Ginte222, nieko sau, cia tai padirbejai, vos neiskritau pamacius, gerai, kad lovoj gulejau Nuostabus grozis, man atrodo kaip grynai Rygos muilai
Gal gali papasakoti kaip darei? Cia is muilo bazes gal?
Tikrai labai grazu, na ir man labai parupo is ko gi ten padaryti tie muiliukai
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 12 14, 10:43)
Ginte222, nieko sau, cia tai padirbejai, vos neiskritau pamacius, gerai, kad lovoj gulejau Nuostabus grozis, man atrodo kaip grynai Rygos muilai
Aciu
Dariau tai is muilo bazes, pirmiausiai padariau su kava, kita su cinamonu, su ramunelem, dar su kazkokiom vaistazolem, kad tureciau daugiau spalvu kai sudziuvo tada juos supjausciau juosteles, su bulviu skustuku pridariau tokiu ritineliu, ir kai vel dariau muila dejau tas lazdeles ir ritinelius, o galiausiai supjausciau kai sustingo
QUOTE(Ginte222 @ 2009 12 14, 13:04)
Aciu
Dariau tai is muilo bazes, pirmiausiai padariau su kava, kita su cinamonu, su ramunelem, dar su kazkokiom vaistazolem, kad tureciau daugiau spalvu kai sudziuvo tada juos supjausciau juosteles, su bulviu skustuku pridariau tokiu ritineliu, ir kai vel dariau muila dejau tas lazdeles ir ritinelius, o galiausiai supjausciau kai sustingo
Kiek muilo bazės prireikė tokiam gausiam kiekiui ?
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2009 12 14, 13:07)
Kiek muilo bazės prireikė tokiam gausiam kiekiui ?
Turbut kokius 4kg sunaudojau nes mano toj pakuotej buvo 4,5kg, ir labai jau ten mazai liko.. 3,5kg tai tikrai sunaudojau, bet buvau nusipirkus gal vasaros pradzioj vis neprisiruosiau gamint, tai dabar pridariau uz visa ta laika
QUOTE(Ginte222 @ 2009 12 14, 14:42)
Turbut kokius 4kg sunaudojau nes mano toj pakuotej buvo 4,5kg, ir labai jau ten mazai liko.. 3,5kg tai tikrai sunaudojau, bet buvau nusipirkus gal vasaros pradzioj vis neprisiruosiau gamint, tai dabar pridariau uz visa ta laika
o kur pirkai muilo baze?
na, ginte222, super!
mano tas ramunelinis vis dar dziusta, bet nemanau, kad kas is jo iseis..dovanai tikrai neisvaizdus, minkstokas toks
mano tas ramunelinis vis dar dziusta, bet nemanau, kad kas is jo iseis..dovanai tikrai neisvaizdus, minkstokas toks
Ginte222, o i kokia forma viska pylei?
QUOTE(Kristinele123 @ 2009 12 14, 16:34)
o kur pirkai muilo baze?
muilo bazes tai nusipirkau e-bajuj tada nusiunte mano puskei kuri gyvena anglijoj, o ji man
QUOTE(Ginte222 @ 2009 12 14, 23:09)
muilo bazes tai nusipirkau e-bajuj tada nusiunte mano puskei kuri gyvena anglijoj, o ji man
o gaila
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 12 14, 17:46)
Ginte222, o i kokia forma viska pylei?
viena pyliau i dezute nuo ferero roshe, o kita i tokia kaip vienkartine permatoma, buvo ten parmos kumpis is italijos, tai ji tokia didesne ir gili, ziurejau svarbu kad butu tokios minkstos, kad biski galeciau palankstyti, kad lengviau isieminetu
Papildyta:
QUOTE(Kristinele123 @ 2009 12 14, 22:11)
o gaila
jei turi ka anglijoj tai labai paprasta ten uzsisakyt
Dekoju uz info Ginte 222
As vienus pamaniau jog pylei i kekso forma ta kaip buna staciakampe
As vienus pamaniau jog pylei i kekso forma ta kaip buna staciakampe