jurgičiuk
o aš apleidau mezgimą, nes laiko tam nėra, turėjau kelis darbelius padaryt, apnėriau taures, du butelius, nėriau pirmą kartą. daug klaidelių privėliau, bet...kiti bus kartai geresni, dabar turiu siuvinėjimo, o planuose pavasariui liemenė man ir mažajam
Dar kartelį ačiū visoms už komplimentus
O siūliukai patys taip gražiai pereina iš vienos spalvos į kitą
O siūliukai patys taip gražiai pereina iš vienos spalvos į kitą
[quote=dovesa,2008 10 25, 18:20]
Keletas nauju modeliuku
Pilka labai madinga
Sita liemene labai sudomino,tiknoriu mezgejeliu paklaust,gal kuri zino Kaip daryt nugara?kaip prieki,ar stulpeliais?Gal patartumet mazdaug kiek siulu sueitu aukstai lieknai paauglei?
Keletas nauju modeliuku
Pilka labai madinga
Sita liemene labai sudomino,tiknoriu mezgejeliu paklaust,gal kuri zino Kaip daryt nugara?kaip prieki,ar stulpeliais?Gal patartumet mazdaug kiek siulu sueitu aukstai lieknai paauglei?
[quote=d-oncek,2010 01 20, 23:23]
Keletas nauju modeliuku
Pilka labai madinga
[/quote]
Ka tik baigiau antraja megzti.Nugara mezgiau lygiai geromis akimis iki krutines linijos,po to stulpeliais,kaip priekyje.Sumezgiau 350g (172-176cm ugiui).Jei daryt nugara su pynemis,tai reiketu daugiau.
Keletas nauju modeliuku
Pilka labai madinga
[/quote]
Ka tik baigiau antraja megzti.Nugara mezgiau lygiai geromis akimis iki krutines linijos,po to stulpeliais,kaip priekyje.Sumezgiau 350g (172-176cm ugiui).Jei daryt nugara su pynemis,tai reiketu daugiau.
QUOTE(rasa32 @ 2010 01 21, 00:05)
Labai aciu uz atsakyma
Na ka,giriuosi savuoju pilkosios liemenes-tunikos variantu
QUOTE(rasa32 @ 2010 01 21, 20:55)
Koks grožis , išduokit paslaptį kaip tas rankoves megzt, aš kiek bandau man nesigauna niekas
QUOTE(rasa32 @ 2010 01 21, 21:55)
vau kaip grazu likau suzaveta ir darbelio kruopstumu ir spalvytes parinkimu
QUOTE(anytė @ 2010 01 21, 22:15)
Koks grožis , išduokit paslaptį kaip tas rankoves megzt, aš kiek bandau man nesigauna niekas
Aciu tos paslapties as irgi nezinau,kiekviena karta reglanas-man isbandymas
Si karta sumegzdavau kas antroj eilutej tai 2 akis,tai 3akis.
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 01 21, 23:21)
vau kaip grazu likau suzaveta ir darbelio kruopstumu ir spalvytes parinkimu
Labai aciu
rasa32, labai puikiai gavosi tavasis variantas
Aš ir megsiu šią liemenę, tai man padarė iškarpas ir surašė kur ir kiek nuimt. Reglanui parašyta, kad pirmą kartą nuimt 3 akis, po to kiekvienoje po 1.