti
žinot, parašykit konkretų laiką ir nesiblaškykite. ir adresą, kur yra ta picerija, bo aš nelabai žinau. man geriau 14 val. bet geriausia, kad tas laikas ir vieta būtų suderinti kaip įmanoma anksčiau ir nesikeistų.

nelabai, tiesa, dėl logikos supratau g.gif tipo kad arti gyvenam ir nesimatom? iš tų dviejų veiksnių nedaryčiau tiesioginės išvados, kad nesunku imti ir užsukti. gyvenime niuansų yra daugiau, nei bw fotografijoje atspalvių mirksiukas.gif o tai, kad per laisvą savaitgalį, kurį praleisiu Vilniuje, noriu aprėpti kaip įmanoma daugiau ir racionaliai išnaudoti laiką, man gan logiška atrogo. ir tai, kad kaitaliojant vietą ir laiką, galima susidurt su situacija, kurią aprašė tautosaka patarlėje apie dviejų kiškių gaudymą, manęs visiškai negąsdina, kadangi nepykit, bet aš žinau, kuris kiškis šiuo atveju man svarbesnis smile.gif
Atsakyti
jums leidus, aš nusprendžiu, kad optimalus laikas yra 14 val. Pizza jazz Gedimino pr. antram aukšte. Rezervuosiu stalą Jurgos vardu. laikas daugiau nekeičiamas ir diskusija šia tema uždaroma biggrin.gif vo, kaip aš čia griežtai tongue.gif

žodžiu, visi laukiami vėluojantys ir nevėluojantys.

P.S. Pizza jazz yra kitoj pusėj beveik prieš macdonaldą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(andriuska @ 2009 01 23, 14:36)
žinot, parašykit konkretų laiką ir nesiblaškykite. ir adresą, kur yra ta picerija, bo aš nelabai žinau. man geriau 14 val. bet geriausia, kad tas laikas ir vieta būtų suderinti kaip įmanoma anksčiau ir nesikeistų.

natūralu, kai tiek žmonių yra. ir jų dauguma - moteros ax.gif mes turim savo loginę liniją, kuri, žinia, nesutampa su vyriška smile.gif
Atsakyti
Bite, puikus sprendimas! (ir galutinis, nesvarstomas!)
Atsakyti
Mazal tov cool.gif
Atsakyti
Parasiau keliems reciau prisijungiantiems, kad zinotu smile.gif

Peepi, tikiuosi skaitai ir zinai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 23 sausio 2009 - 17:30