QUOTE(Akire3 @ 2009 10 15, 09:55)
pernai vargau su šia liemene, mano lygiai tokia pati kaip tu įdėjai foto, net pamaniau kad maniškė. šiaip mano jums patarimas megzt tuo koriuko raštu, nes jis toks dvigubas gaunas ir liemenė žiauriai šilta. šiemet kol nešildė visur su ja ir vaikščiojau - padariau išvada kad megsiu dar vieną tokią su triju ketvirčių rankovėm.
dar apie koriuką - sunkiausios yra pirmos 3-4 eilės, paskui perpranti ir eina kaip per sviestą. turi būti nelyginis akių skaičius. įdėsiu foto su schemute, po ja yra formulė. šiaip mezgiau pagal rasta schema lietuviškoj kažkurioj knygoj.
dar viena bėda siūlų pasirinkime - mezgiau iš pusvilnės tos paprastos, tubūt turkiškos, tai nusiburbuliavo po mėnesio - žiauriai gaila. dabar audžiu mintį kuria siūlai mažiau burbuliuojasi, sintetikos nesinori....
dar apie koriuką - sunkiausios yra pirmos 3-4 eilės, paskui perpranti ir eina kaip per sviestą. turi būti nelyginis akių skaičius. įdėsiu foto su schemute, po ja yra formulė. šiaip mezgiau pagal rasta schema lietuviškoj kažkurioj knygoj.
dar viena bėda siūlų pasirinkime - mezgiau iš pusvilnės tos paprastos, tubūt turkiškos, tai nusiburbuliavo po mėnesio - žiauriai gaila. dabar audžiu mintį kuria siūlai mažiau burbuliuojasi, sintetikos nesinori....
Aš jau irgi šitą liemenę planuoju, siūlus jau nusipirkau Dėl burbuliavimosi noriu patart: būna pirkti toks aparačiukas, kuris nurenka tuos burbuliukus, bent aš laaabai patenkinta. Kažkas panašaus kaip čia:
http://www.mainyk.lt...id=20&id=786726