Rasa32, jau liemenė, o jau spalva
Labai aciu uz ivertinimus,labai maliooonu
Vaidulka ,tavasis reglano variantas tikrai tinka lygiam rastui,bet jei kitoks rastas,tai reikia tiesiog bandyti As pradzioj irgi tuo budu bandziau nuleidineti,tai reglano linijos isejo pazastyse....
Vaidulka ,tavasis reglano variantas tikrai tinka lygiam rastui,bet jei kitoks rastas,tai reikia tiesiog bandyti As pradzioj irgi tuo budu bandziau nuleidineti,tai reglano linijos isejo pazastyse....
rasa32 labai graži jūsų liemenė
QUOTE(rasa32 @ 2010 01 22, 11:23)
Labai aciu uz ivertinimus,labai maliooonu
Kaip suprast pažastyse Aš nemezgėja, tai man sunku. Viršų darysiu stulpeliais
QUOTE(Vaidullka @ 2010 01 22, 12:50)
Kaip suprast pažastyse Aš nemezgėja, tai man sunku. Viršų darysiu stulpeliais
Na,gal ne taip issireiskiau Dabar tunikoje reglano linijos eina istrizai(gal noretusi dar istriziau),o kai nuleidinejau po viena,tai tos linijos galvosi tokios beveik stacios,atrode,kad paprastai rankoves statytos
Jei nesat dar patyrusi,gal reiktu nepatinget ir pasidaryt iskarpa pagal schema ar ba koki jau gatava megztuka ir tiksliai megzti vis pridedant.As taip esu dariusi.
Drasiau,viskas gausis
QUOTE(Vaidullka @ 2010 01 22, 13:30)
Dabar jau supratau
Turiu iškarpą pagal mano duomenis, vyro tėvai siuvėjai, tai padarė Aš jei ką mezgu, tai numezgu iki kol moku, po to lekiu konsultuotis
Čia kaip tik netčia užtikau apie REGLANĄ
Turiu iškarpą pagal mano duomenis, vyro tėvai siuvėjai, tai padarė Aš jei ką mezgu, tai numezgu iki kol moku, po to lekiu konsultuotis
Čia kaip tik netčia užtikau apie REGLANĄ
O,tai viskas turi but gerai aciu uz nuorodele!
rasa 32 na saunuole,man netgi graziau nein originalas.Super!!!
Rasa32,faina liemenė
ir tavo labai graži
krirma ,nuostabi tavo liemene
Tik ilgesne tur but?Visai netruksta rankovyciu
Tik ilgesne tur but?Visai netruksta rankovyciu