Buvo ta schema ir ne kartą. Bet įmetu vėl
QUOTE(naiste777 @ 2009 01 31, 20:16)
aciu;]
QUOTE(naiste777 @ 2009 01 30, 21:07)
Čia mano paskutinių dviejų savaičių darbas. Oranžinė iš galvos. O į tą snaigę pas Lusasitą seilę varvinau, tai ėmiau ir nusimezgiau. Tik aš ryškiai per didelė jai, arba reikėjo storesnių siūlų, kad dydis būtų geras. Pirmą kartą mezgiau nuo vidurio. Visai nieko baisaus, tik kol "dašilo", kad ten tik ketvirtis scemos yra. Net paskui pačiai juokas ėmė
Labai grazu man tas baltas , na nepasakyciau kad dydis blogas, man atrodo pats tas
astai ir mezguliemene, bet kazkaip niekai nebaigiu .Nes mano nugarai kazkas darosi nuvoisai nebegaliu megst, vos tik ilgiau pamezgu tai ryte net batu uzsimaut nesusilenkiu jaucius kaip senute kokia, reiks jauciu jei nepasitaisys pas gyditoja pasirodyti, gal kokie masažai padetu nes tie tepaliukai vienkartinis reikalas
Sveikutės
Jūsų skyrelyje aš naujokė, mezgiau prieš kokį 100 metų tikriausiai, kai dar apie SM nieko nežinojau Dabar prisireikė pagalbos. Noriu nusimegzti liemenę, tokią paprastą - priekyje su keliom pynėm, nugara iš stulpelių. Sakykit, ar man užteks 200 g siūlų (50 g - 100 metrų)? Kažkaip nebesinori per daug siūlų prisipirkti
Jūsų skyrelyje aš naujokė, mezgiau prieš kokį 100 metų tikriausiai, kai dar apie SM nieko nežinojau Dabar prisireikė pagalbos. Noriu nusimegzti liemenę, tokią paprastą - priekyje su keliom pynėm, nugara iš stulpelių. Sakykit, ar man užteks 200 g siūlų (50 g - 100 metrų)? Kažkaip nebesinori per daug siūlų prisipirkti
46 dydžiui pyniuotai sunaudojau pusę kilo
as dabar panasiai baigineju, su pynem ir stulpeliais nugaroj, tai man uzteko apie 150g siulu, t.y. apie 720 metru. (dydis 36-38)
QUOTE(siaudukes @ 2009 02 02, 19:54)
46 dydžiui pyniuotai sunaudojau pusę kilo
QUOTE(delfinyte @ 2009 02 02, 20:03)
as dabar panasiai baigineju, su pynem ir stulpeliais nugaroj, tai man uzteko apie 150g siulu, t.y. apie 720 metru. (dydis 36-38)
Ačiū, mergaitės
Merginos, o kaip jūs, megzdamos liemenę, nuleisdinėjat akis pažastims? Ar nuo pat krašto, ar toliau nuo krašto ir derinat pagal raštą? Gal turit kokių pavyzdžių, kai nuleisdinejama ne prie pat krašto? Aš nesugalvoju kaip man padaryt
Kelios mano megztos liemenės
čia buvo PĖ VĖ ZĖ (idėja, tsaknt)
O čia mano kūrinys:
Liemenė mamai:
Liemenė dukterėčiai:
čia buvo PĖ VĖ ZĖ (idėja, tsaknt)
O čia mano kūrinys:
Liemenė mamai:
Liemenė dukterėčiai:
niuma labai idomios ir dailios liemenes
stengiuos įvairesnius darbukus daryt. Pačiai įdomiau narpliot