Aderaa o kokiu čia rašteliu tą oranžinę mezgei? Simpatiška
Iš tikro čia turėjo būti megztukas, bet išėjo liemenė
QUOTE(laimike @ 2009 01 23, 13:47)
liemene tik nelabai patinka pyne ,reiks ka nors perdaryti
o man atrodo kad čia nieko perdaryti nereikia, labai gražu ir taip kaip yra atrodo taip nekasdieniškai, nu vienu žodžiu labai faina
Oho šitiek darbo padaryta, viskas susiūta... o dabar visą priekį nuardyti nori...
Labai dailiai numezgusi, nors man ta didelė pynė irgi nelabai Gal galėtų būti daugiau kryžiavimų ir be tų tarpų, gal net ir mažesnė Beje iš kokių siūlų mezgei? Neatsižaviu dailumu
Labai dailiai numezgusi, nors man ta didelė pynė irgi nelabai Gal galėtų būti daugiau kryžiavimų ir be tų tarpų, gal net ir mažesnė Beje iš kokių siūlų mezgei? Neatsižaviu dailumu
bet tada liemenė bus kaip visų
o dabar originali nebent nepatogu ar žiojasi kai sėdi
QUOTE(laimike @ 2009 01 23, 13:47)
Sveikos, man ta pynė kaip tik gražu
Aišku skonio reikalas
QUOTE(pupshe @ 2009 01 23, 13:00)
Oho šitiek darbo padaryta, viskas susiūta... o dabar visą priekį nuardyti nori...
siulai vilna 500g isejo virbalai 4nr.
Papildyta:
QUOTE(siaudukes @ 2009 01 23, 13:55)
bet tada liemenė bus kaip visų
tai tame ir reikalas kad pas mane krutine nemaza ir ziojasi ,tai as ta pyne sone priusiuvau ,tai man ta siule ir nepatinka ,
Aaaa dabar jau matau, tai tie tarpai buvo dar didesni, arne? Tai ką planuoji daryti?
QUOTE(Lusasita @ 2009 01 20, 18:26)
Labai gražus darbelis
QUOTE(pupshe @ 2009 01 23, 15:45)
Aaaa dabar jau matau, tai tie tarpai buvo dar didesni, arne? Tai ką planuoji daryti?
bandysiu kaip nors kitaip susiut kad taip nekristu i akis ta siule
Papildyta:
QUOTE(gandriuke... @ 2009 01 23, 20:34)
Labai gražus darbelis
man si liemene labai patinka bet vis dar nedristu jos imtis .nesu niekada nuo viduriuko virbalais mezgus
nebijk -paprasta tik baisiai atrodo
man sunkiau rankoves gražiai įstatyt
man sunkiau rankoves gražiai įstatyt
QUOTE(justicir @ 2009 01 18, 18:12)
Merginos, sukūriau temą, kurioje kelkime tik schemutes, bus lengviau ir greičiau viską rasti
Liemenės (schemos), be komentarų
Liemenės (schemos), be komentarų
sveika Justicir,
noreciau jungtis prie mezgejeliu pradedama nuo kazko ne itin sunkaus. Nesu visai pradziamoksle, kazkada mokyklos laikais megzdavau, bet daug kas uzsimirso. Todel labai buciau dekinga, jei paaiskintum sios liemenes mezgima:
http://radikal.ru/F/...b14cf9.jpg.html
Is anksto dekoju.