Labas Zuviukas:), kaip sunelis
Imu virbalus, imu vaseli, vis ka nors mezgu, uzkretei Kazkaip man su tomis rankovemis amzinai nesigauna, pats mezginys greitai gaunasi o ta apdaila tai ... ne man turbut Bet as stengiuosi
QUOTE(Bijuna @ 2009 11 16, 16:12)
Labas Zuviukas:), kaip sunelis
Imu virbalus, imu vaseli, vis ka nors mezgu, uzkretei Kazkaip man su tomis rankovemis amzinai nesigauna, pats mezginys greitai gaunasi o ta apdaila tai ... ne man turbut Bet as stengiuosi
kaip smagu, kad paskleidziau uzkrata bet juk taip grazu mezginiai prsaom dazniau pasirodyti pagyru temoj su savo darbais
o as kaip tik vakar baigiau liemene suneliu.
atsiprasau, kad idedu vaikiska modeli.... bet jo apdaila daryta su virbalais su viela
is visai neblogai gaunasi
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 11 16, 15:51)
o as kaip tik vakar baigiau liemene suneliu.
atsiprasau, kad idedu vaikiska modeli.... bet jo apdaila daryta su virbalais su viela
tikrai gražu
As vis neprisedu su tomis nuotraukomis, nemoku as ju dar taip tiesiogiai ikelti
Grazi liemene, man kempiniukas fainiausias personazas, reikia sau tokia nusimegzti
Grazi liemene, man kempiniukas fainiausias personazas, reikia sau tokia nusimegzti
ZUVIUKAS:)
Labai grazi liemene-kempiniukas
Labai grazi liemene-kempiniukas
Originalas:
Mano kopija Tik nešiosiu po todėl be modeliuko demonstruoju
Mano kopija Tik nešiosiu po todėl be modeliuko demonstruoju
na tikrai labai gražu
pavydžiu baltu pavydu jūsų darbščioms rankelėms pati nei laiko neturiu....nei noro paskutiniu metu randu... pradedu tą, pradedu aną - o iki galo nieko
pavydžiu baltu pavydu jūsų darbščioms rankelėms pati nei laiko neturiu....nei noro paskutiniu metu randu... pradedu tą, pradedu aną - o iki galo nieko
NIUMA-labai grazi liemene,irspalvyte
QUOTE(niuma @ 2009 11 21, 14:53)
super kopija, labai gaivi, labai ryški
Man pats modelis labai patiko. Šiaip, siūlai paprastučiai- Vernito pusvilnė, bet ne ta minkštoji, o šiek tiek šiurkštaus apdirbimo. Tai planuoju dar tokią pačią, tik kitos spalvos iš geresnių siūlų nusimegzt. O šita bus po namučius tampyt.
(maitinimui labai gerai dekolte pritaikyta )
zvirble, labai daili Ir siūliukas, malonus, matau