Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

...ir as ta, kuri pavydi jums meeto biggrin.gif

Wyshnia, parodyk avataro foto didele bigsmile.gif please.

Aciu uz komentarus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 20, 16:24)
...ir as ta, kuri pavydi jums meeto biggrin.gif
Wyshnia, parodyk avataro foto didele bigsmile.gif please.

blush2.gif Kad ne mano nuotrauka - internete avataro ieskojau, radau blush2.gif
Atsakyti
Degute, smagi sita, tokia ziemiska smile.gif Tu tik tersk eteri, mes pasidziaugsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 01 20, 10:15)
blush2.gif Kad ne mano nuotrauka - internete avataro ieskojau, radau blush2.gif

aaa, as galvojau,kad tavo naujas darbas 4u.gif

Degute, patinka linksma foto 4u.gif Laimingi jus zmones grazia ziema turedami biggrin.gif
Atsakyti
Parasiau Peppi, Opai ir Vvvvv, jei cia kiek reciau uzklysta.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 01 20, 20:23)
žiemos linksmybės
Na man visai patinka, paprastute bet nieko, ziemiska smile.gif tik remeliai man Tavo nepatinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 20, 19:30)
Na man visai patinka, paprastute bet nieko, ziemiska smile.gif tik remeliai man Tavo nepatinka  ax.gif

na ir kas tiems rėmeliams negerai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 01 20, 21:44)
na ir kas tiems rėmeliams negerai?  bigsmile.gif
Na man daznai remeliai maiso, kalbu ne tik apie Tavo foto, daznai ziuriu i nuotrauka, nu ir po paraliais galvoji, kam tas remas? jei ne jis nuotrauka butu super!
tai va tavo atveju si nuotrauka daug "sako", daug teksturu, daug rastu, toniniu demiu tokia chaotiska kompozicija, o remelis dar apkrauna nuotrauka smile.gif na Tu matyt galvoji, kad as visai trenkta lotuliukas.gif na bet as matau ta 2guma remeli ir matau foto be jo na ir nieko negaliu padaryt su savim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 20 sausio 2009 - 20:27
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 20, 15:20)
P.s. Del off topic'o lb abejoju ar kas nors is naujoku skaito visas temas visus 50psl rolleyes.gif

skaito skaito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 20, 19:54)
tai va tavo atveju si nuotrauka daug "sako", daug teksturu, daug rastu, toniniu demiu tokia chaotiska kompozicija, o remelis dar apkrauna nuotrauka smile.gif na Tu matyt galvoji, kad as visai trenkta  lotuliukas.gif  na bet as matau ta 2guma remeli ir matau foto be jo na ir nieko negaliu padaryt su savim biggrin.gif

negalvoju negalvoju taip blogai biggrin.gif
reik bandyt atsikratyt šito įpročio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 20, 16:20)
Laba diena, gal kas padesite.. Ar dar gamina aplamai canon f1.8 (ta piguji)?  g.gif jau kelias sav Kaune ieskau ir niekur nerandu sad.gif
P.s. Del off topic'o lb abejoju ar kas nors is naujoku skaito visas temas visus 50psl rolleyes.gif

pries Naujus pirkau Kauno Vilbroj smile.gif ju netinej parduotuvej tikrai yra: http://www.vilbrafot...id=170&pid=4593
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 20, 23:36)
pries Naujus pirkau Kauno  Vilbroj smile.gif ju netinej parduotuvej tikrai yra: http://www.vilbrafot...id=170&pid=4593

Noriu pigiau blush2.gif pvz cia yra beveik 100lt pigiau, tik dbr isparduota ir nelb as zinau sita saita ar patikimas.. kad nebutu taip kad pinigelius sumoki o linzes fig.. ax.gif man lyg gruodzio pradzioj ziurejau avitel ar bms megapoly tai buvo irgi po 300 lt bet dbr niekur neberandu.. doh.gif
Atsakyti