QUOTE(Raminta_S @ 2009 03 09, 19:03)
labai saunus muiliukai, o bombos tai isvis nuostabios
labai noreciau ir as ismokti tokias pasigaminti, gal galetum man isduoti savo bombu gamybos paslaptis?
Smagu kad patiko
Aš gaminau pagal receptuką kurį radau šitam forume. Tai galiu pacituot ingridientus
"Reikės:
1 puodelio sodos
1/2 puodelio kukurūzų krakmolo
1/2 puodelio citrinos rūgšties
1 šaukštelio vandens
3 šaukštų aliejaus
1 šaukštelio eterinio aliejaus
Papildomai gali prireikti:
Formelių
Kisieliaus
Maistinių dažų
Cukraus
Žolelių ir pan."
Labai šaunus receptas nes viskas tikrai puikiai gavosi. Ačiū tai panelei, dabar nepamenu niko
Aš dariau iš pusės normos, nes sakiau gal nesigaus tai vis mažiau produktų prigadinsiu. žodžiu išėjo 7 bombos, o kas liko i ledukų formeles sugrūdau.
Sumaišiau birius produktus, tada pyliau aliejų ir kokosinį aliejuką. Ai aš vandens nepyliau, bet tikrai viskas puikiai ir taip sulipo. Tada viską tolygiai išmaišiau, su rankom pertryniau ir dėjau į tuos kalėdinius permatomus žaisliukus kur skirti dekupažinti. Bet grūdau jau taip iš jėgos. Viena bombytė tokia nedagrūsta buvo tai šiandien žiūriu biškutį patrūkinėjo vietom.
Rusvom bombytėm tai cinamono truputuką įbėriau. Labai knietėjo paeksperimentuot
Išiminėjau po kokių 5 min. nes neturėjau pakankamai laisvų formelių. Labai šaniai išsiėmė, taip padaužydavau iš visų pusių ir atidarydavau. Šiandien jau tokios išvis kietos, tik su nagu dar paspaudus isirežia žymė
Paskubom viską surašiau, ale tikiuosi bus aišku