Sveikutes,
visu darbeliai nuostabus, idesiu ir savo paprastute mocheriuke liemene
QUOTE(jurgjtaaa @ 2009 03 21, 23:25)
Labai grazus mezginukas Tik spalvyte bent man matosi ne juoda
cia juodi siulai ,tik spalvos kazkur pabego
QUOTE(jurgjtaaa @ 2009 03 22, 22:15)
cia juodi siulai ,tik spalvos kazkur pabego
cia greiciausiai blykstes ir dirbtinio apsvietimo pokstai, del ju dazniausii issikraipo spalvos. kiek ibandyta, tai naturaliausios spalvos iseina ir geriausi rastai matosi naturalioj sviesoj, kai jau neisijungia automatine fotoaparato blykste aisku, kartais reikia "pagelbeti papildoma sviesa, bet geriau fotografuoti diena. na, gal nelabai aiskiai parasiau pati dazniausiai (jei yra galimybe aisku) fotograafuoju darbelius diena, kad bent jau salia langas butu ir dar sviesa kambary ijungiu, tai bent jau spalvos nedingsta. atleiskit, gal nelabai i tema as cia
QUOTE(Capricorn @ 2009 03 23, 17:20)
rodau dukriukui numegztą a la Eva Longoria liemenės kopiją:
10 balu! Spalvyte skani skani Jeigu gerai iziuriu, tai pynes megztos kartu su pargrindiniu mezginiu, o ne prisiutos, kaip kazkurios dare? Ar klystu?
Labai daili liemenė Man ji nesigavo su viena saga, negražiai skleidėsi. Tai dariau visą susagstomą.
QUOTE(Capricorn @ 2009 03 23, 18:20)
nuostabiai papuosta dukrytes bus
QUOTE(Lori @ 2009 03 23, 17:50)
10 balu! Spalvyte skani skani Jeigu gerai iziuriu, tai pynes megztos kartu su pargrindiniu mezginiu, o ne prisiutos, kaip kazkurios dare? Ar klystu?
ačiū
taip, kartu ir viskas gerai gavosi niekas nieko netraukė
QUOTE(naiste777 @ 2009 03 23, 17:54)
Labai daili liemenė Man ji nesigavo su viena saga, negražiai skleidėsi. Tai dariau visą susagstomą.
mums gražiai skleidžiasi, ji ir turi skleistis, nes tokia idėja
QUOTE(Jūros akmenėlis @ 2009 03 23, 18:11)
nuostabiai papuosta dukrytes bus
tikiuosi
gal kas turit schema kaip megzti?
QUOTE(Mama_aura @ 2009 03 23, 19:02)
neturiu bet maždaug galiu apibūdint...blogų akių pagrindas, pynė iš gerų akių. maždaug čia gal apie 20 akių. ir sukeitimai kas kokią 30 eilę (plonas siūlas, tai spėju kas tiek)sukeitimai keičiami 5 su 5, tarpai tarp mažųjų sukeitimų gal apie 5 eiles