Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ilga tiesi gatvė (prospektas) ten 3D susiliejimas....
Atsakyti
nu jau ramuma..
susitikimui ruošiatės, ane?

svarbiausia - gerai įsibėgėti biggrin.gif
user posted image

fujicolor, 2expo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 01 22, 17:36)
svarbiausia - gerai įsibėgėti biggrin.gif
EIk sau koks gliukas biggrin.gif patinka man
Atsakyti
tai jau tikrai gerai isibegejo smile.gif Smagiai ziurisi 4u.gif
Atsakyti
Iš pradžių pamaniau, kaip tą mašiną ten užkėlei doh.gif biggrin.gif po to perskaičiau apie
2 expo smile.gif įdomiai žiūrisi smile.gif
Atsakyti
Degute, as ziurejau.. truksta sterilumo sitai foto. Pameginciau tavo vietoj paklonuot tuos juodulius ant esfalto ir kiek pasvieisnt gal smile.gif dar ciut melsvo uzmest. na bet nesinori aisku dar su juosta issidirbinet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 01 22, 12:48)
ilga tiesi gatvė (prospektas) ten 3D susiliejimas....

Aciu 4u.gif
As sukau galva, ka cia sumascius improvizuot namu salygomis g.gif bet sunkiai sunkiai... niekaip man tos juostos nesusilieja i taska, o aplink niekur ilgos tiesios gatves nera... (tiksliau yra bet lb judrus eismas..)
Atsakyti
Dedu savo nevykusi bandyma.. angel_sadangel.gif
user posted image
Atsakyti
Del sestadienio susitikimo - Smilties studiju laikas pasikeite, ir ji butu laisva apie 15:00. Gal paveliname laika? Tikiuosi tiem, kieno vaikiukai mazesni geriau dalyvauti po pietu miego? smile.gif Man tai laikas tinka bet koks.
Laukiu dalyvaujanciu komentaru

Zuzu, gal nera nevykes tas bandymas, bet keistas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 22 sausio 2009 - 18:36
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 22, 20:33)
Dedu savo nevykusi bandyma..
Na cia irgi visiskas gliukas biggrin.gif nera nera jis nevykes, bet formatas toks nelabai man, kirpciau sonines puses, nes ir tu burbuliu cia per daug issiblurinusiu
O man is kart toks vaizdas kad jai is krutu pabiro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 01 22, 19:35)
Zuzu, gal nera nevykes tas bandymas, bet keistas  g.gif

man su tokiais sekasi tongue.gif
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 22, 19:45)
is krutu pabiro

kas pienu maitina, o cia iskart supakuota vitC beria lotuliukas.gif

Nevykusiu kadru vadinu todel, kad neatitinka uzduoties "lygiagreciu liniju susiliejimo taskas" kaip jau rase Gaziulka, Wyshnia ir Andriuska reiktu fotografuot gatve (ar gelezinkeli) kurio sonai "susilieja" i viena taska.. ax.gif lb norejau ismastyt kazka namu salygomis, bet, kaip jau rasiau, nesiseka..... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 22, 21:02)
Nevykusiu kadru vadinu todel, kad neatitinka uzduoties "lygiagreciu liniju susiliejimo taskas" kaip jau rase Gaziulka, Wyshnia ir Andriuska reiktu fotografuot gatve (ar gelezinkeli) kurio sonai "susilieja" i viena taska.. ax.gif lb norejau ismastyt kazka namu salygomis, bet, kaip jau rasiau, nesiseka..... sad.gif
O ka as cia praleidau? unsure.gif cia kazkookia uzduotis kazkur? jetau jau visai apspangus..
Atsakyti