Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 01 22, 20:22)
O ka as cia praleidau?  unsure.gif  cia kazkookia uzduotis kazkur? jetau jau visai apspangus..

ne ne smile.gif
cia as padedu biski pagal tokias uzduoteles daryt foto, bet butu visai smagu jeigu noretu kas prisijungt ir pagal temas daryt ND rolleyes.gif gal butu toks kaip "ND" prikelimas? A?
Atsakyti
o man tai Zuzu kadras labai patiko smile.gif...na ir tai, kas kadre irgi patiko smile.gif
Atsakyti
Zuzu, as uz tavo pasiulyma, noreciau ND smile.gif
Atsakyti
Aciu Ms 4u.gif

Gal sulaukiam bent kokiu 5 palaikanciu balsu ir tada jei bus pritarianciu paskelbciau pirma tema ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 22, 22:37)
Gal sulaukiam bent kokiu 5 palaikanciu balsu ir tada jei bus pritarianciu paskelbciau pirma tema ax.gif  4u.gif
As uz 4u.gif
Atsakyti
Zu zu, man pirmiausia kliuna kokybe. Mintis nebloga, reiktu su ja dar padirbeti, bet va ispildymo noretusi kitokio g.gif

Degute, patinka 4u.gif

Aciu kad manes neuzmirsot del susitikimo. As sestadieniui jokiu rimtu planu neturiu, tik... nerandu kur palikt vaiku... Na ir kodel susitikimai kaip tik tada, kai nera mano vyro? Nezinau, gal bandysiu ateit su abiem, ale veiksme tada nedalyvausiu g.gif
Jei ka, telefona Bites turiu, paskambinsiu, tik kELKite smile.gif

kazkaip nieko nerodau, nieko nekomentuoju, kvailas laikotarpis...
Va, dedu buitiaka - Mano "seimininke" doh.gif
user posted image

Keliu per photobucket, gal normaliai bus.
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2009 01 22, 21:09)
Va, dedu buitiaka - Mano "seimininke"  doh.gif

biggrin.gif rimtas "šeimininkė" abejose rankose po šaukštą biggrin.gif Geras buitiakas - šviesa, garai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 22, 16:32)
Degute, as ziurejau.. truksta sterilumo sitai foto. Pameginciau tavo vietoj paklonuot tuos juodulius ant esfalto ir kiek pasvieisnt gal smile.gif dar ciut melsvo uzmest. na bet nesinori aisku dar su juosta issidirbinet smile.gif

pabandžiau vienaip - kitaip, bet ne, nesinori man išsidirbinėti šį sykį smile.gif tik ryškesnius juodbalttaškius pašalinau smile.gif

QUOTE(Žūžū @ 2009 01 22, 18:33)
Dedu savo nevykusi bandyma..  angel_sadangel.gif

jooo g.gif nusileidimo takas geras. Tik vat kodėl su peiliu ir šakute pasitinka g.gif
Atsakyti
Opa, nu man sitas kadras liuksinis preliuksinis thumbup.gif Kokia gali buti kritika doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Opa, man ir patinka Tavo buitiakas smile.gif dumai, sviesa, saukstai abiejose rankose, ir tos susikaupes veidelis biggrin.gif
Atsakyti
Geras buitiakas, Opa smile.gif
O sestadieni tai griebk vaikus ir pasijunk 4u.gif

Beje, kokios mintys del pasikeitusio susibegimo laiko?
Atsakyti
As irgi noriu parodyti buitiaka, gal kokiu pastabu bus g.gif
Puskino ikvepimas lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

Del laiko, as nezinau, teoriskai butu geriau kaip buvo, bet jei praktiskai taip neiseina, as prisiderinsiu prie daugumos, tik mano buvimas sutrumpes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 22 sausio 2009 - 22:27
Degute, Anasko, Grethen, BN - dekui uz issakyta nuomone, vertinu ja kaip ir kiekviena jusu komentara.

BN, del sestadienio, jei dalyvausiu, gal geriau butu kokia 4 val, po pietu miego issiruost, ale as nepagrindine, manes ten mazai ir bus, jei apskritai bus doh.gif Juk pamenat susitikima per liuti, po visa restorana ieskojau vaiku doh.gif
Papildyta:
Anasko, antroji superine, katinas taip laiku priejes, ziuri ka mergyte susikaupus paiso biggrin.gif Tik kilimas labai intensyvus, siek tiek blasko demesi tas margumynas.
Atsakyti