ilga tiesi gatvė (prospektas) ten 3D susiliejimas....
nu jau ramuma..
susitikimui ruošiatės, ane?
svarbiausia - gerai įsibėgėti
fujicolor, 2expo
susitikimui ruošiatės, ane?
fujicolor, 2expo
QUOTE(Degutė @ 2009 01 22, 17:36)
EIk sau koks gliukas patinka man
tai jau tikrai gerai isibegejo Smagiai ziurisi
Degute, as ziurejau.. truksta sterilumo sitai foto. Pameginciau tavo vietoj paklonuot tuos juodulius ant esfalto ir kiek pasvieisnt gal dar ciut melsvo uzmest. na bet nesinori aisku dar su juosta issidirbinet
QUOTE(andriuska @ 2009 01 22, 12:48)
ilga tiesi gatvė (prospektas) ten 3D susiliejimas....
Aciu
As sukau galva, ka cia sumascius improvizuot namu salygomis bet sunkiai sunkiai... niekaip man tos juostos nesusilieja i taska, o aplink niekur ilgos tiesios gatves nera... (tiksliau yra bet lb judrus eismas..)
Dedu savo nevykusi bandyma..
Del sestadienio susitikimo - Smilties studiju laikas pasikeite, ir ji butu laisva apie 15:00. Gal paveliname laika? Tikiuosi tiem, kieno vaikiukai mazesni geriau dalyvauti po pietu miego? Man tai laikas tinka bet koks.
Laukiu dalyvaujanciu komentaru
Zuzu, gal nera nevykes tas bandymas, bet keistas
Laukiu dalyvaujanciu komentaru
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 22, 20:33)
Dedu savo nevykusi bandyma..
Na cia irgi visiskas gliukas nera nera jis nevykes, bet formatas toks nelabai man, kirpciau sonines puses, nes ir tu burbuliu cia per daug issiblurinusiuO man is kart toks vaizdas kad jai is krutu pabiro
QUOTE(BN @ 2009 01 22, 19:35)
man su tokiais sekasi
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 22, 19:45)
is krutu pabiro
kas pienu maitina, o cia iskart supakuota vitC beria
Nevykusiu kadru vadinu todel, kad neatitinka uzduoties "lygiagreciu liniju susiliejimo taskas" kaip jau rase Gaziulka, Wyshnia ir Andriuska reiktu fotografuot gatve (ar gelezinkeli) kurio sonai "susilieja" i viena taska.. lb norejau ismastyt kazka namu salygomis, bet, kaip jau rasiau, nesiseka.....
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 22, 21:02)
Nevykusiu kadru vadinu todel, kad neatitinka uzduoties "lygiagreciu liniju susiliejimo taskas" kaip jau rase Gaziulka, Wyshnia ir Andriuska reiktu fotografuot gatve (ar gelezinkeli) kurio sonai "susilieja" i viena taska.. lb norejau ismastyt kazka namu salygomis, bet, kaip jau rasiau, nesiseka.....
O ka as cia praleidau? cia kazkookia uzduotis kazkur? jetau jau visai apspangus..