Naiste777 grazute tavo snaige! As bandysiu permegzt savo snaige is storesniu siulu As taip pat uz schemas Aprasymai irgi man nelabai
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 02 10, 19:40)
Labai faina liemenė, o aplink kaklą ir rankoves tai ten apnerta
pyragiuke, atsiųsk man el. pašto adresą kompe geresnis variantas, o keliant kažkodėl labai sumažėja
Man ir labai grazi pyragiukes liemene, noreciau ir as apraso i violetad@info.lt
Dekoju labai...
Dekoju labai...
sveikutės, grožių kūrėjos
atnešu parodyt savo dvi liemenes
čia man (siūlgalių naikinimo akcija gal po 150g visų spalvų):
o čia dukriukui (10 metų) :
irgi užsilikusių siūliukų panaudojimas. rudenį maximoj pirkti Basic 70% vilnos, 30% akrilo, 210m/100g, sunaudojau gal kokius 280g.
abiejų aprašus galima rasti čia
http://www.supermama...?...98140&st=12
atnešu parodyt savo dvi liemenes
čia man (siūlgalių naikinimo akcija gal po 150g visų spalvų):
o čia dukriukui (10 metų) :
irgi užsilikusių siūliukų panaudojimas. rudenį maximoj pirkti Basic 70% vilnos, 30% akrilo, 210m/100g, sunaudojau gal kokius 280g.
abiejų aprašus galima rasti čia
http://www.supermama...?...98140&st=12
KATUKS O jau kokios grožybės Aš nemėgstu nieko kas turi ką nors bendro su raudona spalva( mano vyresnėlis alpsta dėl jos ), bet tokia lienenė ir man patiktų Šaunuolė
QUOTE(daivulka78 @ 2009 03 02, 14:06)
KATUKS O jau kokios grožybės Aš nemėgstu nieko kas turi ką nors bendro su raudona spalva( mano vyresnėlis alpsta dėl jos ), bet tokia lienenė ir man patiktų Šaunuolė
o raudonoji originale tokia gražiai žalia. ir dar planuoju nuregzti geltoną, nes gi turiu antrą dukrą taip kad ne spalvoj esmė. o modeliukas tikrai labai stilingas ir gražiai atrodo ant žmogučio
katuks, ta raudona nerealiai graži.
QUOTE(dominyka3 @ 2009 02 26, 11:30)
Labai faina liemenė, o aplink kaklą ir rankoves tai ten apnerta
Aciu
Nemoku jokiu schemu vaseliu, nes juose nesusigaudau Pati viska bandau ir ziuriu, grazu ar ne. Cia paprasciausiai pazadziau su uzmetimais
Keista gal daug kam kliuna apnerimas, ir nieks nepastebi kad susiuta ne per sonus
katuks,raudona liemenė
QUOTE(naiste777 @ 2009 03 02, 20:13)
katuks, ta raudona nerealiai graži.
QUOTE(Spyglė @ 2009 03 02, 22:29)
katuks,raudona liemenė
ačiukas, ačiukas,
jau mezgu antrą- geltoną.
o jūs irgi puikiausiai galit tokią pasigaminti