dovana mamai
ZUVIUKAS-labai grazi is trikampiuku liemene,mamai turetu labai patikt
ŽUVIUKAS kokia nuostabi liemenė ir labai graži spalva
QUOTE(Dovis @ 2009 11 11, 16:51)
Akire, aciu. Kazka ne taip darau, nes mano koriukas kazkoks kitoks Bet irgi nieko Bandysiu dukrai liemene nukarklioti .
Papildyta:
Ir dar. Koriuko rastui reikia daugiau akiu uzsideti, nei lygiam mezgimui?
Papildyta:
Ir dar. Koriuko rastui reikia daugiau akiu uzsideti, nei lygiam mezgimui?
nu nepasakyčiau kad daugiau. koriukui svarbu kad akių skaičius dalintusi iš 2 ir plius dar viena akis.
aš pasimezgu rašto gabaliuką ir skaičiuoju kiek tų akių reik.
raštas toks dvigubas šiltas, bet jis nesusitraukia, jis tik siūlo gal dvigubai ima....
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 11 12, 11:02)
dovana mamai
super dovana
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 11 12, 11:02)
oho kokia dovanele as ir buciau nieko pries tokia dovanele gauti
aciu mergaites kol kas dovana yra paslaptis - po geros savaites ji pasieks savininke labai tikiuosi, kad patiks, nes idejau daug daug meiles
Zuviuk:) labai šauni liemenė ir spalvytė labai liuksiška Mama tikrai turės kuo pasimuikuoti
Papildyta:
Atsiprašau už klaidas
Papildyta:
Atsiprašau už klaidas
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 11 12, 10:02)
Labai graži liemenė , bet man labai gražu, kai ant golfu jas nešioju
Ačiū, bielra
Sveikos. Rasiau kitur, bet ten atsakymo negavau Merginos, kaip Jus uzbaigiate mezgini, tai yra kaip Jus mezgate rankoves ir kakla? Ar surenkate akis ir numezgate, ar numezgate "manketuka ir ji siuvate? Nusimezgiau liemene ir liko rankoves su kaklu. As kakla tai megzdavau atskirai ir paskui prisiudvau, bet beveik niekada nenutaikydavau jo ilgio ir budavo per ilgas. O kaip Jus darote, kaip graziau?
QUOTE(Bijuna @ 2009 11 16, 15:31)
Sveikos. Rasiau kitur, bet ten atsakymo negavau Merginos, kaip Jus uzbaigiate mezgini, tai yra kaip Jus mezgate rankoves ir kakla? Ar surenkate akis ir numezgate, ar numezgate "manketuka ir ji siuvate? Nusimezgiau liemene ir liko rankoves su kaklu. As kakla tai megzdavau atskirai ir paskui prisiudvau, bet beveik niekada nenutaikydavau jo ilgio ir budavo per ilgas. O kaip Jus darote, kaip graziau?
kaip smagu, vis paimat virbalus i rankas man graziau ir patogiau kai surenku akis ir pavaliais visrbalais numezgu kakla ir rankoves. nes megzdama atskirai irgi retai pataikau tikslu mankietuku ilgi