...ir as ta, kuri pavydi jums meeto
Wyshnia, parodyk avataro foto didele please.
Aciu uz komentarus
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 20, 16:24)
Kad ne mano nuotrauka - internete avataro ieskojau, radau
Degute, smagi sita, tokia ziemiska Tu tik tersk eteri, mes pasidziaugsim
QUOTE(wyshnia @ 2009 01 20, 10:15)
Kad ne mano nuotrauka - internete avataro ieskojau, radau
aaa, as galvojau,kad tavo naujas darbas
Degute, patinka linksma foto Laimingi jus zmones grazia ziema turedami
Parasiau Peppi, Opai ir Vvvvv, jei cia kiek reciau uzklysta.
QUOTE(Degutė @ 2009 01 20, 20:23)
žiemos linksmybės
Na man visai patinka, paprastute bet nieko, ziemiska tik remeliai man Tavo nepatinka QUOTE(Grethenn @ 2009 01 20, 19:30)
Na man visai patinka, paprastute bet nieko, ziemiska tik remeliai man Tavo nepatinka
na ir kas tiems rėmeliams negerai?
QUOTE(Degutė @ 2009 01 20, 21:44)
na ir kas tiems rėmeliams negerai?
Na man daznai remeliai maiso, kalbu ne tik apie Tavo foto, daznai ziuriu i nuotrauka, nu ir po paraliais galvoji, kam tas remas? jei ne jis nuotrauka butu super!tai va tavo atveju si nuotrauka daug "sako", daug teksturu, daug rastu, toniniu demiu tokia chaotiska kompozicija, o remelis dar apkrauna nuotrauka na Tu matyt galvoji, kad as visai trenkta na bet as matau ta 2guma remeli ir matau foto be jo na ir nieko negaliu padaryt su savim
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 20, 15:20)
P.s. Del off topic'o lb abejoju ar kas nors is naujoku skaito visas temas visus 50psl
skaito skaito
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 20, 19:54)
tai va tavo atveju si nuotrauka daug "sako", daug teksturu, daug rastu, toniniu demiu tokia chaotiska kompozicija, o remelis dar apkrauna nuotrauka na Tu matyt galvoji, kad as visai trenkta na bet as matau ta 2guma remeli ir matau foto be jo na ir nieko negaliu padaryt su savim
negalvoju negalvoju taip blogai
reik bandyt atsikratyt šito įpročio
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 20, 16:20)
Laba diena, gal kas padesite.. Ar dar gamina aplamai canon f1.8 (ta piguji)? jau kelias sav Kaune ieskau ir niekur nerandu
P.s. Del off topic'o lb abejoju ar kas nors is naujoku skaito visas temas visus 50psl
pries Naujus pirkau Kauno Vilbroj ju netinej parduotuvej tikrai yra: http://www.vilbrafot...id=170&pid=4593
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 23:36)
pries Naujus pirkau Kauno Vilbroj ju netinej parduotuvej tikrai yra: http://www.vilbrafot...id=170&pid=4593
Noriu pigiau pvz cia yra beveik 100lt pigiau, tik dbr isparduota ir nelb as zinau sita saita ar patikimas.. kad nebutu taip kad pinigelius sumoki o linzes fig.. man lyg gruodzio pradzioj ziurejau avitel ar bms megapoly tai buvo irgi po 300 lt bet dbr niekur neberandu..