Tiesiog islydziau pirkta muila (tindi, apta ar kitoki) man tai labai patiko is Eurokos pirktas EKO PIRTIES muilas (kazkaip panasiai vadinasi) Jis toks didesnis, 2 litai su centais kainuoja. Ji sutarkavau ir sildziau puode, virs vandens garu. O kiek ko pyliau, tiksliai nepasakysiu. "Is akies" vis ipilu kavos su tirciais, pamaisau, palaukiu. Jei reikia dar ipilu. O aliejuko as neturejau, tai dejau tokius i vonia burbuliukus kur buna, zinai? Taip pat is eurokos prisipirkau visokiu (po 69 ct )[COLOR=yellow] na o tada formeles istepiau pipirmeciu eteriniu aliejuku ir sukroviau ta mase. Idejau valandai, gal maziau i saldytuva, tada supjausciau ir dzovinau kelias dienas.
Labai pipirmeciu et. aliejus patiko. Kavos tirsciai tai gerai nusveicia, o dar nuo aliejuko taip ir saldo maloniai
Nelabai cia risliai papasakojau.
QUOTE(justeva @ 2010 01 28, 19:26)
Tiesiog islydziau pirkta muila (tindi, apta ar kitoki) man tai labai patiko is Eurokos pirktas EKO PIRTIES muilas (kazkaip panasiai vadinasi) Jis toks didesnis, 2 litai su centais kainuoja. Ji sutarkavau ir sildziau puode, virs vandens garu. O kiek ko pyliau, tiksliai nepasakysiu. "Is akies" vis ipilu kavos su tirciais, pamaisau, palaukiu. Jei reikia dar ipilu. O aliejuko as neturejau, tai dejau tokius i vonia burbuliukus kur buna, zinai? Taip pat is eurokos prisipirkau visokiu (po 69 ct )[COLOR=yellow] na o tada formeles istepiau pipirmeciu eteriniu aliejuku ir sukroviau ta mase. Idejau valandai, gal maziau i saldytuva, tada supjausciau ir dzovinau kelias dienas.
Labai pipirmeciu et. aliejus patiko. Kavos tirsciai tai gerai nusveicia, o dar nuo aliejuko taip ir saldo maloniai
dekui mazdaug lyg ir supratau , bandysiu jei kas rasysiu
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2010 01 28, 19:46)
bandžiau daryti užsakymą iki apmokėjimo, tai man tik 21svarą pridėjo shippingą, o tų už svorį daugiau nebuvo, nors siuntinys kokie 3-4kg..gal tik nuo tam tikro svorio viršijus jį ima
Tai gal as ne taip supratau tada tikriausiai tie 6,5 svaro už svori (iki 25 kg) tai čia i Anglija siunčiant o i kitas salis nebesiskaičiuoja
QUOTE(saulute85 @ 2010 01 29, 09:54)
Tai gal as ne taip supratau tada tikriausiai tie 6,5 svaro už svori (iki 25 kg) tai čia i Anglija siunčiant o i kitas salis nebesiskaičiuoja
tai lauksim geru zuniu, jei visgi usakyma darysi
p.s. mielai koperuociausi, vis pigiau gautusi
! | Forume draudžiama: 8. - draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. Nuo šiol masinius pirkimus turėsite vykdyti ne forume, e-mailų, skypo ar kt. pagalba |
Sveikos, mergytes... o aliejus kur Jus perkate?siandien buvau kvapai ir skonis parduotuveje, pigiausi aliejai nuo 10lt, brangoka gal... Sakau gal Jus pigiau kur perkate?ir kur galima rasti dziovintu dalykeliu idei i muila?
Taip. aliejai LT brangus. aš savo tai pirkau Naujojos barmunėj, http://www.naujojibarmune.lt/ bet ten irgi brangu. pigiau tikriausiai tik siustis iš užsienio.
QUOTE(justeva @ 2010 01 28, 21:26)
pabandziau ir as islydyti pirktini muila(tindi rindi, palmoliv, camay), buvau tai dariusi pries metus ir visai nieko(vandens voneleje), o vakar pasiskaiciusi siek tiek si foruma, nutariau mikrobange panaudoti.Zinoma taip isismaginau, kad namuose nebeliko su kuo rankas nusiplauti , gal kokius 4 muilus islydziau. Ajajai kokie groziai gavosi, gaila nuotraukyciu neturiu. Tik vat neisivaizduojate, kokia man alergija gavosi, praciaudejau visa vakara ir dar nakti, o ryte nosis nusilupusi nuo slogos. ar niekam nebuvo taip nutike?
Aliejus perku http://www.aliejus.com/ normaliom,zmoniskom kainom. Ir pilsto bet koki kieki.
Čia, matyt, mergaitės kalbėjo apie eterinius aliejus , o ne šitą.
Zylute35, gal ne alergija, o nudegino kokios medžiagos garais?
Zylute35, gal ne alergija, o nudegino kokios medžiagos garais?
aaaaa,jei apie EA,tai kad ju pigiau ir nenupirksi LT,nebent papigiaiskus po 4 lt,kur Norfos visokios prekiauja,kazkokius neaiskius,kurie isgaruoja per 2 min,bet jei jau sau daryt,tai gal geriau nerizikuot. tuo labiau kaip isivaizduojama "pigi" savikaina eterinio aliejaus,jei galvoti apie gamybos procesa ir sanaudas?pati mielai priglausciau pigius,bet kokybiskus,bet deja deja tokiu nerandu