as tokia pat nugara kaip ir priekis daryciau:)
sakyciau, kad labai panasia mezgiau,tai pynes tik priekyje dariau
QUOTE(tetuke @ 2009 02 10, 13:09)
sakyciau, kad labai panasia mezgiau,tai pynes tik priekyje dariau
o aš galvoju kad pynes paliksiu nugaroje, o ten kur turėtų buti rombai, megsiu 4geras 4 išvirkščias ar kažkaip panašiai. Pirmiausia priekį reikia baigti, o po to jau megsiu ir bandysiu. Pas mane taip jau buna - numezgu, nebepatinka ir išardau
QUOTE(angeliukė9 @ 2009 02 10, 12:23)
o aš galvoju kad pynes paliksiu nugaroje, o ten kur turėtų buti rombai, megsiu 4geras 4 išvirkščias ar kažkaip panašiai. Pirmiausia priekį reikia baigti, o po to jau megsiu ir bandysiu. Pas mane taip jau buna - numezgu, nebepatinka ir išardau
o as jei jau isardau, tai toliau labai sunkiai mezgasi
ir man panašiai
Tie siulai kur dabar mezgu liemenę kažkada prieš 2-3metus turėjo mano megztukas buti, bet gavosi dukrai megztukas ir dar siulų liko tai ir dabaiginėju :
Tie siulai kur dabar mezgu liemenę kažkada prieš 2-3metus turėjo mano megztukas buti, bet gavosi dukrai megztukas ir dar siulų liko tai ir dabaiginėju :
janike1, gražu
ir spalvytė tokia "valgoma"
ir spalvytė tokia "valgoma"
Sveiki Stai mano tunika
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 02 10, 20:40)
Sveiki Stai mano tunika
Labai daili labai idomiai kaklas apnertas
Sveikos
Pagaliauuuuuu siandien pabaigiau savo liemene, tik susiuti ir isplauti beliko..atrodo ir greitai mezgu, bet kai tik pusvalandziui randasi laiko prisesti kas diena, ar kas antra, tai taip ir gaunasi. .Pasirodysiu, kai viska sutvarkysiu.
O jus malaces, graziai mezgates
Pagaliauuuuuu siandien pabaigiau savo liemene, tik susiuti ir isplauti beliko..atrodo ir greitai mezgu, bet kai tik pusvalandziui randasi laiko prisesti kas diena, ar kas antra, tai taip ir gaunasi. .Pasirodysiu, kai viska sutvarkysiu.
O jus malaces, graziai mezgates
Ristina,aciu
aš trumpai - tik pasigirsiu kad pabaigiau 'snaigę', kuri kolkas man ne prie širdelės bet gal susidraugausiu dar
http://www.supermama...;#entry23962622
http://www.supermama...;#entry23962622