QUOTE(Anasko @ 2009 01 23, 00:24)
As irgi noriu parodyti buitiaka, gal kokiu pastabu bus
Viskas labai fainai, tik va del kilimo jau pasake o cia su pilnai atverta diafragma? noretus daugiau bluro
na ir aš naminę rodau
skaitytojai..
skaitytojai..
QUOTE(wyshnia @ 2009 01 20, 16:53)
Atvaziuosiu, jau greit, kova...
lau-kiam, cioce
QUOTE(Opa @ 2009 01 22, 21:09)
Jei ka, telefona Bites turiu, paskambinsiu, tik kELKite
kazkaip nieko nerodau, nieko nekomentuoju, kvailas laikotarpis...
Va, dedu buitiaka - Mano "seimininke"
kazkaip nieko nerodau, nieko nekomentuoju, kvailas laikotarpis...
Va, dedu buitiaka - Mano "seimininke"
o mano nebeturi?
buitiakas tobulas. wyshnios terminais kalbant - pavydu, kad ne mano
ypač patinka šviesa.. ir momentas toks natūralus..
QUOTE(Anasko @ 2009 01 22, 22:24)
As irgi noriu parodyti buitiaka, gal kokiu pastabu bus
Puskino ikvepimas
Del laiko, as nezinau, teoriskai butu geriau kaip buvo, bet jei praktiskai taip neiseina, as prisiderinsiu prie daugumos, tik mano buvimas sutrumpes
Puskino ikvepimas
Del laiko, as nezinau, teoriskai butu geriau kaip buvo, bet jei praktiskai taip neiseina, as prisiderinsiu prie daugumos, tik mano buvimas sutrumpes
buitiakas irgi nieko, įkvėpimo vardas kycė-šmycė?
sutinku, kad per marga truputį, bet labai miela..
aš susitikime turėčiau būti ir pasikeitus laikui, jei planai nepasikeis dėl kokių nors ligų..
QUOTE(BN @ 2009 01 22, 18:35)
Del sestadienio susitikimo - Smilties studiju laikas pasikeite, ir ji butu laisva apie 15:00. Gal paveliname laika? Tikiuosi tiem, kieno vaikiukai mazesni geriau dalyvauti po pietu miego? Man tai laikas tinka bet koks.
Laukiu dalyvaujanciu komentaru
Laukiu dalyvaujanciu komentaru
tai gal tada ir vietą pakeičiam, sakykim, į pizza jazz Gedimino pr. (ten desertas naujas skanus yra) vis tiek jau bus link vakaro. šviesos klausimas kaip ir natūraliai atkrenta.
QUOTE(bite maja @ 2009 01 23, 08:48)
tai gal tada ir vietą pakeičiam, sakykim, į pizza jazz Gedimino pr. (ten desertas naujas skanus yra) vis tiek jau bus link vakaro. šviesos klausimas kaip ir natūraliai atkrenta.
man tai dzin, kur bus parašyta ryt ryte arba šiandien vakare temoje, ten atvažiuosiu
Mna Jazas tinka
Dar kokie komentarai del laiko?
Dar kokie komentarai del laiko?
QUOTE(Degutė @ 2009 01 23, 00:54)
skaitytojai..
Degute, man truksta sviesos. Gal reikejo kokiu zibintuveliu pasviest kad bent ruozelis sviesos prasiskverbtu Na bet as cia subjektyviai, zinoma...
Sea, dekui
QUOTE(sayonara @ 2009 01 23, 08:32)
o mano nebeturi?
Sayonara, turiu, bet kazkaip neuzskaiciau kad tu dalyvausi Zodziu, turiu 2 telefonus (ijungtus ), kaip nors prisiskambinsiu jei nerasiu.
Ir dekui uz komentara. Man paciai noretusi, kad tu puoduku, keptuviu maziau uz nugaros matytusi, nu bet nespejau patraukt, nes ir valgyt gamint reikejo, ir "seimininke" priziuret kad i katila neikristu, ir dar fotkint
BN, zinai sakyk laika ir vieta ir jau visi pasiderins, nes dabar tik pasistumdymas.
QUOTE(Opa @ 2009 01 22, 21:09)
[guote]Va, dedu buitiaka - Mano "seimininke"
QUOTE(Anasko @ 2009 01 22, 22:24)
QUOTE(Degutė @ 2009 01 23, 05:43)
O man viskas labai patiko Kilimas gal ir geriau žiūrėtųs lygesnis, antra vertus ir taip visai įdomu, negali gi viskas alia studijinis lygus fonas būt
QUOTE(BN @ 2009 01 23, 10:14)
aš ko gero pasuoju. kai čia laikas buvo suderintas, tai susitariau susitikti su draugu, kurio jau beveik metus nemačiau, nors gyvena netoli manęs. jau ir šeima jo papilnėjo.... jei dabar atidėsiu, tai rizikuoju dar metus nesimatyti.
bet temą pasižiūrėsiu ir jei anas susitikimas dėl kokių nors priežasčių neįvyks - atvažiuosiu.
QUOTE(BN @ 2009 01 23, 09:14)
tai laikas prie Smilties derinamės - 15 val. Pizza Jazz Gedimino pr. antram aukšte. aš rytoj paskambinsiu iš ryto ir rezervuosiu stalą. kiek čia mūsų bus? apie 10 kažkur
QUOTE(Opa @ 2009 01 23, 09:26)
Ir dekui uz komentara. Man paciai noretusi, kad tu puoduku, keptuviu maziau uz nugaros matytusi, nu bet nespejau patraukt, nes ir valgyt gamint reikejo, ir "seimininke" priziuret kad i katila neikristu, ir dar fotkint
taigi čia yra virtuvė. ji turi būti tokia... natūrali... su puodais, keptuvėm, neplautais indais etc. jūs per daug gilinatės į visokias detales. tai jums kilimai per margi, tai indų per daug, tai dar kas nors... kodėl viskas turi būti pagal taisykles? taisykles jau išmokot, ne pirmi mėnesiai fotografuojat...