merginos, reikia pagalbos labai noriu nusimegzti liemene pagal eva langoria, bet problema ta, kad nerandu to smulkaus rastelio. su pyne viskas aisku, bet to rasto neperprantu
[quote=Krirma,2009 10 14, 21:38]
as dabar mezgu ta liemene as pradejau perliuko rastu 1gera 1bloga o toj nuotraukoj tai koriuko rastas
as dabar mezgu ta liemene as pradejau perliuko rastu 1gera 1bloga o toj nuotraukoj tai koriuko rastas
QUOTE(Akire3 @ 2009 10 13, 17:04)
http://club.osinka.ru/topic-35584 cia visa temute su visom schemom. geresniu schemų tikra ner
dekoju
QUOTE(Krirma @ 2009 10 14, 22:54)
nu kokio grozio si liemene
QUOTE(sigridaU @ 2009 10 14, 21:55)
o kaip tas perliukas blogoj pusej? irgi 1 gera 1 bloga?
Papildyta:
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 10 14, 22:03)
del to ir uzsimaniau
QUOTE(Krirma @ 2009 10 14, 21:54)
fantastika esu maciusi sia liemne ne karta, bet sis varinatas ir atlikimas ir visa visuma mane itikino, kad ir man tokios reikia labai labai labai grazu
[quote=Krirma,2009 10 14, 21:54]
o blogoj pusej vir
sgeros mezgi bloga ,virs blogos gera.vienu zodzi gros blogos isdestytos sachmatiskai
o blogoj pusej vir
sgeros mezgi bloga ,virs blogos gera.vienu zodzi gros blogos isdestytos sachmatiskai
QUOTE(Krirma @ 2009 10 14, 21:38)
merginos, reikia pagalbos labai noriu nusimegzti liemene pagal eva langoria, bet problema ta, kad nerandu to smulkaus rastelio. su pyne viskas aisku, bet to rasto neperprantu
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 10 14, 22:20)
fantastika esu maciusi sia liemne ne karta, bet sis varinatas ir atlikimas ir visa visuma mane itikino, kad ir man tokios reikia labai labai labai grazu
pernai vargau su šia liemene, mano lygiai tokia pati kaip tu įdėjai foto, net pamaniau kad maniškė. šiaip mano jums patarimas megzt tuo koriuko raštu, nes jis toks dvigubas gaunas ir liemenė žiauriai šilta. šiemet kol nešildė visur su ja ir vaikščiojau - padariau išvada kad megsiu dar vieną tokią su triju ketvirčių rankovėm.
dar apie koriuką - sunkiausios yra pirmos 3-4 eilės, paskui perpranti ir eina kaip per sviestą. turi būti nelyginis akių skaičius. įdėsiu foto su schemute, po ja yra formulė. šiaip mezgiau pagal rasta schema lietuviškoj kažkurioj knygoj.
dar viena bėda siūlų pasirinkime - mezgiau iš pusvilnės tos paprastos, tubūt turkiškos, tai nusiburbuliavo po mėnesio - žiauriai gaila. dabar audžiu mintį kuria siūlai mažiau burbuliuojasi, sintetikos nesinori....
panelė Prym, kaip visad
dar ir sijonėlis turbūt tavo megztas
dar ir sijonėlis turbūt tavo megztas
QUOTE(Akire3 @ 2009 10 15, 09:55)
dekui uz patarima, bandysiu narpliot, ziuresiu kas gausis
kaip grazu