QUOTE(Extraordinary @ 2009 12 08, 10:50)
Labai grazus mozaikiniai, as dariau, bet nieko nesigavo, bandziau susukti tas drozles, matyt nereikejo, nes nesubego i tarpelius, zodziu blogai.
Dariau su cinamonu ir naturaliu jogurtu - du sluoksniai, bet man parnesus is balkono jie atsoko vienas nuo kito. MB paaiskino man neismanelei, kad taip ir turejo atsitikt, nes antra sluoksni pyliau ant jau pastingusio pirmo. O kaip jus sluoksniuojat?
Taip pat maciau, kad merginos, gaminancios nuo A iki Z muila, pila kazkaip 2 spalvas vienu metu sluoksniais, labai grazus nubegimai gaunas, nebandete?
Tie spalvoti, tai su skustuku padaryti griežinėliai spalvoto muilo, paskui juos sustačiau į jogurto indelį ir pyliau ištirpintą muilą. Su mozaikiniais tai buvo vargo, norėjau kad kitaip gautųsi, labai sunkiai tirpo muilas, tai netekusi kantrybės pusę atskyriau, sudėjau į formą, paskui dar į kitą dalį idėjau cinamono ir dar įpyliau vandens, tai tokia skystesnė gavosi tada man ta masė ir ją supyliau ant to baltojo ir sumaišiau su šakute
galvoju vis tiek kas nors gausis
Burbulus tai dariau pagal paparsatą receptą čia iš šios temos, o dėjau juos į dekupažui skirtus daryti kalėdų žaisliukus. Dar vienus burbulus dariau, tai dėjau negyvosios jūros druskos, matyt masė buvo per drėgna, nes ta druska pradėjo lyst lauk, gavosi tokie kaip ežiukai.
tuoj įmesiu fotkes.
Papildyta:
Va kokie ežiukai