Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Opa aciu 4u.gif man sitas kilimas irgi baisiai nefotogeniskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 01 23, 00:24)
As irgi noriu parodyti buitiaka, gal kokiu pastabu bus g.gif
Viskas labai fainai, tik va del kilimo jau pasake smile.gif o cia su pilnai atverta diafragma? noretus daugiau bluro smile.gif
Atsakyti
na ir aš naminę rodau smile.gif

skaitytojai..

user posted image

Atsakyti
Degute,patiko masina vaziuojanti stogais 4u.gif

Opa, saunus buitiakas thumbup.gif

As prisijungciau prie ND ax.gif tai kokia tema Zuzu? Gal netycia atsigautu musu numireliai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 01 20, 16:53)
Atvaziuosiu, jau greit, kova...

lau-kiam, cioce smile.gif

QUOTE(Opa @ 2009 01 22, 21:09)
Jei ka, telefona Bites turiu, paskambinsiu, tik kELKite  smile.gif
kazkaip nieko nerodau, nieko nekomentuoju, kvailas laikotarpis...
Va, dedu buitiaka - Mano "seimininke"  doh.gif

o mano nebeturi? biggrin.gif
buitiakas tobulas. wyshnios terminais kalbant - pavydu, kad ne mano biggrin.gif
ypač patinka šviesa..smile.gif ir momentas toks natūralus..smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2009 01 22, 22:24)
Puskino ikvepimas
Del laiko, as nezinau, teoriskai butu geriau kaip buvo, bet jei praktiskai taip neiseina, as prisiderinsiu prie daugumos, tik mano buvimas sutrumpes smile.gif

buitiakas irgi nieko, įkvėpimo vardas kycė-šmycė? smile.gif
sutinku, kad per marga truputį, bet labai miela..smile.gif

aš susitikime turėčiau būti ir pasikeitus laikui, jei planai nepasikeis dėl kokių nors ligų.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 01 22, 18:35)
Del sestadienio susitikimo - Smilties studiju laikas pasikeite, ir ji butu laisva apie 15:00. Gal paveliname laika? Tikiuosi tiem, kieno vaikiukai mazesni geriau dalyvauti po pietu miego? smile.gif Man tai laikas tinka bet koks.
Laukiu dalyvaujanciu komentaru

tai gal tada ir vietą pakeičiam, sakykim, į pizza jazz Gedimino pr. (ten desertas naujas skanus yra) ax.gif vis tiek jau bus link vakaro. šviesos klausimas kaip ir natūraliai atkrenta.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 01 23, 08:48)
tai gal tada ir vietą pakeičiam, sakykim, į pizza jazz Gedimino pr. (ten desertas naujas  skanus yra) ax.gif vis tiek jau bus link vakaro. šviesos klausimas kaip ir natūraliai atkrenta.

man tai dzin, kur bus parašyta ryt ryte arba šiandien vakare temoje, ten atvažiuosiu smile.gif

Atsakyti
Mna Jazas tinka 4u.gif
Dar kokie komentarai del laiko?
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 01 23, 00:54)
skaitytojai..

Degute, man truksta sviesos. Gal reikejo kokiu zibintuveliu pasviest kad bent ruozelis sviesos prasiskverbtu g.gif Na bet as cia subjektyviai, zinoma...

Sea, dekui 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 01 23, 08:32)
o mano nebeturi? biggrin.gif
buitiakas tobulas. wyshnios terminais kalbant - pavydu, kad ne mano biggrin.gif
ypač patinka šviesa..smile.gif ir momentas toks natūralus..smile.gif

Sayonara, turiu, bet kazkaip neuzskaiciau kad tu dalyvausi blush2.gif Zodziu, turiu 2 telefonus (ijungtus biggrin.gif), kaip nors prisiskambinsiu jei nerasiu.
Ir dekui uz komentara. Man paciai noretusi, kad tu puoduku, keptuviu maziau uz nugaros matytusi, nu bet nespejau patraukt, nes ir valgyt gamint reikejo, ir "seimininke" priziuret kad i katila neikristu, ir dar fotkint doh.gif

BN, zinai sakyk laika ir vieta ir jau visi pasiderins, nes dabar tik pasistumdymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 23 sausio 2009 - 09:31
QUOTE(Opa @ 2009 01 22, 21:09)
[guote]Va, dedu buitiaka - Mano "seimininke"  doh.gif

QUOTE(Anasko @ 2009 01 22, 22:24)
Puskino ikvepimas  lotuliukas.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 01 23, 05:43)

O man viskas labai patiko g.gif Kilimas gal ir geriau žiūrėtųs lygesnis, antra vertus ir taip visai įdomu, negali gi viskas alia studijinis lygus fonas būt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 23 sausio 2009 - 09:33
QUOTE(BN @ 2009 01 23, 10:14)
Mna Jazas tinka  4u.gif

aš ko gero pasuoju. kai čia laikas buvo suderintas, tai susitariau susitikti su draugu, kurio jau beveik metus nemačiau, nors gyvena netoli manęs. jau ir šeima jo papilnėjo.... jei dabar atidėsiu, tai rizikuoju dar metus nesimatyti.

bet temą pasižiūrėsiu ir jei anas susitikimas dėl kokių nors priežasčių neįvyks - atvažiuosiu.
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 01 23, 09:14)
Mna Jazas tinka  4u.gif

tai laikas prie Smilties derinamės - 15 val. Pizza Jazz Gedimino pr. antram aukšte. aš rytoj paskambinsiu iš ryto ir rezervuosiu stalą. kiek čia mūsų bus? apie 10 kažkur g.gif

QUOTE(Opa @ 2009 01 23, 09:26)
Ir dekui uz komentara. Man paciai noretusi, kad tu puoduku, keptuviu maziau uz nugaros matytusi, nu bet nespejau patraukt, nes ir valgyt gamint reikejo, ir "seimininke" priziuret kad i katila neikristu, ir dar fotkint  doh.gif

taigi čia yra virtuvė. ji turi būti tokia... natūrali... su puodais, keptuvėm, neplautais indais etc. jūs per daug gilinatės į visokias detales. tai jums kilimai per margi, tai indų per daug, tai dar kas nors... kodėl viskas turi būti pagal taisykles? taisykles jau išmokot, ne pirmi mėnesiai fotografuojat...
Atsakyti