Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Žūžū @ 2009 01 21, 09:01)
Noriu pigiau blush2.gif pvz cia yra beveik 100lt pigiau, tik dbr isparduota ir nelb as zinau sita saita ar patikimas.. kad nebutu taip kad pinigelius sumoki o linzes fig..  ax.gif man lyg gruodzio pradzioj ziurejau avitel ar bms megapoly tai buvo irgi po 300 lt bet dbr niekur neberandu.. doh.gif

aš iš čia skanerį pirkau. bent jau man viskas normaliai buvo. ir el. paštu normaliai bendravo, t.y. atsakymų greit sulaukdavau.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 01 21, 10:31)
aš iš čia skanerį pirkau. bent jau man viskas normaliai buvo. ir el. paštu normaliai bendravo, t.y. atsakymų greit sulaukdavau.

Aciu 4u.gif
Reiskia, reik laukt papildymo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 21 sausio 2009 - 09:36
Cia siaip didele firma, neseniai sujungta is keliu - tame tarpe ir Fortako, kuriuo tikrai labai pasitikiu...

tik tiek, kad jau paskelbta apie jos bankrota... dabar atseit perpirko gerakaina.lt...
unsure.gif http://www.delfi.lt/...php?id=19340069 todel gali buti problemu su garantiniu aptarnavimu... g.gif

Atsakyti
o-ba-na blink.gif 50-ukas pabrango 25 proc....kaip čia, už ką? nieko nebesuprantu.
Atsakyti
Degute, tu pernai dalyvavai mokykloje kaziuko mugeje ir pardavinejai savo foto? pas mus darbe irgi organizuoja siemet blush2.gif nezinau ar verta bandyt ir leist pinigus, kurie neaisku ar gris lotuliukas.gif vis tiek daryciau dideles foto, reminciau i kazkokius (stiklinius greiciausia) remelius, o dar kazkiek uzsimesit norisi g.gif o svarbiausia, ar butu kazi kas jas pirktu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 21 sausio 2009 - 19:40
QUOTE(Sansara @ 2009 01 21, 19:40)
Degute, tu pernai dalyvavai mokykloje kaziuko mugeje ir pardavinejai savo foto? pas mus darbe irgi organizuoja  siemet blush2.gif nezinau ar verta bandyt ir leist pinigus, kurie neaisku ar gris  lotuliukas.gif vis tiek daryciau dideles foto, reminciau i kazkokius (stiklinius greiciausia) remelius, o dar kazkiek uzsimesit norisi  g.gif o svarbiausia, ar butu kazi kas jas pirktu  doh.gif

ne ne ne biggrin.gif

pernai Getter lyg dalyvavo labdaringoj mugėj ir siuntėm kas norėjom jai savo foto.
Atsakyti
Dar vienas klausimas.. blush2.gif
Googlas visagalis nepaaiskina kas per biesas yra "lygiagreciu liniju susiliejimo taskas" fotografijoje.. ar cia butu TO bieso pavyzdys?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 21 sausio 2009 - 21:09
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 21, 20:58)
Googlas visagalis nepaaiskina kas per biesas yra "lygiagreciu liniju susiliejimo taskas" fotografijoje.. ar cia butu TO bieso pavyzdys?

nžn, kaip fotografijoje.. bet čia linijos ne lygiagrečios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 21, 20:58)

manyciau, kad tai yra tiesiog perspektyva, kai kelias pvs i toli nueina, arba lygiagretus gelezinkelio begiai susilieja. nu nebent fotografijoje tas turi kzk specifine prasme
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 01 21, 22:00)
nžn, kaip fotografijoje.. bet čia linijos ne lygiagrečios biggrin.gif

nu logiska smile.gif tundra, as tundra doh.gif
QUOTE(Gaziulka @ 2009 01 21, 22:14)
manyciau, kad tai yra tiesiog perspektyva, kai kelias pvs i toli nueina, arba lygiagretus gelezinkelio begiai susilieja. nu nebent fotografijoje tas turi kzk specifine prasme

va su gelezinkeliu tai gal ir nebloga mintis... mastau.gif

dar bus minciu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 21, 20:19)
nu logiska smile.gif tundra, as tundra doh.gif

va su gelezinkeliu tai gal ir nebloga mintis... mastau.gif

dar bus minciu? unsure.gif

biggrin.gif gelezinkelis Zuzuskin, gelezinkelis ir kelias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 01 21, 22:38)
biggrin.gif gelezinkelis Zuzuskin, gelezinkelis ir kelias mirksiukas.gif

nu aisku tada. Aciu, merginos 4u.gif