Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

o nenorit, daryt naprimier 18-19 val.? nes diena turite su seima praleisti, su vaikais pazaisti.. o vakare susitikti. Pagalvokit gerai... be to, ar taip, ar anaip diena sugadinta, tik mano siulomuoju variantu sutaupote laiko savo brangiems artimiems zmonems, uz ka jie dekingi bus ir jusu sazine negraus, kad diena geriate smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 20 sausio 2009 - 13:33
QUOTE(sayonara @ 2009 01 20, 11:25)
susitikimą siūlau daryti šeštadienį apie pietus, kad ir kokią 13-14 valandą, kad ir ten pat, kur aną kartą: Oranžiniame bare CUP 5 aukšte. Kas turit kitų gerų ir šviesių vietų - siūlykit.
ką manot?

belieka paverkti, kad šį savaitgalį..

gero jums susitikimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 01 20, 13:32)
o nenorit, daryt naprimier 18-19 val.? nes diena turite su seima praleisti, su vaikais pazaisti.. o vakare susitikti. Pagalvokit gerai... be to, ar taip, ar anaip diena sugadinta, tik mano siulomuoju variantu sutaupote laiko savo brangiems artimiems zmonems, uz ka jie dekingi bus ir jusu sazine negraus, kad diena geriate smile.gif

man tai iš principo dzin, aš galiu ir vakare, klausimas, ar kiti gali ir ar Smiltis gali?

Nikki N, graži šeima, drąsus vyras, žavingas garbanius, mielutis leliukas - tai tiek kol kas tegalima pasakyti apie fotografijas. žmonės gražūs, fotografijos eilinės..smile.gif
Atsakyti
Jazz Jasinskio gatvej - salia Liubarto tilto, pakrantej.
Del susitikimo laiko - mes prie Smilties taikomes, ji minejo, kad sestadieni galetu prisijungti 12-15val.

Nikki, grazi seimyna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 01 20, 13:49)
Jazz Jasinskio gatvej - salia Liubarto tilto, pakrantej.
Del susitikimo laiko - mes prie Smilties taikomes, ji minejo, kad sestadieni galetu prisijungti 12-15val.

o tiksliai doh.gif o gal ten renkamės?
Atsakyti
Man labai gerai butu 13-14 reikia nors mazaja uzmigdyti, o del vietos man tas pats, sviesiu vietu nezinau, bet oranzinis baras arciausiai hihihi.gif nors is kitos puses vis vien busiu su masina.
Jasinskio- tai ten kur kazkokie geltoni figureliai stovi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 01 20, 14:19)
Man labai gerai butu 13-14 reikia nors mazaja uzmigdyti, o del vietos man tas pats, sviesiu vietu nezinau, bet oranzinis baras arciausiai hihihi.gif nors is kitos puses vis vien busiu su masina.
Jasinskio- tai ten kur kazkokie geltoni figureliai stovi g.gif

aha, ten tam verslo trikampyje smile.gif
Atsakyti
na tad gerai praleiskit laika drinks_cheers.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 20, 07:26)
Cia sios dienos darbas: Mazoji svajotoja
Oj kaip miela wub.gif deiviu deive, labai vykus foto smile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2009 01 20, 11:47)
Klausykit, o jus nenorit sitam sk. atgaivinti techniniu ND?
As labai noriu, bet noris apibendrinti juos, nebutinai techniniai ar interpretaciniai. yra tema, kas kaip nori tas taip daro smile.gif

QUOTE(BN @ 2009 01 20, 15:24)
Galimi variantai (pagal sviesos kieki) - Forume Teraza (bet pretenzinga), Pica Jazz Jasinskio, Submarinas salia Seimo (mazi stalai). Kazkaip ant smugio nelabai prisimenu, bet ne taip senai kazkur sedejau ir masciau, kad vieta tiktu susitikimams. Gal yra kokiu alternatyvu?
O pvz Mambo pica po baltuoju tiltu? ten minkstasuoliai aplink stala eina, tik kad sviesos matyt mazai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 20 sausio 2009 - 14:29
turbūt naivu tikėtis, kad Vln darys du meetus aniaa smile.gif
Atsakyti
Westa, kas per uzuominos? Ar koki pasiulyma turi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 20, 05:26)
Cia sios dienos darbas: Mazoji svajotoja
user posted image

Oooo! labai faina nuotrauka bigsmile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 01 20, 10:40)
nu va mano "surask 10 skirtumu'' su leidimu (nenoriu but foto-isemeja ). Siaip man pirmoj tai kadruote kliuna (desines truksta ir mergina per pati viduri), bet persidengimas geriau sukrites, o antroj kadruote geresne, bet nesu tikra, ar ta balta juosta desinej neatrodo kaip suniui 5 koja (bet taip jau ten yra, tapetai tokie dryzuoti eina.)

Pirmas variantas man labiau, nors ir užspaustas. Nes ta siena atrodo kaip prilipdyta prie foto. Nebent kaip nors ją koreguoti, artinti faktūrą prie bendro kadro.
Atsakyti