Sveikos, peržiūrėjau temą, bet kažko panašaus neradau, labai norėčiau nusimegzti tokią liemenę, bet aš nesu didelė mezgėja, tai nežinau kaip čia ją reiktų megzti, gal galėtumėt padėti
QUOTE(pyragiuke @ 2009 02 26, 11:01)
labas rytas
labai patinka si liemene (ka cia patinka, svajoju apie ja ) tik niekaip neiskaitau aprasymo ir neiziuriu schemos gal galetumet idet, kad geriau matytusi
labai patinka si liemene (ka cia patinka, svajoju apie ja ) tik niekaip neiskaitau aprasymo ir neiziuriu schemos gal galetumet idet, kad geriau matytusi
Aš irgi jau kuris laikas svajoju apie šitą grožį...
Gal jau kas bandėte megzti? Įdomu būtų pamatyti ar bent jau išgirsti kaip sekėsi
O jei kuri turite aiškesnį aprašymą ir nėra labai sunku, gal galėtumėte pasidalinti leisytes@gmail.com
pasirodysim ir čia vyrui liemenė šiltutė iš natūralios avies vilnos
nuo vidurio
3 akys geros o ketvirta ir penkta sumezgamos viena akimi
3 akys geros o ketvirta ir penkta sumezgamos viena akimi
Gal galite atsiusti (ideti) Longorijos liemenes schemute ir rasta? Prie schemu jau radau, taciau labai neaisku
Esu naujoke mezgime... Paaiskinkite, kaip nuleidineti akis pvz rankovems? Pagal centimetrus? Ar kaip?
Aciu
Esu naujoke mezgime... Paaiskinkite, kaip nuleidineti akis pvz rankovems? Pagal centimetrus? Ar kaip?
Aciu
PAsirodau, tai mano pirmas darbas iš moherio
QUOTE(nuosirdi @ 2009 10 10, 14:30)
PAsirodau, tai mano pirmas darbas iš moherio
Šaunus pirmas blynas.
Sakyciau net ne blynas , o saunus darbelis . Man tai labai patinka Koks cia rastelis? apatines dalies, ir kurioj vietoj jis ten platinasi?
labai graži ir įdomi liemenė. Gal schemutę būtų galima ?
LABAI DAILI